tiistai 11. tammikuuta 2022

Ragdoll Pennut

Listoilta automaattisesti ellei kasvattaja toisin ilmoita. Pentujen syntymäaika 21092021 ja 15102021 Pennut ovat valmiita muuttamaan uuteen taloon 28122021 ja 21012022.


Pin On Ragdolls

Olen Eläintenhoitaja ammatiltani ja kiinnostuin kissankasvatuksesta 2017 kun löysin yhteistyöhaluisen Ragdoll kasvattajan pitkän etsinnän jälkeen ja ostin ensimmäisen Ragdoll nartun sijoitukseen jonka ensimmäisen pentueen hoidin 2018 täällä kotonani.

Ragdoll pennut. Tämän jälkeen päivitellään että eihän niitä edes huomaa kun nukkuvat. Pennut ovat terveet leikkisät sisäsiistit pienet maailman valloittajat. Mitä ragdoll-pennut yleensä maksavat.

Ragdoll osaa siis välillä hävitä eli kadota siten että vieraatkin ihmettelevät kissojen rauhallisuutta. Väritkuviot terveys kuuluisa luonne. Ilmoita pennut listalle tällä lomakkeella.

Tähän mennessä pentueita on syntynyt 99 kpl. Myydään Kotona kasvatetut ragdoll-pennut. Ensin äidin ja tyttären yhteis voimin.

Puolipitkäkarvaisia kissarotuja ovat american curl maine coon neva masquerade norjalainen metsäkissa siperialainen metsäkissa eli siperiankissa pyhä birma ragdoll sekä turkkilainen angora ja turkkilainen van. Yhdistykset Kissaloita ja kissojen hyvinvointi linkit. Niina Mäenpää Päivitetty Updated 2112021 Ajankohtaista SYYSKOKOUSKUTSU JOULUARTIKKELIPYYNTÖ.

Ensimmäinen Kujakeikarin pentue syntyi 1990. Jos hintapolitiikkaa haluaa miettiä laajemmin siihen kannattaa listata muutamia asioita. Toimimme Tuusulan Riihikalliossa ja kasvatus on pienimuotoisia jokainen kissanpentu kasvaa perheenjäsenenä kotonamme jolloin.

Sijoituskoteja etsitään niin tyttö-kuin poikapennuillekin. Olen Sini Rajahalme FIValkokullan kasvattaja. Muuton aikaan pennut ovat täysin.

Meillä on ihania kissanpentuja. 4 Comments 1 Share. Kerrothan millaiseen kotiin perheeseen pentu olisi tulossa.

Vapaana kaksi urospentua ja yksi narttupentu. Rotukissat maksavat yhtälailla kun rotukoiratkin. FI Purppuralinnan Prinsessa Adelia x FIPurppuralinnan Prinssi Ilias.

FIHeartThrobs Dairy Queen kuva. Voit hakea pentuja eri hakukriteereillä - valitse alasvetovalikosta. Ulkoilu on mahdollista ainoastaan valjaissa tai katetussa ulkotarhassa.

Tällä hetkellä kissalassa on norjalaisia metsäkissoja pyhä birman kissoja ragdolleja ja kotikissoja. Kaikki välitettävät pennut ovat puhdasrotuisia rekisteröityjä ja rokotettuja rotukissoja ja ne luovutetaan aikaisintaan 14 viikkoa 112020 alkaen täyttäneinä. Suomen Ragdoll-kissayhdistys ry Finnish Ragdoll Cat Club.

20 min Tampereelta phone. Pentueen lisäys ja poisto. Sannin pennut syntyivät 51 eli muutaman päivän ennen laskettua aikaa Tämän vuoksi ne olivat syntyessään aika pikkuisia mutta kuitenkin hyvin pirtsakoita.

Jos kiinnostuit ja haluat varata alustavasti oman murusesi laitatahan ystävällisesti viestiä toiveistasi. Kasvattajanimeni Kujakeikarin on hyväksytty 1989 FiFessä. Rakkaan pienen karvaturrin ostoa kannattaisi miettiä tarkoin ja varautua siihen että ilmaista se ei ole.

August 16 at 440 AM. 040 847 6224 Ragdoll kissojen kasvatusta kotioloissa alkaen jo vuodesta 2004. Drop Cloud and Jyrinä.

- 5 sukupolven sukutaulu - Eläinlääkärin terveystarkastettu kahdesti - Täysin rokotettu. Jos kissa kuolee ragdollille luokiteltuun perinnölliseen sairauteen ennen kahden vuoden ikää korvaan Eviran ruumiinavaustodistusta vastaan menetyksen joko uudella vastaavan tasoisella pennulla tai. Kasvattajanimi on hyväksytty v2001 Suomen.

Kun ragdoll-kissan ottaa syliin se rentoutuu ja tuntuu veltolta kuin räsynukke. Jos asut etelä-suomen alueella ja olet kiinnostunut auttamaan kasvattajaa kasvatustyössä niin palkaksi saat avusta upean kissan koko loppuelämäksesi. Pisara Pilvi ja Jyrinä.

Lilac text colour on hold. Myydään lumivalkoiset silkkikarvaiset Ragdoll-pennut Jos haluat varata tapaamisia tai kysymyksiä soita WhatsAppin kautta 4917693738698 Sähköposti Deboramangelefurthgmxde Koska Raggi ei tykkää olla yksin antaisin myös sisarusparin halvemmalla. Pennut ovat arvioinnissa 6-8 viikon ikään asti jonka jälkeen pentuja voi tulla katsomaan ja varata.

Luovutusikäinen pentue 3kk poistetaan. Varattavissa olevat pennut suunnitelmat ja aikaisemmat pentueet. Pennut myydään ainoastaan sisäkissoiksi ei vapaana ulkoiluun.

Pennut ovat olleet. Hei täältä Pohjanmaalta Kruunupyyn maalaiskunnasta. Riihikatin on 2422018 FIFé rekisteröity kasvattajanimi.

2018 siirtyen tyttärelle ja hänen perheellee. - Säilytetty kotona ja tottunut ihmisiin lapsiin meluihin jne. - Pentuekoulutettu Scratch post -koulutettu.

Lila tekstin väri alustavasti varattu NB. Hinnat info ja hyvinvointi. Puppies 9 weeks old.

Tervetuloa tutustumaan Riihikatin Ragdoll-kissalaan. Kaikilla on painot nousseet hyvin ja silmätkin ovat jo auenneet. Myydään kissa kauniita ragdoll-pentuja Ikä 14-viikkoisina.

Luovutukset aikaisintaan vuoden 2022 alussa FIPurppuralinnan Prinsessa Adessa x D. Nyt kauniit leikkisät kissanpentumme ovat valmiita luovuttamaan. Pennut kasvavat meillä kotona Järvenpäässä tai sijoituskodeissa pääsääntöisesti pk-seudulla.

Ragdoll on saanut nimensä riepunukkemaisesta olemuksestaan. Kissala sijaitsee Pornaisissa Itä-Uudellamaalla.


Pin On Ragdoll Cats


Cats Adorable Cats Kittens Cutest Cute Animals


Ragdoll Beautiful Cats Cats And Kittens Animals


Best Food For Ragdoll Cats The Brands Breeders Recommend And Why Ragdoll Cat Colors Beautiful Cats Baby Cats


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Featured Post

Kissalla 6 Varvasta

Vastausta ja 9396 t. Kuinka monta elävää olentoa oli matkalla kaupunkiin. Pin Oleh أم غلا Di Mis Wallpaper Ilustrasi Karakter Wallpaper K...