tiistai 11. tammikuuta 2022

Persialainen Kissa Kasvattajat

Muuttaessa ovat madotettuja rokotettuja ellterveystarkastamia ja TICA-rekisteröytyjä. Mikäli tähän ei ole mahdollisuutta pennut lisätään listalle kasvattajan pyynnöstä.


Pin On Persians

SUROKilaiset eri rotujen kasvattajat löytyvät kasvattajalistasta.

Persialainen kissa kasvattajat. Kissa syö normaalisti ja sen turkki ja silmät voivat hyvin. Ne pärjäävät hyvin muiden lemmikkien kanssa ja ovat erityisen lempeitä ja ystävällisiä lasten kanssa. Pentulistan tietoja on päivitetty viimeksi 14122021.

Persialaiskissat ry on jokaisen persialaisesta tai exoticista kiinnostuneen oma yhdistys. Kasvattajat voivat lisätä aikuisen uutta kotia etsivän kissan tiedot listalle itse SUROK Inside-palvelun kautta. Lähetä tässä tapauksessa ylimääräinen kopio astutustodistuksesta SUROKin sihteerille ja.

Exotic on luonteeltaan ystävällinen ja rauhallinen. He tekevät myös erinomaisista syliss kissoista ja rakastavat rentoutua ympäri päivän. On salamyhkäistä touhua kun hinnatkin salataan.

Persialaiskissan ulkomuotoa kuvataan eri tavoin kolmen eri kasvatusjärjestön rodullisten priorisointien mukaisesti. Lue alta vinkit oman kissakaverin etsintään. Persialainen kissa saatettiin näyttämölle Lontoon kristallipalatsissa vuonna 1871.

Kissat olivat arvostettuja lemmikkejä jo muinaisessa Egyptissä. Ihan ensimmäinen rotustandardi oli lyhytkarvaiselle hopean väriselle persialaiselle vaikka muutkin värit olivat sallittu. Kissa pysyy terveenä kun sille annetaan päivittäin sopivaa ja hyvänlaatuista ruokaa sekä raikasta vettä ja sen elinympäristö kuten kissankoppi ruokailuastia ja nukkumapaikka pidetään puhtaana.

Persialainen on yksi pienimmistä kotieläiminä pidetyistä kissarotuista jolla on tukeva runko pieni runko ja suhteelliset jalat. Sen esi-isät levisivät Euroopan arvovaltaisimpien aristokraattien keskuuteen eikä kissa ole poistunut parrasvaloista sittemmin. Vähän muut asiat pitää olla sen pennun hankinnan perusteena kuin pelkkä hinta.

Yksiväriset valkolaikut kuviolliset persialaiset ja exoticit sähköposti kotisivut. Persialaiset kissanpennut etsivät sitä omaa rakastavaa kotia. Elena Matti Korpela Turku Raisio 040 567 2659 040 572 7659 Värit.

Pääset lukemaan myös kissatietoa nettisivuillamme. Persialaiset kissat vaativat paljon hoitamista mutta ne ovat erittäin rakastettavia kotikäyttäjiä. Persialaisia ottaisin ehkä juurikin kaksi persialaista niin luonne ja temperamentti on samantapainen.

Kasvattajat luovuttavat pennut aikaisintaan 14-viikkoisina ja rokotettuina. Kasvattajilta vaaditaan TICAn kasvattajatodistus ja heidän on oltava FINTICAtin jäseniä. Persialainen voisi stressaantua siamilaisen aktiivisuudesta.

Myydään kissa Persialainen golden poika ja shaded silver tyttö ja poika Ikä. Jos olet SUROKin jäsen voit pyytää itsellesi Inside-tunnukset. Mikäli etsit kotikissaa suosittelemme sinua tutustumaan esimerkiksi yhteistyökumppaneinamme toimivien eläinsuojeluyhdistysten kotisivuille joista löydät aina.

Pajari Jukka-Pekka Kouvola Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Pisteväritykseen tarkoitetut geenit vastaavat kissanpentujen persian. Suosittelen kahta kissaa niin heille tulee omat rutiinit joita hauska seurata.

Yleensä persialaiseksi luokitellun kissan. Kasvattajat lisätään listalle SUROK Inside-palvelun kautta. Se sopii monenlaisille ihmisille ja erilaisiin perheisiin mutta se ei sovellu ulkokissaksi.

Älä ota kesäkissaa vaan valmistaudu pitämään lemmikkieläimestä huolta koko sen eliniän ajan. Terve kissa on energinen aktiivinen valpas ja utelias. Välityksessämme on toisinaan myös aikuisia UUTTA KOTIA etsiviä persialaisexotic-kissoja.

Niin outoja kasvattajat todella on. Puheenjohtaja Pia Nyman 050-5432 987 tai sihteeri Kirsi Ovaskainen 050-469 0960. Sivuilla on erillinen osio InCatin jäsenille.

Täysikasvuinen nainen painaa 5-10 kiloa 24 - 46 kg. Persialaiskissan rotustandardit täyttääkseen kissalla tulee olla paljon muitakin ominaisuuksia kuin vain pitkä turkki. Omistautuneet kasvattajat ovat tehneet hyvin kauan työtä saadakseen kissasta sellaisen kuin se on nykypäivänä.

Ei hintoja salailla mutta jos kysyjän ainut motiivi on ostaa kissa halvalla se ei ole oikea motiivi. Kissanpennut ovat luovutusikäisiä 14 viikon ikäisinä. Sääntömääräinen vuosikokous pidetty la 4122021 5 joulukuun 2021.

Sopuisana se tulee toimeen myös muiden rotujen kanssa. Kotisivuilla saattaa lukea että en vastaa pelkkiin hintatiedusteluihin. Pirjo Koskinen Turku 02 2487436 044 351 0222.

Omaa kotiaan etsiviä pentuja löydät pentulistalta katso myös aikuiset uutta kotia etsivät kissat. Pikkuhiljaa vanhoillisetkin persialaisten kasvattajat hyväksyivät rodun. Suomessa on eniten maatiaiskissoja rotukissoista suosituin on.

Pirkanmaan Rotukissayhdistys auttaa ja neuvoo mielellään mikäli sinua on päässyt kissakuume puraisemaan ja pahasti. Kasvattajat voivat laittaa ilmoituksen myytävistä pennuistaan tulevista pentueista sekä aikuisista kissoista. Urokset ovat huomattavasti suurempia vaihdellen 10 - 18 kiloa 54 - 91 kg.

SUROKin kasvattajajäsenet voivat lisätä yhteystietonsa kasvattajalistaan SUROK InSide-palvelun kautta. Rakenteeltaan exotic on lyhyentanakka suuri ja vahva kissa. Syntyneet 229 ja voivat muuttaa alk 14 vkon iässä.

Persialainen on kiltti kissa ja mukana perheen tohinoissa On myös hyvä sisäkissana. Aikuiset kissat- listalta löydät uutta kotia etsiviä vanhempia kissoja. Elena ja Matti Korpela Raisio 040 567 2659 040 572 7659 korpelachosenonefi.

Se on leikkisä kissa joka sopii erinomaisen hyvin sisäkissaksi. Persialainen kissa - 7. Lisää pennut listalle itse SUROK Inside-palvelun kautta.

FINTICAt julkaisee tällä sivulla kasvattajajäsentensä yhteystietoja. Standardin mukaan kissa on helppohoitoinen persialainen lyhyellä turkilla. Kuitenkaan jokainen pitkäkarvainen kissa ei ole persialainen.

Jos listalta löytyi joku sinua kiinnostava kissa ota yhteyttä suoraan ilmoituksen jättäjään. InCat ylläpitää InCat Forumia jossa voit osallistua kissa-aiheiseen keskusteluun.


Lataa Kuva Persialainen Kissa Valkoinen Kissa Porroinen Kissa Kissat Kotimaan Kissat Kuono Lemmikit Valkoinen Persialainen Kissa Persian Elaimet Pi


Pin On Hidup Kekal Sehat


Kasvattajat Persialaiskissat Ry


Persialainen Kissa Kissarodut Zooplus Tietonurkka


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Featured Post

Kissalla 6 Varvasta

Vastausta ja 9396 t. Kuinka monta elävää olentoa oli matkalla kaupunkiin. Pin Oleh أم غلا Di Mis Wallpaper Ilustrasi Karakter Wallpaper K...