perjantai 7. tammikuuta 2022

Persialainen Kissa Pentu

Pennut käyvät elä. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.


Download Wallpapers Persian Cat Kitten Fluffy Cat Pets Gray Cat Domestic Cats Gray Persian Kitten Persian Cats Besthqwallpapers Com Chat Persan Animales Chat Duveteux

Luovutettaessa pennun tulee olla vähintään.

Persialainen kissa pentu. 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1. Persialainen ja pentu molemmat numero 1948. Olkapään kohdalta mitattuna ne ovat 40 cm korkuisia ja saavuttavat jopa 120 metrin pituuden nenästä hännänpäähän.

Toisilla punainensininen magneetti toisilla ei koloamagneettia tassussa. 27072021 Olet sivuillani kävijä. Pentu syntyi 247ja luovutetaan 14viikkosena alkaen 3010.

Kissa pysyy terveenä kun sille annetaan päivittäin sopivaa ja hyvänlaatuista ruokaa sekä raikasta vettä ja sen elinympäristö kuten kissankoppi ruokailuastia ja nukkumapaikka pidetään puhtaana. News kittenspentu-uutiset rigth sideklikkaa oikealta Suomen kieliseltä sivulta Photos. Tulee täyteetÄiti musta valkoinen väri maatiaiskissa isä on sekarotuinen lupakorvanen skotish fold ja bengali rotujen.

Persialainen kissanpentu ruskeatabbyvalkea tyttö varattavissa. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. Persialaiskissat ry on jokaisen persialaisesta tai exoticista kiinnostuneen oma yhdistys.

Muiden rotujen omistajilla voi olla sellainen mielikuva että persialainen tarvitsee hienot ja laadukkaat aineet turkin hoitoon pesuun kuinka montaa ainetta pesemisen aikana käytetään ja tarvitseeko turkki aina föönikuivauksen. Näitä petsejä beagle 16 villakoira 17 pupu 18 seisova kissa 19 ja pitkäkarvainen kissa 20 on kahta eri versiota. Muuttaessa ovat madotettuja rokotettuja ellterveystarkastamia ja TICA-rekisteröytyjä.

Sopuisana se tulee toimeen myös muiden rotujen kanssa. Kissa on arka mutta kilttijoten mieluummin ainoaksi kissaksi eikä pikkulapsiperheeseen. - AboutUs Utö majakkamuki valkoinen Myymme omistajan lukuun näitä jo loppuumyytyjä Arabian valmistamia majakkamukeja.

FIWaputtaren Rasseli Hopsansaanpoika EUR e 02 64 cremevalkoinen harlekiini - etsii sijoitusyhteistyökotia. Kauris ja vasa 12e. Pts pit toteutukseen asti net venttiilinvntjin Majakkamukit tarvitsevat soppaa nlk ilman rahaa ei toppaa Vuodesta 1986 rikosten parissa tyskennellyt rikosylikomisario Vainikka on pohtinut.

Siperian kissa SIB Abbas-Coons. Puheenjohtaja Pia Nyman 050-5432 987 tai sihteeri Kirsi Ovaskainen 050-469 0960. Posted on 9 joulukuun 2021 by kissanpentuja.

Merete Vuortenmaa Vantaa 044-0666911 Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Ragdoll on keskikokoinen kissa - naaraat painavat enintään 65 kg kollit jopa 95 kg. Harmaa kissa turkis eläin muoto kuva silmä söpö kissan kissan pentu Kitty kissa eläimet.

Kiinalaisen uudenvuoden pupu 12. Valikko Keskustelu Viihde. Suomalainen kissala myy Scottish straight kissan pentu syntyneet ja rekisteroitu Suomessa WCF Pentu syntynyt 23102021 ja luovutus 28012022 jälkeen jolloin ovat 14vk ikäisiä.

Mikäli tähän ei ole mahdollisuutta pennut lisätään listalle kasvattajan pyynnöstä. FIWaputtaren Gizmo Wilinanpoika EUR e 01 62 cremevalkoinen van. Sitä ennen eläinlääkäri tarkastaasiruttaa ja rokottaa poennun.

Sääntömääräinen vuosikokous pidetty la 4122021 5 joulukuun 2021. Se on leikkisä kissa joka sopii erinomaisen hyvin sisäkissaksi. Myydään kissa Persialainen golden poika ja shaded silver tyttö ja poika Ikä.

Persialaiset kissanpennut etsivät sitä omaa rakastavaa kotia. Persialainen ja pentu 1948 variant cat. Home Last time updated.

Kissa syö normaalisti ja sen turkki ja silmät voivat hyvin. Incat ry Kissan pesuohje. Kissa makssa noin 700-1200 euroa suomalaiselta kasvattajalta ostettuna riippuen tasosta.

Persialainen kissanpentu 24H New 24H. Loppuelämän luotettavaa kotia etsii 4-vuotias kilpikonnatåplikäs exotic-tyttö. Pennut myydään jo valmiiksi leikattuina.

Jos listalta löytyi joku sinua kiinnostava pentu ota yhteyttä suoraan kasvattajaan. Varausmaksu on 100euroamikä vähennetään hinnasta. Iso deco pets bokseri 20.

Eläinlääkäri on tarkastanut uutta kotia etsivät kissat ja kissanpennut on useimmiten jo valmiiksi rokotettu. Eläinlääkäri on tarkastanutrokottanut ja siruttanut pennun. Mikään ei vähennä kuitenkaan sen suurta arvoa valloittavana ja ihanana täysimääräisenä perheenjäsenenä.

Hypertrofinen kardiomyopatia HCM on testattava dna-testillä. Lisää pennut listalle itse SUROK Inside-palvelun kautta. Polykystinen munuaissairaus PKD testataan dna-testillä.

Tyttö kissan pentu 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 20112021 syntynyt tyttö kissa luovutettavissa 260222 jolloin 14 vk. Kaikki Persialaiskissat ryn kasvattajalistauksessa luetellut kasvattajat ovat rekisteröityneitä kasvattajia ja pentulistalla ilmoitetut pennut ovat rekisteröityjä tai rekisteröimiskelpoisia. Luonteeltaan pentu on kilttileikkisäsosiaalinen ja tulee hyvin toimeen muiden kissojen kanssa.

Lemmikkitasoinen pentu on usein virheellinen väritykseltään tai kuvioinniltaan ja näin ollen myös soveltumaton siitokseen jatai näyttelyttämiseen. Persialainen on luonteeltaan ystävällinen ja rauhallinen. Collectors journal kissa 12.

Lähettänyt Miisa klo. Ripuli kissarodut kissatarvikkeet luovutetaan kissa luovutetaan kissanpentuja myydään kissa rotukissan pentuja rotukissa pentu rotukissat terveen kissan ikenet terveen kissan tuntomerkit terve kissa. Ja on nyt 35kk ikäinen eli luovutusiässä.

Tiesitkö että voit hankkia kissanpentuja myös eläinsuojeluyhdistysten kautta. Kissa on steriloitu ja rekisteröity kissaliittoon. HCM-ultraus tulee pakolliseksi 112020 lähtien sekä lonkkakuvaus kasvatukseen käytettäviltä kissoilta.

Terve kissa on energinen aktiivinen valpas ja utelias. Eläinsuojeluyhdistyksiä löytyy ympäri Suomea ja niiden hoivissa on paljon kodittomia kissapentuja ja iäkkäämpiäkin kissoja. Pajari Jukka-Pekka Kouvola Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta.

Tarkoitus hankkia persialainen pentu ja pikkasen järkytyin kun kyselin kasvattajalta hintaa mikä oli 850- Ruotsista valioyksilön saa 500 eurolla ja vir. Syntyneet 229 ja voivat muuttaa alk 14 vkon iässä. Persialainen kissanpentu mustavalkea poika.

Tarvittaessa tuon pennun sovittuun paikkaan 150km säteellä Kotkasta. Hypertrofinen kardiomyopatia HCM on testattava dna-testillä. Persialaiskissat ry suosittelee että jokaisesta pennusta tehdään kirjallinen kauppasopimus.

Marja-Leena Niemi Ilmajoki 0505363087 Sähköposti Ilmoitus jätetty 8102021. Persialainen sopii monenlaisille ihmisille ja erilaisiin perheisiin mutta se ei sovellu ulkokissaksi pitkän turkkinsa takia. Oli Persialainen Kissa.

Tarvittaessa tuon pennun sovittuun paikkaan 150km säteellä Kotkasta. Lumitiikerikissa ja pentu 25. Kissan peseminen ja kuivaaminen.

Suuret pyöreät kirkkaan siniset silmät ovat ragdollrodun tunnusmerkki samoin kuin niiden erikoinen väritys.


Lataa Kuva Persialainen Kissa Valkoinen Kissa Porroinen Kissa Kissat Kotimaan Kissat Kuono Lemmikit Valkoinen Persialainen Kissa Persian Elaimet Pi


Download Wallpapers Persian Cat 4k Kitten Pets Fluffy Kitten Domestic Cats Ginger Cat Persian Cats Besthqwallpapers Com Fluffy Kittens Cat Themed Gifts Persian Cat


Pin On Hidup Kekal Sehat


Persialainen Kissa Kissarodut Zooplus Tietonurkka


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Featured Post

Kissalla 6 Varvasta

Vastausta ja 9396 t. Kuinka monta elävää olentoa oli matkalla kaupunkiin. Pin Oleh أم غلا Di Mis Wallpaper Ilustrasi Karakter Wallpaper K...