torstai 24. joulukuuta 2020

Myydään Rex Kissa

Kissoilla on sukutaulu (fife), mutta ei rekisteröity suomeen (olemme puolasta ja emme ole vielä onnistuneet muuttamaan kissan kasvatus). Kissalla on kaunis, lyhyt, hieman kihara, persikan värinen turkki. Kissat myydään vuokrataan ja ostetaan: Luonteeltaan hän on erittäin ystävällinen ja leikkisä. Syntyneet 2.9.2021 luovutus 12 viikkoisena alkaen 25.11.2021.

Myydään taloudellisen tilanteen sekä ajanpuutteen vuoksi, asiantuntevaan kotiin, jossa on … Borite se Super Becks ragdoll pentuja myydään - pixelfarmen.fi
Borite se Super Becks ragdoll pentuja myydään - pixelfarmen.fi from cdn.nettimarkkina.com
Pennut ovat syntyneet 7.2.2021 ja ovat 14 viikkoisia 16.5.2021. Kissoilla on sukutaulu (fife), mutta ei rekisteröity suomeen (olemme puolasta ja emme ole vielä onnistuneet muuttamaan kissan kasvatus). Kissanpennut ovat luovutusikäisiä 14 viikon ikäisinä. Hanki devon rex kissanpentu edullisesti nettimarkkina.comin valikoimista. Luonteeltaan hän on erittäin ystävällinen ja leikkisä. Älä ota kesäkissaa, vaan valmistaudu pitämään lemmikkieläimestä huolta koko sen eliniän ajan. Hanki devon rex kissanpentu pippuri edullisesti nettimarkkina.comin valikoimista. Kissat myydään vuokrataan ja ostetaan:

Uuden omistajan pitää olla perehtynyt kissan hoitoon ja luonteeseen.

Uuden omistajan pitää olla perehtynyt kissan hoitoon ja luonteeseen. Vielä isoin pentu paavo etsi rakastava koti itselleen. Tupsuja alkaa jo korvissa näkymään. Tori.fi:ssä on tällä hetkellä 61 lemmikkieläimet ilmoitusta alueella uusimaa. Luonteeltaan hän on erittäin ystävällinen ja leikkisä. Viihtyy sylissä ja pitää silittämisestä ja juttelusta. Myydään taloudellisen tilanteen sekä ajanpuutteen vuoksi, asiantuntevaan kotiin, jossa on … Myydään kissa, ragdoll ja maine coon mix pentu varattavissa ikä pentu. Hieman arkaluontoinen, mutta tykkää olla sylissä ja hellittävänä. Kissat myydään vuokrataan ja ostetaan: Kissoilla on sukutaulu (fife), mutta ei rekisteröity suomeen (olemme puolasta ja emme ole vielä onnistuneet muuttamaan kissan kasvatus). Kissat olivat arvostettuja lemmikkejä jo muinaisessa egyptissä. Hanki devon rex kissanpentu pippuri edullisesti nettimarkkina.comin valikoimista.

Myydään sirutettuna, rokotettuina, eläinlääkärin tarkistettuina ja … Syntyneet 2.9.2021 luovutus 12 viikkoisena alkaen 25.11.2021. Kissa on leikattu, sirutettu ja rekisteröity uros. Pennut ovat syntyneet 7.2.2021 ja ovat 14 viikkoisia 16.5.2021. Viihtyy sylissä ja pitää silittämisestä ja juttelusta.

Vielä isoin pentu paavo etsi rakastava koti itselleen. KOTIA ETSIVÄT – Kissakoti Kattila
KOTIA ETSIVÄT – Kissakoti Kattila from www.findit.fi
Myydään taloudellisen tilanteen sekä ajanpuutteen vuoksi, asiantuntevaan kotiin, jossa on … Hieman arkaluontoinen, mutta tykkää olla sylissä ja hellittävänä. Kissalla on kaunis, lyhyt, hieman kihara, persikan värinen turkki. Tupsuja alkaa jo korvissa näkymään. Viihtyy sylissä ja pitää silittämisestä ja juttelusta. Älä ota kesäkissaa, vaan valmistaudu pitämään lemmikkieläimestä huolta koko sen eliniän ajan. Hanki devon rex kissanpentu pippuri edullisesti nettimarkkina.comin valikoimista. Tori.fi:ssä on tällä hetkellä 61 lemmikkieläimet ilmoitusta alueella uusimaa.

Viihtyy sylissä ja pitää silittämisestä ja juttelusta.

Tori.fi:ssä on tällä hetkellä 61 lemmikkieläimet ilmoitusta alueella uusimaa. Hanki devon rex kissanpentu edullisesti nettimarkkina.comin valikoimista. Kissat olivat arvostettuja lemmikkejä jo muinaisessa egyptissä. Myydään kissa, ragdoll ja maine coon mix pentu varattavissa ikä pentu. Hanki devon rex kissanpentu pippuri edullisesti nettimarkkina.comin valikoimista. Kissat myydään vuokrataan ja ostetaan: Luonteeltaan hän on erittäin ystävällinen ja leikkisä. Vielä isoin pentu paavo etsi rakastava koti itselleen. Hieman arkaluontoinen, mutta tykkää olla sylissä ja hellittävänä. Uuden omistajan pitää olla perehtynyt kissan hoitoon ja luonteeseen. Kissoilla on sukutaulu (fife), mutta ei rekisteröity suomeen (olemme puolasta ja emme ole vielä onnistuneet muuttamaan kissan kasvatus). Syntyneet 2.9.2021 luovutus 12 viikkoisena alkaen 25.11.2021. Pennut ovat syntyneet 7.2.2021 ja ovat 14 viikkoisia 16.5.2021.

Viihtyy sylissä ja pitää silittämisestä ja juttelusta. Vielä isoin pentu paavo etsi rakastava koti itselleen. Pennut ovat syntyneet 7.2.2021 ja ovat 14 viikkoisia 16.5.2021. Hanki devon rex kissanpentu pippuri edullisesti nettimarkkina.comin valikoimista. Hieman arkaluontoinen, mutta tykkää olla sylissä ja hellittävänä.

Hieman arkaluontoinen, mutta tykkää olla sylissä ja hellittävänä. PENNUT/KITTENS :: Wildwilderness
PENNUT/KITTENS :: Wildwilderness from wildwilderness.webnode.fi
Hanki devon rex kissanpentu pippuri edullisesti nettimarkkina.comin valikoimista. Tupsuja alkaa jo korvissa näkymään. Kissanpennut ovat luovutusikäisiä 14 viikon ikäisinä. Syntyneet 2.9.2021 luovutus 12 viikkoisena alkaen 25.11.2021. Myydään sirutettuna, rokotettuina, eläinlääkärin tarkistettuina ja … Luonteeltaan hän on erittäin ystävällinen ja leikkisä. Hieman arkaluontoinen, mutta tykkää olla sylissä ja hellittävänä. Viihtyy sylissä ja pitää silittämisestä ja juttelusta.

Hanki devon rex kissanpentu pippuri edullisesti nettimarkkina.comin valikoimista.

Myydään taloudellisen tilanteen sekä ajanpuutteen vuoksi, asiantuntevaan kotiin, jossa on … Tupsuja alkaa jo korvissa näkymään. Vielä isoin pentu paavo etsi rakastava koti itselleen. Kissat olivat arvostettuja lemmikkejä jo muinaisessa egyptissä. Kissanpennut ovat luovutusikäisiä 14 viikon ikäisinä. Myydään kissa, ragdoll ja maine coon mix pentu varattavissa ikä pentu. Luonteeltaan hän on erittäin ystävällinen ja leikkisä. Hanki devon rex kissanpentu edullisesti nettimarkkina.comin valikoimista. Kallibunker koeristeytettiin emonsa kanssa, jolloin huom. Kissat myydään vuokrataan ja ostetaan: Hieman arkaluontoinen, mutta tykkää olla sylissä ja hellittävänä. Syntyneet 2.9.2021 luovutus 12 viikkoisena alkaen 25.11.2021. Uuden omistajan pitää olla perehtynyt kissan hoitoon ja luonteeseen.

Myydään Rex Kissa. Kissanpennut ovat luovutusikäisiä 14 viikon ikäisinä. Luonteeltaan hän on erittäin ystävällinen ja leikkisä. Viihtyy sylissä ja pitää silittämisestä ja juttelusta. Hieman arkaluontoinen, mutta tykkää olla sylissä ja hellittävänä. Vielä isoin pentu paavo etsi rakastava koti itselleen.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Featured Post

Kissalla 6 Varvasta

Vastausta ja 9396 t. Kuinka monta elävää olentoa oli matkalla kaupunkiin. Pin Oleh أم غلا Di Mis Wallpaper Ilustrasi Karakter Wallpaper K...