torstai 13. tammikuuta 2022

Sfinx Kissa Terveys

Testi otetaan poskisolunäytteenä testauspaikasta riippuen joko vanupuikolla tai poskisoluharjalla ja näytteenotto on kissalle kivuton. Sfinx-kissat ovat aktiivisempia ja kapriisempia kuin kissat heidän kanssaan ilmenevät ongelmat voivat syntyä murrosiässä.


Sphynx Love Hairless Cat Cute Hairless Cat Beautiful Cats

Iho muistuttaa silittäessä säämiskää ja saattaa tuntua nahkealta.

Sfinx kissa terveys. Sfinxit ovat erittäin älykkäitä leikkisiä ja huomionkipeitä. Olen kysynyt heiltä eikö kissan terveys merkitse mitään. Pää on kiilamainen hieman leveyttään pidempi.

Testi on otettava ennen astutusta tunnistusmerkitystä kissasta. Kissat ovat petoeläimiä sekä lihansyöjiä joten niiden tarvitsee syödä lihaa myös siipikarjaa ja kalaa pysyääkseen terveenä ja saadaaksen tärkeitä ravintoaineita. Uusi yksilö oli ns.

Kaikki värit ja kuviot. Silmät ovat sitruunan muotoiset ja hieman vinossa korvan ulkoreunaan nähden. Rypyt ovat toivottavia erityisesti kuonossa korvien välissä ja hartioiden seudulla.

Kissan yleisin sydänsairaus on hypertrofinen kardiomyopatia eli lyhennettynä HCM - sydänlihasta paksuunnuttava sairaus jolloin sydämen tilavuus pienenee ja sydän pystyy pumppaamaan vähemmän verta elimistöön. Siitokseen saa käyttää vain normaalin tuloksen saanutta kissaa. Sfinx on seurallinen leikkisä ihmisrakas ja huomionkipeä kissa.

Nämä karvattomat kissat ovat muodin ja taiteen kuvien suosikkeja sekä hengellisten käytäntöjen ja yksinkertaisesti luovien persoonallisuuksien kannattajia. Näitä muita selittäviä sairauksia voivat olla esimerkiksi korkea verenpaine tai kilpirauhasen liikatoiminta. Sivuiltamme löydät tietoa rotukissatoiminnasta Suomessa kasvatuksesta kissatapahtumista yhdistyksistä sekä.

Sfinx tervehtii innoissaan jokaista vierailijaa ja tulee hyvin toimeen niin koirien kuin muidenkin lemmikkien kanssa. Don sfinx DSP on FIFessä alustavasti hyväksytty rotu 112007. Ryppyisyys ei saa olla niin voimakasta että se vaikeuttaa kissan normaalia toimintaa.

Optimal Selection MyCatDNA VGL Antagene Movet. Kissa tulee usein tervehtimään omistajaa tämän tullessa kotiin ja ne ovat usein kovia puhumaan. Alle 1-vuotiaana tehty sydänultra on voimassa 6kk.

Sfinx on mutaationa syntynyt karvaton kissarotu joka sai alkunsa Kanadassa 1960 luvulla. Ensimmäinen kanadan sfinx tuli perheeseemme 2004. Ne ovat myös mestarillisia kehrääjiä.

Ne voivat näyttelyissä kilpailla luokissa 9 ja 10 sekä 7 ja 8. Sfinx on seurallinen leikkisä ihmisrakas ja huomionkipeä kissa. Terveys Sfinx on yleisesti ottaen perusterve kissarotu.

Kissa tulee usein tervehtimään omistajaa tämän tullessa kotiin ja ne ovat usein kovia puhumaan. He sanovat että heidän tehtävänsä on arvostella vain sitä onko kissa kaunis. Hypertrofisessa kardiomyopatiassa sydämen vasemman kammion seinämät paksuuntuvat ilman taustalla olevaa muuta paksuuntumista selittävää sairautta.

Sfinx-kissa tai karvaton sfinx-kissa kanadalainen kissa karvaton meksikolainen kissa tai egyptiläinen kissa nimetty egyptiläisen sfinksin mukaan on 1960-luvulla kehitetty kissarotu jolla on hyvin erottuva ulkonäkö karvaton. Kanadan Donin ja Pietarin. Näin muodostui sfinksien rotu jolla on nykyään kolme tyyppiä.

Terveys on ykkösasia Suomen Kissaliiton puheenjohtaja Veikko Saarela toimii myös kissanäyttelyissä tuomarina. Huolimatta sukutaulun olemassaolosta tai puuttumisesta kissanpennulle on useita merkkejä siitä että sinun pitäisi kiinnittää huomiota sfinkin. Nenävarressa pitäisi olla pieni tai keskikokoinen painauma.

Sfinx saattaa sopia allergiselle mitään takuuta tästä ei kuitenkaan voi antaa. Tarkalleen ottaen sfinx ei ole karvaton vaan. Saarela sanoo että kissan terveys on kasvatustoiminnassa aina ykkösasia.

Sfinx näyttää karvattomalta mutta saattaa omata lyhyen hennon karvapeitteen. Pää on kiilamainen hieman leveyttään pidempi. Sfinxeillä ei tunneta rotutyypillisiä sairauksia mutta toki sfinxeillä voi esiintyä ihan kaikkia samoja sairauksia mitä muillakin kissoilla kuten esim allergiat astma kaikki tartuntataudit sekä HCM eli hypertrofinen.

Max pistemäärä on 95 joten kissat voivat saavuttaa CACIB ja CAPIB sertifikaatteja ja värin paras-maininnan. Sfinx oli alun perin perusperäisten rotujen ja eläinten seos jossa oli alopecia-geenin mutaatio. Sfinksien mystiset ominaisuudet jotka johtuvat eksoottisesta ulkonäöstä.

Sfinx on keskikokoinen lihaksikas kissa. Karvattomana ja usein pestävänä kissa ei juurikaan hilseile mutta allergiaoireita saattaa aiheuttaa myös mm sylki ja virtsa lisäksi esim itselle sopivan hiekan löytäminen voi olla haasteellista. Tauriini on yksi tärkeistä kissan ravintoaineista.

Metis joka yritti ylittää sen samanlaisella eläimellä joka oli myös sileäkarvaisen kissan ja mutantin alaston kissa. Kissanruoka on kaupallista eläinruokavalmistajien tekemää ruokaa joka tarkoitettu kissoille ja sisältää tärkeitä ravintoaineita niille. Tuomarin parhaaksi niitä ei voi tämän ensimmäisen vaiheen aikana valita.

Kissat sairastuvat yleisimmin keski-iässä. Hebblas sfinx kissala - Hebblas sphynx cattery Vain sfinxin omistaja voi tietää että tälläisiä aarteita on olemassa Tervetuloa sivuillemme. Few words about sphynx health sorry only in Finnish.

Sydänultratulokset ovat voimassa seuraavasti. Ihon ryppyisyys on toivottavaa eritysesti kuono-osan ympärillä korvien välissä ja hartioissa. Sfinx on keskikokoinen lihaksikas kissa.

Sfinx on ainutlaatuinen rotu. Sfinx on omistajansa huomiota jatkuvasti hakeva kissa jolla on tapana liimautua ihmiseen kuin tarra. CMSää esiintyy kanadan sfinxeillä noin 37 ja devon rexeillä 2 Optimal Selection 2019 CMS-testituloslistaus.

Sfinx on lempeäluonteinen eloisa ja älykäs kissa joka suorastaan rakastaa kosketusta. HCM - Hypertrofinen kardiomyopatia. Sfinx-kissat ovat ihania äitejä niillä on tasapainoinen luonne.

Vaikka tätä rotua pidetään ruma näköisenä kissan ystävät rakastavat sitä edelleen. Korvat ovat suuret avoimet ja tyvestään leveät. Muutama sana sfinxien terveysasioista.

Hebblas on pieni kanadan sfinxeihin erikoistunut kissala Tuusulassa. Ne ovat myös mestarillisia kehrääjiä. Sairautta esiintyy useissa roduissa ja runsaasti myös kotikissoissamme.

Sfinxit ovat erittäin älykkäitä leikkisiä ja huomionkipeitä. Sfinxpentueen rekisteröimiseksi vanhemmista täytyy toimittaa rotukirjaajalle normaali sydänultratulos. Suomen Kissaliitto ry on suomalaisten rotukissayhdistysten keskusliitto.


Liepun Mokilla Sisustuskuvia Jasenelta Leenakarhunen Styleroom Animals Cats Summer


Sfinx Rotutiedot Purina


Pin Taulussa Kuntoilu Kotona


Sensory Sphynx Cat Pretty Cats Spinx Cat


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Featured Post

Kissalla 6 Varvasta

Vastausta ja 9396 t. Kuinka monta elävää olentoa oli matkalla kaupunkiin. Pin Oleh أم غلا Di Mis Wallpaper Ilustrasi Karakter Wallpaper K...