torstai 13. tammikuuta 2022

Pottengerin Kissat

Kypsennettyä ravintoa syöviä kissaryhmiä. Oon alkanut käyttämään eilisestä alkaen luomumaitoa jos se auttaisi epämääräisiin vatsavaivoihin.


Ready For Monograming Only 5 Extra Dog Bandana Candy Hearts Print With Bow By Spotteddogshop On Dog Clothes Patterns Pet Clothes Patterns Dog Clothes Diy

Pottengerin klassinen kissakoe American Journal of Orthodontics and Oral Surgery elokuu 1946.

Pottengerin kissat. Keitettyä lihaa ja pastöroitua maitoa saaneille kissoille tuli tulehduksia hampaiden lähtöä ihmistauteja ja ripulia. Projekti kestää kymmenisen vuotta ja tulokset ovat karua luettavaa kisujen ystäville. Keitettyä lihaa ja pastöroitua maitoa saaneille kissoille tuli tulehduksia hampaiden lähtöä ihmistauteja ja ripulia.

Ryhmä 2n kissat voivat koko kokeen ajan hyvin eli koko 8 sukupolven ajan mihin saakka koe jatkui. Pottengerin kissakokeessa 900 kissaa jaettiin kahteen ryhmään. Kissoillehan tuli siis myös hampaidenlähtöä ja tulehduksia ja hedelmättömyyttä ja vinoutunutta seksuaalisuutta ja hedelmättömyyttä.

1932 Pottengerin kissat Lääkäri Francis pottenger tekee tutkimuksen jonka tarkoituksena on vertailla raakaa vs. Keitettyä lihaa ja pastöroitua maitoa saaneille kissoille tuli tulehduksia hampaiden lähtöä ihmistauteja ja ripulia. 1932 Pottengerin kissat Lääkäri Francis pottenger tekee tutkimuksen jonka tarkoituksena on vertailla raakaa vs.

Projekti kestää kymmenisen vuotta ja tulokset ovat karua luettavaa kisujen ystäville. Ruokavaliosta 23 koostui raaasta lihasta. Ryhmä 2n kissat voivat koko kokeen ajan hyvin eli koko 8 sukupolven ajan mihin saakka koe jatkui.

Kun ryhmän 2 kissat ryhtyivät syömään raakaa lihaa niiden jälkeläiset saavuttivat koko ajan raakaa lihaa syöneen kissapopulaation tasoisen. Kysymys onkin että tarkoittaako luomu kaikissa maitot. Joo olen lukenut pottengerin kissa koe.

900 kissaa jaettiin kahteen ryhmään. Kypsennettyä ravintoa syöviä kissaryhmiä. Pottengerin kissakokeessa 900 kissaa jaettiin kahteen ryhmään.

Ryhmä 2n kissat voivat koko kokeen ajan hyvin eli koko 8 sukupolven ajan mihin saakka koe jatkui. Pottengerin kissakokeessa 900 kissaa jaettiin kahteen ryhmään.


New Dog Bowtie Collar Tuxedo Dog Accessories Dog Clothe Etsy Pet Scarf Dog Clothes Diy Dog Bows


Pin By Leetah Jones On Pup N Mutt Kitten Littles Diy Dog Collar Dog Accessories Collar Diy Dog Stuff



I Pinimg Com 564x 30 3d 29 303d29ef5a275c0859f4


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Featured Post

Kissalla 6 Varvasta

Vastausta ja 9396 t. Kuinka monta elävää olentoa oli matkalla kaupunkiin. Pin Oleh أم غلا Di Mis Wallpaper Ilustrasi Karakter Wallpaper K...