keskiviikko 23. joulukuuta 2020

Kissa Rotu

Kissanpennut ovat luovutusikäisiä 14 viikon ikäisinä. Sivujen kokonaismäärä luokassa on 54. Tämä kissa pitää rauhallisesti ympäristöstä, vaikka ei olekaan luonteeltaan ujo. Joidenkin kissarotujen juuret saattavat ulottua kauaksikin historiaan, kun ihminen on jalostanut niitä eri tarkoituksiin. Ulkonäöltään pehmoinen persialainen kissa on yksi suosituimmista kissaroduista.

Se kaipaa huomiota omistajaltaan ja pärjää hyvin kaikenlaisissa perheissä. Burman pyhä (kissanrotu): kuvaus, kuva ja luonne - Eläimet - 2020
Burman pyhä (kissanrotu): kuvaus, kuva ja luonne - Eläimet - 2020 from img.zoo-club.org
10 min 8 kissat kissarodut thai kissa thai. Tämä kissa pitää rauhallisesti ympäristöstä, vaikka ei olekaan luonteeltaan ujo. Sivut, jotka ovat luokassa kissarodut. Eipä ihmekään siis, että se on ollut ihmisen seurana jo pitkän ajan. Se kaipaa huomiota omistajaltaan ja pärjää hyvin kaikenlaisissa perheissä. Fifessä venäjänsininen on ollut hyväksytty rotu alusta asti eli vuodesta 1949. Tämä kiehtova rotu sai alkunsa yhdysvalloissa vuonna 1986, kun judee frank risteytti siamilaisen kissan servaalilla (servaalit ovat yhdysvalloissa laillisia. Seuraavat 54 sivua kuuluvat tähän luokkaan.

Kissanpennut ovat luovutusikäisiä 14 viikon ikäisinä.

Ulkonäöltään pehmoinen persialainen kissa on yksi suosituimmista kissaroduista. Sivujen kokonaismäärä luokassa on 54. Cornish rex on melko harvinainen rotu, jolla on tavallisesta poikkeava kihara turkki. Feb 09, 2018 · ragdoll on kookas kissa, joka hurmaa sinisillä silmillään, pehmeällä silkkisellä turkillaan ja rennolla olemuksellaan. Harrastuksiin sekä mieltymyksiin sopiva rotu löytyy. Suomessa on eniten maatiaiskissoja, rotukissoista suosituin on ragdoll. Joidenkin kissarotujen juuret saattavat ulottua kauaksikin historiaan, kun ihminen on jalostanut niitä eri tarkoituksiin. Seuraavat 54 sivua kuuluvat tähän luokkaan. Sivut, jotka ovat luokassa kissarodut. Se on rauhallinen, seurallinen ja osal. Kissat olivat arvostettuja lemmikkejä jo muinaisessa egyptissä. Lemmikkinä kissa on leikkisä ja älykäs. Venäjänsininen kissa kuuluu niin sanottujen alkuperäisrotujen pieneen joukkoon.

Seuraavat 54 sivua kuuluvat tähän luokkaan. Ulkonäöltään pehmoinen persialainen kissa on yksi suosituimmista kissaroduista. Cornish rex on melko harvinainen rotu, jolla on tavallisesta poikkeava kihara turkki. Se kaipaa huomiota omistajaltaan ja pärjää hyvin kaikenlaisissa perheissä. Suomessa on eniten maatiaiskissoja, rotukissoista suosituin on ragdoll.

Lemmikkinä kissa on leikkisä ja älykäs. Tärkeintä ei ole päämäärä vaan matka: Pehmeetä...
Tärkeintä ei ole päämäärä vaan matka: Pehmeetä... from 1.bp.blogspot.com
Älä ota kesäkissaa, vaan valmistaudu pitämään lemmikkieläimestä huolta koko sen eliniän ajan. Cornish rex on melko harvinainen rotu, jolla on tavallisesta poikkeava kihara turkki. Se kaipaa huomiota omistajaltaan ja pärjää hyvin kaikenlaisissa perheissä. Suomen kissaliitto ry on suomalaisten rotukissayhdistysten keskusliitto. Eipä ihmekään siis, että se on ollut ihmisen seurana jo pitkän ajan. 10 min 8 kissat kissarodut thai kissa thai. Kissanpennut ovat luovutusikäisiä 14 viikon ikäisinä. Seuraavat 54 sivua kuuluvat tähän luokkaan.

Se kaipaa huomiota omistajaltaan ja pärjää hyvin kaikenlaisissa perheissä.

Suomessa on eniten maatiaiskissoja, rotukissoista suosituin on ragdoll. Persialaiskissat ry ja colourpointyhdistys ry peterbald: Eipä ihmekään siis, että se on ollut ihmisen seurana jo pitkän ajan. Tämä kissa pitää rauhallisesti ympäristöstä, vaikka ei olekaan luonteeltaan ujo. Suomen kissaliitto ry on suomalaisten rotukissayhdistysten keskusliitto. Seuraavat 54 sivua kuuluvat tähän luokkaan. Sivut, jotka ovat luokassa kissarodut. Se kaipaa huomiota omistajaltaan ja pärjää hyvin kaikenlaisissa perheissä. Joidenkin kissarotujen juuret saattavat ulottua kauaksikin historiaan, kun ihminen on jalostanut niitä eri tarkoituksiin. Lemmikkinä kissa on leikkisä ja älykäs. Ulkonäöltään pehmoinen persialainen kissa on yksi suosituimmista kissaroduista. 10 min 8 kissat kissarodut thai kissa thai. Venäjänsininen kissa kuuluu niin sanottujen alkuperäisrotujen pieneen joukkoon.

Seuraavat 54 sivua kuuluvat tähän luokkaan. 10 min 8 kissat kissarodut thai kissa thai. Eipä ihmekään siis, että se on ollut ihmisen seurana jo pitkän ajan. Joidenkin kissarotujen juuret saattavat ulottua kauaksikin historiaan, kun ihminen on jalostanut niitä eri tarkoituksiin. Lemmikkinä kissa on leikkisä ja älykäs.

Sivujen kokonaismäärä luokassa on 54. Burman pyhä (kissanrotu): kuvaus, kuva ja luonne - Eläimet - 2020
Burman pyhä (kissanrotu): kuvaus, kuva ja luonne - Eläimet - 2020 from img.zoo-club.org
Venäjänsininen kissa kuuluu niin sanottujen alkuperäisrotujen pieneen joukkoon. 10 min 8 kissat kissarodut thai kissa thai. Kissanpennut ovat luovutusikäisiä 14 viikon ikäisinä. Seuraavat 54 sivua kuuluvat tähän luokkaan. Joidenkin kissarotujen juuret saattavat ulottua kauaksikin historiaan, kun ihminen on jalostanut niitä eri tarkoituksiin. Eipä ihmekään siis, että se on ollut ihmisen seurana jo pitkän ajan. Feb 09, 2018 · ragdoll on kookas kissa, joka hurmaa sinisillä silmillään, pehmeällä silkkisellä turkillaan ja rennolla olemuksellaan. Tämä kiehtova rotu sai alkunsa yhdysvalloissa vuonna 1986, kun judee frank risteytti siamilaisen kissan servaalilla (servaalit ovat yhdysvalloissa laillisia.

Sivujen kokonaismäärä luokassa on 54.

Venäjänsininen kissa kuuluu niin sanottujen alkuperäisrotujen pieneen joukkoon. Eipä ihmekään siis, että se on ollut ihmisen seurana jo pitkän ajan. Se on rauhallinen, seurallinen ja osal. Joidenkin kissarotujen juuret saattavat ulottua kauaksikin historiaan, kun ihminen on jalostanut niitä eri tarkoituksiin. Kissat olivat arvostettuja lemmikkejä jo muinaisessa egyptissä. Tämä kissa pitää rauhallisesti ympäristöstä, vaikka ei olekaan luonteeltaan ujo. Sivut, jotka ovat luokassa kissarodut. Lemmikkinä kissa on leikkisä ja älykäs. Fifessä venäjänsininen on ollut hyväksytty rotu alusta asti eli vuodesta 1949. Seuraavat 54 sivua kuuluvat tähän luokkaan. Cornish rex on melko harvinainen rotu, jolla on tavallisesta poikkeava kihara turkki. Harrastuksiin sekä mieltymyksiin sopiva rotu löytyy. Älä ota kesäkissaa, vaan valmistaudu pitämään lemmikkieläimestä huolta koko sen eliniän ajan.

Kissa Rotu. Tämä kissa pitää rauhallisesti ympäristöstä, vaikka ei olekaan luonteeltaan ujo. 10 min 8 kissat kissarodut thai kissa thai. Feb 09, 2018 · ragdoll on kookas kissa, joka hurmaa sinisillä silmillään, pehmeällä silkkisellä turkillaan ja rennolla olemuksellaan. Eipä ihmekään siis, että se on ollut ihmisen seurana jo pitkän ajan. Tämä kiehtova rotu sai alkunsa yhdysvalloissa vuonna 1986, kun judee frank risteytti siamilaisen kissan servaalilla (servaalit ovat yhdysvalloissa laillisia.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Featured Post

Kissalla 6 Varvasta

Vastausta ja 9396 t. Kuinka monta elävää olentoa oli matkalla kaupunkiin. Pin Oleh أم غلا Di Mis Wallpaper Ilustrasi Karakter Wallpaper K...