maanantai 22. helmikuuta 2021

Itämainen Siamilainen Kissa

Siamilainen on ikivanha itämainen kissarotu. Siamilainen ja itämainen ovat sosiaalisia, siroja ja todella äänekkäitä kissarotuja. Oletteko kaikki perheessä yhtä mieltä kissan hankkimisesta? Variantit ovat siamilaisia ja itämaisia lyhytkarvoja, joiden vanhemmista toinen on balineesi . Siamilainen on itämainen lyhytkarvainen kissarotu, jolle on ominaista niin kutsuttujen pointtien eli naamion, korvien, sukkien ja hännän muuta vartaloa .

Siamilaisesta sen erottaa vain turkin ja silmien väri. Siamilaiset :: Siam-Orient Kissayhdistys ry
Siamilaiset :: Siam-Orient Kissayhdistys ry from sajam.fi
Heinäkuun 2021 näyttelykutsu on nyt . Oletteko kaikki perheessä yhtä mieltä kissan hankkimisesta? Siamilainen on ikivanha itämainen kissarotu. Itämainen lyhytkarva on rotu, joka kehitettiin risteyttämällä siamilainen ja kotikissa. Siamilainen on itämainen lyhytkarvainen kissarotu, jolle on ominaista niin kutsuttujen pointtien eli naamion, korvien, sukkien ja hännän muuta vartaloa . Toisen kissan tulisi mieluiten olla myös itämainen/siamilainen, mutta muutkin aktiiviset . Itämainen lyhytkarva muistuttaa siamilaista, mutta turkin väri on eri. Variantit ovat siamilaisia ja itämaisia lyhytkarvoja, joiden vanhemmista toinen on balineesi .

Siamilaisesta sen erottaa vain turkin ja silmien väri.

Siamilainen ja itämainen ovat sosiaalisia, siroja ja todella äänekkäitä kissarotuja. Siamilainen on ikivanha itämainen kissarotu. Olen suunnitellut hankkivani siamilaisen kissan lemmikiksi. Heinäkuun 2021 näyttelykutsu on nyt . Siamilainen on itämainen lyhytkarvainen kissarotu, jolle on ominaista niin kutsuttujen pointtien eli naamion, korvien, sukkien ja hännän muuta vartaloa . Tätä omistajaa ei haittaa, vaikka kissat syövät huonekasveja. Oletteko kaikki perheessä yhtä mieltä kissan hankkimisesta? Siamilaisesta sen erottaa vain turkin ja silmien väri. Itämainen lyhytkarva on rotu, joka kehitettiin risteyttämällä siamilainen ja kotikissa. Ensimmäinen itämainen kissamme oli siamilainen viuhti. Lajitoveriksi sille kelpaa toki joku muukin kissa kuin itämainen tai siamilainen, eli se voi aivan hyvin olla vaikka maatiaiskissa. Itämainen lyhytkarva muistuttaa siamilaista, mutta turkin väri on eri. Yleisesti maailman kissajärjestöt tunnustavat yli 60 eri kissarotua.

Siamilainen on ikivanha itämainen kissarotu. Tätä omistajaa ei haittaa, vaikka kissat syövät huonekasveja. Ensimmäinen itämainen kissamme oli siamilainen viuhti. Toisen kissan tulisi mieluiten olla myös itämainen/siamilainen, mutta muutkin aktiiviset . Siamilaisesta sen erottaa vain turkin ja silmien väri.

Itämainen lyhytkarva kissa on kokovärinen kissa ja sen silmät ovat smaragdin vihreät. Siamilainen Kissa - Kissarodut Primacat : Ilmaisia kaupallisessa käytössä viittauksia ei tarvita
Siamilainen Kissa - Kissarodut Primacat : Ilmaisia kaupallisessa käytössä viittauksia ei tarvita from gobeliini.fi
Ensimmäinen itämainen kissamme oli siamilainen viuhti. Olen suunnitellut hankkivani siamilaisen kissan lemmikiksi. Heinäkuun 2021 näyttelykutsu on nyt . Oletteko kaikki perheessä yhtä mieltä kissan hankkimisesta? Siamilainen on itämainen lyhytkarvainen kissarotu, jolle on ominaista niin kutsuttujen pointtien eli naamion, korvien, sukkien ja hännän muuta vartaloa . Itämainen lyhytkarva muistuttaa siamilaista, mutta turkin väri on eri. Itämainen lyhytkarva on rotu, joka kehitettiin risteyttämällä siamilainen ja kotikissa. Variantit ovat siamilaisia ja itämaisia lyhytkarvoja, joiden vanhemmista toinen on balineesi .

Toisen kissan tulisi mieluiten olla myös itämainen/siamilainen, mutta muutkin aktiiviset .

Itämainen lyhytkarva kissa on kokovärinen kissa ja sen silmät ovat smaragdin vihreät. Siamilainen ja itämainen ovat sosiaalisia, siroja ja todella äänekkäitä kissarotuja. Siamilainen on ikivanha itämainen kissarotu. Oletteko kaikki perheessä yhtä mieltä kissan hankkimisesta? Heinäkuun 2021 näyttelykutsu on nyt . Variantit ovat siamilaisia ja itämaisia lyhytkarvoja, joiden vanhemmista toinen on balineesi . Olen suunnitellut hankkivani siamilaisen kissan lemmikiksi. Siamilainen on itämainen lyhytkarvainen kissarotu, jolle on ominaista niin kutsuttujen pointtien eli naamion, korvien, sukkien ja hännän muuta vartaloa . Toisen kissan tulisi mieluiten olla myös itämainen/siamilainen, mutta muutkin aktiiviset . Itämainen lyhytkarva on rotu, joka kehitettiin risteyttämällä siamilainen ja kotikissa. Siamilaisesta sen erottaa vain turkin ja silmien väri. Ensimmäinen itämainen kissamme oli siamilainen viuhti. Itämainen lyhytkarva muistuttaa siamilaista, mutta turkin väri on eri.

Itämainen lyhytkarva kissa on kokovärinen kissa ja sen silmät ovat smaragdin vihreät. Tätä omistajaa ei haittaa, vaikka kissat syövät huonekasveja. Itämainen lyhytkarva muistuttaa siamilaista, mutta turkin väri on eri. Siamilainen on itämainen lyhytkarvainen kissarotu, jolle on ominaista niin kutsuttujen pointtien eli naamion, korvien, sukkien ja hännän muuta vartaloa . Ensimmäinen itämainen kissamme oli siamilainen viuhti.

Siamilainen on ikivanha itämainen kissarotu. Automaatti: Myydään persialainen kissa
Automaatti: Myydään persialainen kissa from lh4.googleusercontent.com
Siamilaisesta sen erottaa vain turkin ja silmien väri. Oletteko kaikki perheessä yhtä mieltä kissan hankkimisesta? Itämainen lyhytkarva muistuttaa siamilaista, mutta turkin väri on eri. Lajitoveriksi sille kelpaa toki joku muukin kissa kuin itämainen tai siamilainen, eli se voi aivan hyvin olla vaikka maatiaiskissa. Toisen kissan tulisi mieluiten olla myös itämainen/siamilainen, mutta muutkin aktiiviset . Itämainen lyhytkarva on rotu, joka kehitettiin risteyttämällä siamilainen ja kotikissa. Variantit ovat siamilaisia ja itämaisia lyhytkarvoja, joiden vanhemmista toinen on balineesi . Heinäkuun 2021 näyttelykutsu on nyt .

Lajitoveriksi sille kelpaa toki joku muukin kissa kuin itämainen tai siamilainen, eli se voi aivan hyvin olla vaikka maatiaiskissa.

Siamilainen ja itämainen ovat sosiaalisia, siroja ja todella äänekkäitä kissarotuja. Itämainen lyhytkarva on rotu, joka kehitettiin risteyttämällä siamilainen ja kotikissa. Heinäkuun 2021 näyttelykutsu on nyt . Olen suunnitellut hankkivani siamilaisen kissan lemmikiksi. Ensimmäinen itämainen kissamme oli siamilainen viuhti. Tätä omistajaa ei haittaa, vaikka kissat syövät huonekasveja. Variantit ovat siamilaisia ja itämaisia lyhytkarvoja, joiden vanhemmista toinen on balineesi . Siamilainen on ikivanha itämainen kissarotu. Siamilainen on itämainen lyhytkarvainen kissarotu, jolle on ominaista niin kutsuttujen pointtien eli naamion, korvien, sukkien ja hännän muuta vartaloa . Oletteko kaikki perheessä yhtä mieltä kissan hankkimisesta? Yleisesti maailman kissajärjestöt tunnustavat yli 60 eri kissarotua. Itämainen lyhytkarva muistuttaa siamilaista, mutta turkin väri on eri. Siamilaisesta sen erottaa vain turkin ja silmien väri.

Itämainen Siamilainen Kissa. Siamilainen on itämainen lyhytkarvainen kissarotu, jolle on ominaista niin kutsuttujen pointtien eli naamion, korvien, sukkien ja hännän muuta vartaloa . Fi*arkhitekton ulla mattila oulu p. Itämainen lyhytkarva on rotu, joka kehitettiin risteyttämällä siamilainen ja kotikissa. Tätä omistajaa ei haittaa, vaikka kissat syövät huonekasveja. Heinäkuun 2021 näyttelykutsu on nyt .

Variantit ovat siamilaisia ja itämaisia lyhytkarvoja, joiden vanhemmista toinen on balineesi  siamilainen kissa
. Lajitoveriksi sille kelpaa toki joku muukin kissa kuin itämainen tai siamilainen, eli se voi aivan hyvin olla vaikka maatiaiskissa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Featured Post

Kissalla 6 Varvasta

Vastausta ja 9396 t. Kuinka monta elävää olentoa oli matkalla kaupunkiin. Pin Oleh أم غلا Di Mis Wallpaper Ilustrasi Karakter Wallpaper K...