tiistai 11. tammikuuta 2022

Persialainen Kissa Etsii Kotia

Minna Malin Tampere 041-547 9274 Sähköposti Ilmoitus jätetty 23102021. Taajama-alueella kissat ulkoilevat ehdottomasti ainoastaan ulkotarhassa tai valjaissa.


Myydaan Persialainen Poika Kissanpentu Tampere Pirkanmaa Nettimarkkina

Kissat luovutetaan pysyviin koteihin loishäädettyinä rokotettuina sirutettuina FIV- ja FeLV-testattuina välittömät terveyshaitat hoidettuina sekä sterilisoituina tai kastroituina.

Persialainen kissa etsii kotia. Kissa on sisäsiisti ja erittäin seurallinen. Pentukissa on täynnä energiaa ja vaatii huomiota lähes kokoajan. Kissat asuvat tällä hetkellä Espoossa.

Vain sisäkissaksi turkin hoitoon saatavilla opastusta. Mustikka etsii kotia Lily-kaverinsa kanssa tai toisen kissan kaverina. Minä olen McCartney tuttujen kesken Mac ja tuo oranssi kisu tuossa on velipoikani Lennon eli Lennu.

Etsimme yhteistä kotia. Nykykissa voi elää jopa yli 20 vuotta. Herrasmies Teddy etsii omaa kotia.

Tyttö etsii omaa rakastavaa kotia. Kotia etsivät muut eläimet Eläinten suojakoti Toivo ry. Maaseudulla kissa voi ulkoilla omistajan harkinnan mukaan kissan turvallisuus huomioiden.

Emme ota kissoille katsojia ketkä eivät ole sopineet vierailua ennakkoon. Aloita täyttämällä tämä lomake. Myydään kissanpentuja facebook kissa etsii kotia kissanpentu annetaan kissa hyvään kotiin myydään kissa kodittomat.

Kissoja ei luovuteta vapaasti ulkoileviksi eikä yleensä ainoaksi kissaksi paitsi jos kodin ainoana kissana eläminen nähdään kissalle. Muuttaessa on madotettu rokotettu ellterveystarkastama sekä TICA-rekisteröyty. Tutustu kotia etsiviin eläimiimme.

Hyppää sisältöön Valikko Sulje. Mischa Uros 3 v. Luonteeltaan on reipas sosiaalinen ja sylissä viihtyvä kehruukone.

Siksi luovutammekin alle vuoden ikäiset kissat pareittain tai. Syntynyt 228 ja voi muuttaa 14 vkon iässä. Kissa luovutetaan ainoastaan täysi-ikäiselle henkilölle.

Myydään kissa Shaded silver persialainen tyttö Ikä. Varatut koirat ja kissat. Soittoaika joka päivä klo 7-11 ja 15-19.

Klikkaa eläimen kuvaa katsoaksesi lisää kuvia ja tietoa. On tottunut ihmisiin toisiin kissoihin ja koiriin. Eläinlääkäri on tarkastanut uutta kotia etsivät kissat ja kissanpennut on useimmiten jo valmiiksi rokotettu.

Adoptoitavat koirat ja kissat. Harkitse siis tarkkaan oletko valmis huolehtimaan tulevasta perheenjäsenestäsi sen loppuelämän ajan. Aikuiset kissat- listalta löydät uutta kotia etsiviä vanhempia kissoja.

Käsiteltävä kissa saattaa esimerkiksi antaa laittaa silmätippoja tai lääkkeitä ilman erityisempiä operaatioita mutta se ei itse hae aktiivisesti fyysistä huomiota ihmiseltä. Happi ja Hiili ovat keväällä 2020 syntyneet tyttökanit. Sijaiskodeissa oleviin kissoihin voi tutustua sopimalla tapaamisen sijaiskotivastaavan kanssa.

Bamse etsii loppuelämän kotia. Voit liittää ilmoitukseen myös kuvan. Hän tutustuu kotia etsiviin kissoihin lukee luovutusehdot ja täyttää huolellisesti kotiselvityslomakkeen.

Kaksi aikuista kissaa 350. Kaksi pentua 450. Noin 5-vuotias leikattu uros Russicats Bamblebee etsii uutta kotia.

Uudet aikuiset kissat puolestaan päivittyvät tänne viiveellä. Lisätietoja spostilla tai puhelimitse. Aikuinen kissa 200.

Löydät jokaisen sijaiskotikissan luonnekuvauksen perästä puhelinnumeron josta tavoitat kyseisen kissan. 2-vuotias leikattu kolli etsii omaa loppuelämän kotia. Huomaathan että lomakkeen täyttäminen on mahdollista vain arkisin noin klo 8-23 välisenä aikana.

Muistathan että kissa saattaa elää 1520 vuotta. Tutustuthan ennen lomakkeen täyttämistä sijoitusmaksuihin sekä sopimusehtoihimme. Persialainen kissanpentu 72H Uusi 72H.

Leikattu 2 vuotias ruskeatäplikäs persialaisnaaras etsii lemmikkikotia. Kotia etsivät aikuiset persialaiset ja exoticit. Kasvattajat voivat lisätä aikuisen uutta kotia etsivän kissan tiedot listalle itse SUROK Inside-palvelun kautta.

1 1 1 1 1 1 1 1. Täällä kaksi kissaa ihanaa Olli ja Olavi noin 2014 vuonna syntyneet kaverukset etsivät yhteistä. Mustikalle kelpaavat leikkeihin melkein mitkä lelut vain.

Haluatko lemmikin HESYn kautta. Pentu 250. Gael Uros 5 kk.

Ennen yhteydenottoa luethan usein kysytyt kysymykset kuten mitä toivomme sinun kertovan itsestäsi. Suosittelemme kuitenkin ennen ilmoituksen lähettämistä ottamaan yhteyttä kissan kasvattajaan. Kotia etsivät koirat ja kissat.

Mustikka on pienen hetken uuden ihmisen seurassa hieman varuillaan mutta melko pian tulee rohkeasti utelemaan ja tutustumaan. Kaksi mainiota raitapaita-neitoa tässä etsimässä yhteistä kotia. Käsiteltävä kissa tarkoittaa että kissa saattaa vielä jännittää kohtaamis- ja kontaktitilanteita ihmisten kanssa mutta se ei ole erityisen säikky.

Kaikki Kattilassa olevat kotia etsivät kissat eivät löydy sivuiltamme. Jos olet yhdistyksen jäsen voit ilmoittaa aikuisen kotia etsivän kissasi tälle palstalle lähettämällä kissan tiedot virallinen nimi syntymäaika osoitteeseen webmaster atsiperiankissafi. Jos kaipaat kotiisi kissaa kehräämään ja olet jo lukenut Ohjeita kissan ottajalle ota yhteys ilmoituksen tiedoissa.

Pitkäkarvaisia ja exotic -kissarotuja ovat puolestaan persialainen kissa sekä exotic kissa. Kotia etsivät lemmikkit. Täällä kaksi kissaa ihanaa Olli ja Olavi noin 2014 vuonna syntyneet kaverukset etsivät yhteistä loppuelämän kotia tositarkoituksella.

Kissasta luovutaan kissasta riippumattomista syistä. Älä ota kissaa hetken mielenjohteesta. Bamse on kaikkia rakastava herra jolla on myös oma tahto.

Jos löydät sivulta mieluisan kissan otathan yhteyttä kissan ilmoituksessa olevaan yhteystietoon. Keräämme eläinsuojelun tarpeisiin varoja tilillemme FI05 4108 0011 4569 62. Kissa yli 10v tai erityisadoptio sopimuksen mukaan.

Greta ja Grace Nartut 4-5 kk. Jos listalta löytyi joku sinua kiinnostava kissa ota yhteyttä suoraan ilmoituksen jättäjään. Emo pentu 400.

Bamse rakastaa rapsutuksia mutta on tarkka siitä kuinka häntä rapsutetaan sekä on hieman villi hoitotoimenpiteitä suoritettaessa. Mustikka on leikkisä ja energinen 3-vuotias persialainen uroskissa. Käy läpi kissan hankkimiseen liittyvät kysymykset ennen päätöksen tekemistä.

Esimerkiksi nuoret pennut eivät ole sivustolla nähtävillä.


For Sale Persian Long Hair Kitten Tampere Pirkanmaa Nettimarkkina


Myydaan Persialainen Urospentu Helsinki Uusimaa Nettimarkkina


Https Lh3 Googleusercontent Com Proxy Dxblzukalgcgfdwi1ags 9ogdxnrznutgqlasxi5snk6w6vxf Nzld7wls4uhsbpukhqloqwjaem7nwjsocyermvmw


For Sale Aikuinen Kissa Etsii Uutta Kotia Vantaa Uusimaa Nettimarkkina


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Featured Post

Kissalla 6 Varvasta

Vastausta ja 9396 t. Kuinka monta elävää olentoa oli matkalla kaupunkiin. Pin Oleh أم غلا Di Mis Wallpaper Ilustrasi Karakter Wallpaper K...