lauantai 8. tammikuuta 2022

Persialainen Kissa Hoito

Tämä voi johtaa solmuihin ja takkuihin. Vain yhteiseen kotiin ovat eläneet ikänsä yhdessä.


Turkinhoito Persialaiskissat Ry

Pää on pyöreä nenä lyhyt posket täyteläiset ja leuka sillä on vahva.

Persialainen kissa hoito. Perinteiseltä Persiasta tunnettu kansainvälisesti Iranista vuodesta 1935 lähtien tyylikäs ja uber-glamorous Persian kissa erottaa ylellinen silkkinen pitkäkarvainen takki ja litteä pyöreä orvokasvainen kasvot jossa on pieni napin nenä asetettu suurten ilmeikäs silmien väliin. Oireettoman HCMn hoitoa ei tällä hetkellä suositella ellei tutkimuksissa löydy selkeitä oireille altistavia tekijöitä. Siamilainen on lyhytkarvainen aktiivinen ja tempperamenttinen kissarotu.

Luonne Persialainen kissa on yleensä luonteeltaan sympaattinen rauhallinen ystävällinen ja aristokraattinen. Mukana niveliä voitelevat glukosamiini ja konroitiinisufaatti sekä kissoille elintärkeä tauriini. Kissa merkitsee tällä tavalla myös reviiriään.

Persialainen kissa on pitkäkarvainen seuraisa ja rauhallinen kissarotu. Hoito Rotu on vaativa. Pitkäkarvaisten yksilöiden turkki takkuuntuu helpommin kun irtoavat karvat jäävät jumiin sen pitkään karvaan.

Kissat ovat hyvin uteliaita ja heidän täytyyHaluan maistella kukkia tai lehtiä. Jos suosikki kasvihuone antaa sinulle. Mikä on persiankissojen standardi.

Riesana ovat jatkuvat ientulehdukset vaikka kuinka niitä hoitaisi. Lue lisää kissan kynsien leikkaamisesta täältä. Kissat ovat todella vaikuttavampia.

Persialainen on suuri ja vankka pitkäkarvainen kissa jonka jalat ovat paksut ja tassut ovat isot ja pyöreät. Kissan peseminen ja kuivaaminen. Persialaisten kissojen alkuperä ja kotimaa.

Välityksessämme on toisinaan myös aikuisia UUTTA KOTIA etsiviä persialaisexotic-kissoja. Lyder-kissanruoat valmistetaan suomalaisista raaka-aineista. Lue täältä lisää siamilaisista kissoista ja niiden hoidosta.

Lue lisää Kissan kynsien leikkaus. Incat ry Kissan pesuohje. Kasvattajat luovuttavat pennut aikaisintaan 14-viikkoisina ja rokotettuina.

Sillä ei ole niin lättänä kuono mitä Peke-Persialaisella. Tutustu täällä persialaiseen ja sen hoitoon. Pitkäkarvaisen kissan on kuitenkin välillä haastavaa pitää turkkinsa takuttomana.

Punaisten persialaisten ominaisuudet ja tavat. Ehkä siinä on jotain. Kissat ovat hyvin siistejä eläimiä ja pitävät hyvin huolta turkistaan.

Pentulistan tietoja on päivitetty viimeksi 3122021. Mieti että kissallasi voi olla seitsemän väriä. Lyder kissanruoka - Nauta täysravinto kissalle 12 x 200g Suomalainen kissan märkäruoka kaikille kissoille.

Kissan turkin hoitoon kuuluu sen aktiivinen harjaaminen ja riippuen siitä onko sinulla pitkä- vai lyhytkarvainen hännäkäs harjaamisen tiheys vaihtelee. Pesemisen tarve riippuu kissan turkin rasvakerroksesta mutta yleensä kissan peseminen joka toinen kuukausi riittää. Valkoinen sininen musta punainen kermainen suklaa ja.

Ei vain kaunis kasvot myös persialainen. Evgenia Avdeeva persialaisten kissojen turvakodin omistaja. Persialainen kissa on siitä ikävä että ongelmia on niin rähmivissä silmissä kuin myös hampaissa joita persialainen tuppaa menettämään helposti elämänsä aikana.

Hyvin hoidettuna persialainen on upea ilmestys ja sen omistajasta riippuukin kuinka kaunis sen pitkä tiheä ja silkkimäinen turkki on parhaimmillaan. Vaikka exoticin turkki on lyhyt ei se ole tavallisen lyhytkarvakissan turkin kaltainen. Lue vinkit raapimisen estämiseen täältä.

Turkki on pehmeä ja ilmava sekä tavallisen kissan turkkia pidempi ja paksumpi. Mutta yleensä luonne periytyy vanhemmilta ja myös seurustelu on merkitystä. Säännölliset eläinlääkäritarkastukset auttavat myös havaitsemaan ajoissa mahdollisia sairauksia ja sairastumisen riskiä.

Rauhallista loppuelämän eläkekotia etsivät hurmaavat valkoiset oranssisilmäiset persialaissiskokset. Itsenäiselle kissalle voi hankkia seinään kiinnitettävän harjan jonka avulla kissa pääsee toteuttamaan salonkihetkiä aina halutessaan. Turkin takkuuntumisen välttämiseksi persialaiskissa on parasta harjata perusteellisesti joka päivä.

Pitkäkarvaiset kissat ovat usein hyvin leppoisia ja nauttivat turkin hoidosta. Pesua ennen kynnet leikataan ja turkki. Ikää heillä on 75 vuotta.

Pienen persialaisen kissanpennun kasvatuksen ja hoidon ominaisuudet. Joskus kissa päätyy kuitenkin raapimaan vääriä paikkoja. Nukkekasvoinen Persialainen kissa on enemmän vanhanaikainen ilmestys.

Miten tämän rodun valinta suoritettiin. Muista että persialainen kissa voi myrkyttää kukkasipulit kaktukset oleanderit muratti unikot neilikat ficus ja syklaami. Persian kissojen uskotaan olevan paljon hellämpiä ja rauhallisempia kuin saman rodun kissojen.

Kissan kynnet kasvavat jatkuvasti ja kissalla on luontainen tarve lyhentää ja teroittaa kynsiä raapimalla. Kissa sairaana rokotukset ripulia oksentaa milloin eläinlääkäriin. Tunnetuimpia pitkäkarvaisia kissarotuja ovat mm.

Kissan turkin väri ja kuviot vaihtelevat loputtomasti. Pitkäkarvainen kissa ei pysty pitämään turkkiaan puhtaana yksin vaan se tarvitsee omistajansa apua. Kissat asuvat tällä hetkellä Espoossa.

Jos kissa tai kissanpentu pääsee sairastumaan sen hoito tulee aloittaa heti ja kissa on toimitettava tarvittaessa eläinlääkäriin. Vain sisäkissaksi turkin hoitoon saatavilla opastusta. Norjalainen metsäkissa siperiankissa persialainen.

Muiden rotujen omistajilla voi olla sellainen mielikuva että persialainen tarvitsee hienot ja laadukkaat aineet turkin hoitoon pesuun kuinka montaa ainetta pesemisen aikana käytetään ja tarvitseeko turkki aina föönikuivauksen. Näyttelykissan turkin hoito ja pesu on tärkeää. Sydänsairaan kissan elämänlaatua ja eliniän ennustetta voidaan parantaa lääkityksellä ja sydänsairaalle sopivalla ravinnolla.

Vaikka pehmeäturkkinen persialaiskissa saakin monen kissanystävän sydämen sykkimään ei saa unohtaa että pitkäkarvainen kissa vaatii paljon hoitoa. Kuinka punaisen persiankissan hiukset kammata oikein kuinka ruokkia sitä mitkä sairaudet ovat yleisiä tässä rodussa.


Persialainen Kissa Kissarodut Zooplus Tietonurkka


Persialainen Kissa Majesteettinen Sisakissa 2021


Persialainen Kissa Kissarodut Kissanhoito Org


Persialainen Kissa Kissarodut Kissanhoito Org


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Featured Post

Kissalla 6 Varvasta

Vastausta ja 9396 t. Kuinka monta elävää olentoa oli matkalla kaupunkiin. Pin Oleh أم غلا Di Mis Wallpaper Ilustrasi Karakter Wallpaper K...