tiistai 4. tammikuuta 2022

Kissarotu Burma

Pyhien birmojen määrä on kuitenkin lisääntynyt tasaisen varmasti ja vuosina 2001 ja 2002 birma olikin Suomen suosituin kissarotu. Burma on sosiaalinen ilmeikäs kotikehrääjä se on ensimmäinen ihmisen kehittelemä kissarotu.


Pyha Birma Cats Grumpy Cat Pets

Sillä on suuret ja kirkkaat silmät joiden väri heijastaa kultaa ja näyttää usein vaihtuvan eri valoissa.

Kissarotu burma. Brittiläinen lyhytkarva sopiikin lapsiperheisiin sekä myös muiden eläinten kaveriksi. Teksti kopiotu Wikipediasta ja Kissat tietokirjasta. Tassut ovat sirot ja sirot.

Se on myös oppivainen. Bombay on lyhytkarvainen kissarotu joka luotiin Yhdysvalloissa vuonna 1958 parittamalla musta amerikan lyhytkarvainen ja ruskea burmaKaikki pentueen pennut olivat mustia mutta niillä oli burman hieno silkkinen ja kiiltävä turkki. Alunperin kaikki burmat ovat olleet tummanruskeita mutta nykyisin burmalla esiintyy myös muita värejä.

Burma myös burmankissa tai burmakissa on kaakkoisaasialaislähtöinen ihmisen kehittämä kissarotu. Tämän viehkeän kissan älykäs ja leikkisä luonne tekee siitä ihastuttavan seuralaisen omistajalleen. Burma-rotu saapui ensimmäisen kerran Yhdysvaltoihin 1930-luvulla kun laivastolääkäri Joseph Thomson toi Burmasta nykyinen Myanmar ruskean kissan nimeltään Wong Mau jota pidetään burmankissojen esiäitinä.

Häntä on suora ja sen. Pyhä Birma on puolipitkäkarvainen naamiokissa jolla on valkoiset tossut. Lue lisää rodusta joka on täydellinen yhdistelmä persialais- ja siamilaiskissaa.

Selkirk rex on keskikokoinen tai suuri kissa jolla on raskas luut mutta lihaksikas vartalo pyöristetty pää ja pehmeä villaisen kiharainen turkki. Burma on lyhytkarvainen kissarotu jolle on ominaista keskikokoinen ja pitkäEläimen runko on lihaksikas vahva suora selkä voimakas rintakehä. Itse asiassa birma on syntynyt ranskalaisen jalostusohjelman myötä 1900-luvulla.

Monen mielestä kissa on kissa vaikka voissa paistaisi olkoon katti sitten perinteinen maatiainen tai jokin eksoottinen rotukissa. Luonteeltaan burma on eloisa ja leikkisä vielä vanhanakin. Brittiläinen lyhytkarva on lempeä ja rento kissa.

Se on puhdasrotuinen ja valmis sellaisenaan. Rakenteeltaan eurooppalaiskissa on keskikokoinen tai suuri ja lihaksikas. Eri kissarodut kuitenkin eroavat huimasti paitsi ulkonäöltään myös luonteenpiirteiltään.

Burma on silkkiturkkinen kultasilmäinen hurmaaja ja miellyttävä seurakissa. Wong Mau astutettiin ruskeanaamioisella siamilaisuroksella ja burma-rotu syntyi. 1930-luvulla laivastolääkäri Joseph Thomson toi Burmasta Yhdysvaltoihin ruskean kissan Wong Maun joka on burmankissojen esiäiti.

Tämän kissan turkin rakenne on hyvin poikkeava sillä sen aluskarva on yhtä pitkää päällyskarvan kanssa jolloin se nousee hieman koholle. Se onkin yhä suosituin kissarotu kotimaassaan Englannissa. Rotu on erittäin utelias ja voisikin sanoa että tästä uteliaammaksi ei kissa enää voi muuttua.

Rotu ei ole yhtä kookas ja roteva kuin brittiläinen lyhytkarva eikä yhtä hoikka ja siro kuin siamilainen. Burma kissaa on usein luonnehdittu silkkiin käärityksi tiileksi mikä on osoitus sen vankasta ja lihaksikkaasta vartalosta. Tätä rotua kutsutaan burma-nimellä Englannissa mutta se ei kuitenkaan ole sama kissarotu kuin pyhä birma.

Eurooppalainen on maanosamme vanhin alkuperäinen kissarotu. Suomen Koratrengas ry. Rotu ei ole niin kovin aktiivinen kuin monet muut kissarodut.

Se on helppohoitoinen ja terve rotu eikä sitä ole jalostuksella muutettu. Bombayn luonteessa yhdistyvät burman ja amerikkalaisen lyhytkarvan parhaat puolet. Lemmikin häntä on kapea ja kapenee päätä kohti.

Brittiläinen lyhytkarva on ystävällinen kissa joka sopii monenlaisiin perheisiin. Burman kissa tai pyhä Burma Birman kissa - puolipitkien pitkäkarvaisten kissojen rotu jonka väri on väripiste joka yhden legendan mukaan on peräisin BurmastaTämän rodun kissoille on ominaista valkoisten käsineiden ja sinisten silmien läsnäolo. Jos jalostuksessa ei ole riittävästi geneettistä vaihtelua sisäsiittoisuuden riski kasvaa ja perinnölliset sairaudet saattavat lisääntyä.

Se on leveärintainen vahva ja tanakkatassuinen. 1930-luvulla laivastolääkäri Joseph Thomson toi Burmasta Yhdysvaltoihin ruskean kissan Wong Maun joka on burmankissojen esiäitiWong Mau astutettiin ruskeanaamioisella siamilaisuros Tai Maulla mistä burma-rotu sai alkunsa. Se on kissarotu joka on tunnustettiin roduksi 1900-luvun alkupuolella.

Eurooppalainen rotu amerikkalaisesta voidaan erottaa seuraavista ominaisuuksista. Pennun turkki on aluksi kiharainen sitten se käy läpi suoran vaiheen murrosiässä ja muuttuu lopulta muhkeaksi tiheäksi kiharaksi noin. Burmalaiset ovat niin seurallisia ja ulospäinsuuntautuneita että heidän huoltajansa sanovat vastaavansa nimellä ja ovat usein lämpimästi.

Burmankissaa ei tule sekoittaa. Korat on vuosisatoja vanha thaimaalaisten onnea tuottava kissarotu. Vanhan legendan mukaan näitä kissoja oli vuosisatoja sitten munkkien seurassa burmalaisessa Lao-Tsun temppelissä missä valkoinen Sinh-kissa sai pyhän värityksensä palkkioksi Tsun-Kyan-Kse-jumalattarelle osoittamastaan uskollisuudesta.

Sanan kissarotu merkitykset ratkaisut ja synonyymit 15 kpl. Vuonna 2003-2006 birma sijoittui hienosti toiselle sijalle rekisteröinneissä. Burma on keskikokoinen kissa jolla on pyöreä pää ja elegantin lihaksikas vartalo.

Selkirk rex painaa tyypillisesti n. Venäjänsininen on keskikoinen kissa jonka silmiinpistävin piirre on sen kaksinkertainen hopeanhoitoinen siniharmaa turkki. Burma on lyhytkarvainen kissarotu.

Burman kissa on rauhallinen ja lempeä eläin jolla on hyvät käytöstavat. The burma pyhä joka tunnetaan myös nimellä Burman tai Burman kissa on Thaimaasta kotoisin oleva hieno kissarotu joka herättää huomiota runsas turkki ja hänen hieman koirainen luonteensa. Mikä kissa on sinulle se oikea.

Ne ovat myös erittäin. Burma kissan juuret ovat Aasiassa missä niitä pidettiin pappien temppelikissoina. Sitä ei ole tarvinnut jalostaa valinnalla tai parantaa muiden rotujen avulla.

Korat soveltuu erinomaisesti sisäkissaksi. Burma myös burmankissa tai burmakissa on kaakkoisaasialainen kissarotuBurmankissa on ensimmäinen ihmisen kehittämä rotu. IS esittelee 20 kissarotua.

Burmakissoista pitäville on tästä huolimatta hyviä uutisia kerrottavana sillä burma on tilastollisesti.


Burmat Net Burmilla Animals Cats


Download Wallpapers Birman Cat Domestic Cat Breed 4k Pets Fluffy White Cat Sacred Cat Of Burma Besthqwallpapers Com Domestic Cat Breeds Birman Cat Cats


Kuvahaun Tulos Haulle Kissarotu Scottish Fold Siamese Cats Siamese Cats Blue Point Cats


Spittin Image Of My Beautiful Birman Girl Cats Beautiful Cats Pretty Cats


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Featured Post

Kissalla 6 Varvasta

Vastausta ja 9396 t. Kuinka monta elävää olentoa oli matkalla kaupunkiin. Pin Oleh أم غلا Di Mis Wallpaper Ilustrasi Karakter Wallpaper K...