perjantai 26. helmikuuta 2021

Myydään Exotic Kissa

Ei pysty enää pitämään kissoja. Allergian vuoksi myydään rakkaat kissat. Poika 10kk ja tyttö 1v3kk. Tässä ois myynnissä exotic kissa nimeltään pulla, pulla tykkää olla sylissä ja on todella kiltti kissa ja tulee nimellä jos kutsuu ja on todella rauhallinen mutta joskus saattaa olla vähän vaikeuksia mennä hiekkaan. Kissa on arka mutta kiltti,joten mieluummin ainoaksi kissaksi eikä pikkulapsiperheeseen.

Myydään kissa tyttö 8kk madotettu ei leikattu.on ihmisrakas luonne viihtyy sylissä ja ulkoilee valjaissa hieman arka ulkona. ELÄIN.FI
ELÄIN.FI from www.xn--elin-moa.fi
Ei pysty enää pitämään kissoja. Kissa on steriloitu ja rekisteröity kissaliittoon. Allergian vuoksi myydään rakkaat kissat. Tässä ois myynnissä exotic kissa nimeltään pulla, pulla tykkää olla sylissä ja on todella kiltti kissa ja tulee nimellä jos kutsuu ja on todella rauhallinen mutta joskus saattaa olla vähän vaikeuksia mennä hiekkaan. Poika 10kk ja tyttö 1v3kk. Hanki exotic poika kissa 10kk edullisesti nettimarkkina.comin valikoimista. 1 vuoden ikäiset mutta ei samaa sukua. Myydään kissa tyttö 8kk madotettu ei leikattu.on ihmisrakas luonne viihtyy sylissä ja ulkoilee valjaissa hieman arka ulkona.

Syntynyt 4.08.2021sillä on euro passi, mikrosiru ja kaikki rokottet on tehty.

Myydään exotic kissa hyvään kotiin. Myydään kissa tyttö 8kk madotettu ei leikattu.on ihmisrakas luonne viihtyy sylissä ja ulkoilee valjaissa hieman arka ulkona. Ei pysty enää pitämään kissoja. Syntynyt 4.08.2021sillä on euro passi, mikrosiru ja kaikki rokottet on tehty. Ei rekisterissä, passit on ja sirut. Terveet, rokotetut, madotetut exotic kissat n. Allergian vuoksi myydään rakkaat kissat. Poika 10kk ja tyttö 1v3kk. Hanki exotic poika kissa 10kk edullisesti nettimarkkina.comin valikoimista. 1 vuoden ikäiset mutta ei samaa sukua. Kissa on arka mutta kiltti,joten mieluummin ainoaksi kissaksi eikä pikkulapsiperheeseen. Tässä ois myynnissä exotic kissa nimeltään pulla, pulla tykkää olla sylissä ja on todella kiltti kissa ja tulee nimellä jos kutsuu ja on todella rauhallinen mutta joskus saattaa olla vähän vaikeuksia mennä hiekkaan. Kissa on steriloitu ja rekisteröity kissaliittoon.

Ei rekisterissä, passit on ja sirut. Myydään kissa tyttö 8kk madotettu ei leikattu.on ihmisrakas luonne viihtyy sylissä ja ulkoilee valjaissa hieman arka ulkona. Allergian vuoksi myydään rakkaat kissat. Myydään exotic kissa hyvään kotiin. Poika 10kk ja tyttö 1v3kk.

Ei pysty enää pitämään kissoja. ELÄIN.FI
ELÄIN.FI from www.xn--elin-moa.fi
1 vuoden ikäiset mutta ei samaa sukua. Allergian vuoksi myydään rakkaat kissat. Terveet, rokotetut, madotetut exotic kissat n. Ei rekisterissä, passit on ja sirut. Tässä ois myynnissä exotic kissa nimeltään pulla, pulla tykkää olla sylissä ja on todella kiltti kissa ja tulee nimellä jos kutsuu ja on todella rauhallinen mutta joskus saattaa olla vähän vaikeuksia mennä hiekkaan. Kissa on arka mutta kiltti,joten mieluummin ainoaksi kissaksi eikä pikkulapsiperheeseen. Kissa on steriloitu ja rekisteröity kissaliittoon. Myydään exotic kissa hyvään kotiin.

Kissa on steriloitu ja rekisteröity kissaliittoon.

Kissa on steriloitu ja rekisteröity kissaliittoon. Hanki exotic poika kissa 10kk edullisesti nettimarkkina.comin valikoimista. Syntynyt 4.08.2021sillä on euro passi, mikrosiru ja kaikki rokottet on tehty. Allergian vuoksi myydään rakkaat kissat. Ei pysty enää pitämään kissoja. Terveet, rokotetut, madotetut exotic kissat n. Poika 10kk ja tyttö 1v3kk. 1 vuoden ikäiset mutta ei samaa sukua. Myydään exotic kissa hyvään kotiin. Kissa on arka mutta kiltti,joten mieluummin ainoaksi kissaksi eikä pikkulapsiperheeseen. Myydään kissa tyttö 8kk madotettu ei leikattu.on ihmisrakas luonne viihtyy sylissä ja ulkoilee valjaissa hieman arka ulkona. Tässä ois myynnissä exotic kissa nimeltään pulla, pulla tykkää olla sylissä ja on todella kiltti kissa ja tulee nimellä jos kutsuu ja on todella rauhallinen mutta joskus saattaa olla vähän vaikeuksia mennä hiekkaan. Ei rekisterissä, passit on ja sirut.

Allergian vuoksi myydään rakkaat kissat. Kissa on arka mutta kiltti,joten mieluummin ainoaksi kissaksi eikä pikkulapsiperheeseen. Tässä ois myynnissä exotic kissa nimeltään pulla, pulla tykkää olla sylissä ja on todella kiltti kissa ja tulee nimellä jos kutsuu ja on todella rauhallinen mutta joskus saattaa olla vähän vaikeuksia mennä hiekkaan. Syntynyt 4.08.2021sillä on euro passi, mikrosiru ja kaikki rokottet on tehty. Myydään exotic kissa hyvään kotiin.

Myydään exotic kissa hyvään kotiin. Otava huippu 5 — huippu center, kuopio: address, phone
Otava huippu 5 — huippu center, kuopio: address, phone from bobbewegt.com
Hanki exotic poika kissa 10kk edullisesti nettimarkkina.comin valikoimista. Ei pysty enää pitämään kissoja. Allergian vuoksi myydään rakkaat kissat. Myydään kissa tyttö 8kk madotettu ei leikattu.on ihmisrakas luonne viihtyy sylissä ja ulkoilee valjaissa hieman arka ulkona. Terveet, rokotetut, madotetut exotic kissat n. 1 vuoden ikäiset mutta ei samaa sukua. Kissa on steriloitu ja rekisteröity kissaliittoon. Ei rekisterissä, passit on ja sirut.

Tässä ois myynnissä exotic kissa nimeltään pulla, pulla tykkää olla sylissä ja on todella kiltti kissa ja tulee nimellä jos kutsuu ja on todella rauhallinen mutta joskus saattaa olla vähän vaikeuksia mennä hiekkaan.

Allergian vuoksi myydään rakkaat kissat. Myydään kissa tyttö 8kk madotettu ei leikattu.on ihmisrakas luonne viihtyy sylissä ja ulkoilee valjaissa hieman arka ulkona. Tässä ois myynnissä exotic kissa nimeltään pulla, pulla tykkää olla sylissä ja on todella kiltti kissa ja tulee nimellä jos kutsuu ja on todella rauhallinen mutta joskus saattaa olla vähän vaikeuksia mennä hiekkaan. Myydään exotic kissa hyvään kotiin. Hanki exotic poika kissa 10kk edullisesti nettimarkkina.comin valikoimista. Terveet, rokotetut, madotetut exotic kissat n. Poika 10kk ja tyttö 1v3kk. Ei rekisterissä, passit on ja sirut. Syntynyt 4.08.2021sillä on euro passi, mikrosiru ja kaikki rokottet on tehty. 1 vuoden ikäiset mutta ei samaa sukua. Kissa on steriloitu ja rekisteröity kissaliittoon. Kissa on arka mutta kiltti,joten mieluummin ainoaksi kissaksi eikä pikkulapsiperheeseen. Ei pysty enää pitämään kissoja.

Myydään Exotic Kissa. Allergian vuoksi myydään rakkaat kissat. Ei rekisterissä, passit on ja sirut. Hanki exotic poika kissa 10kk edullisesti nettimarkkina.comin valikoimista. Poika 10kk ja tyttö 1v3kk. Kissa on arka mutta kiltti,joten mieluummin ainoaksi kissaksi eikä pikkulapsiperheeseen.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Featured Post

Kissalla 6 Varvasta

Vastausta ja 9396 t. Kuinka monta elävää olentoa oli matkalla kaupunkiin. Pin Oleh أم غلا Di Mis Wallpaper Ilustrasi Karakter Wallpaper K...