perjantai 7. toukokuuta 2021

Myydään Kissa Maine Coon

Etsinnässä terve ja hyväluonteinen kollikissa maine coon neidin astuttamiseen. Kissat myydään vuokrataan ja ostetaan: Tyttö on sydänultrattu terveeksi, ja vanhemmat on laajalti terveeksi testattu. Rakastaa huomiota ja on sisäsiisti ,. Poika on hyvin seurallinen ja todella leikkisä pentu.

Poika on hyvin seurallinen ja todella leikkisä pentu. Myydään Mainecoon kissanpentu tyttö, Ei hintaa
Myydään Mainecoon kissanpentu tyttö, Ei hintaa from cdn.nettimarkkina.com
Maine coonin hinnat vaihtelevat 400 dollarista 2000 dollariin sen mukaan, mistä ostat. Vanhemmat ovat puhdasrotuisia maine cooneja , mutta poika ei ole rekisteröity , Saman rotuinen kolli olisi siis toiveissa, toki samanluonteisista roduista olevat herrat, kuten ragdollit, kävisi hurmaavalle. Poika on hyvin seurallinen ja todella leikkisä pentu. Uutta kotia etsii maine coon poika kissanpentu. Nata on sirutettu, rokotettu ja rekisteröity suomen kissaliittoon. Sydängeen­itestin lisäk­si ultra­amme sään­nöl­lis­es­ti sydä­men ja munuaiset, kuvaamme lonkat ja otamme veriteste­jä (hcm, veriryh­mä, fiv, felv, sma). Vuorensinen natal plum 1v 5kk nata etsii kotia !!!.

Hanki maine coon kissanpentu edullisesti nettimarkkina.comin valikoimista.

G‑pennut 6 vkoa 18.9.2021 e ja f‑pentueet toukokuu 2021 fi*a’dreams mc red bach­e­lor & genewa real love*ru fi. Kissat myydään vuokrataan ja ostetaan: Maine coonin hinnat vaihtelevat 400 dollarista 2000 dollariin sen mukaan, mistä ostat. Hanki maine coon kissanpentu edullisesti nettimarkkina.comin valikoimista. Vuorensinen natal plum 1v 5kk nata etsii kotia !!!. Sopii hyvin pientenkin lasten perheeseen. Tyttö on kiltti ja ihmisrakas. Poika on hyvin seurallinen ja todella leikkisä pentu. Saman rotuinen kolli olisi siis toiveissa, toki samanluonteisista roduista olevat herrat, kuten ragdollit, kävisi hurmaavalle. Vanhemmat ovat puhdasrotuisia maine cooneja , mutta poika ei ole rekisteröity , Rakastaa huomiota ja on sisäsiisti ,. Nata on sirutettu, rokotettu ja rekisteröity suomen kissaliittoon. Tyttö on sydänultrattu terveeksi, ja vanhemmat on laajalti terveeksi testattu.

Rakastaa huomiota ja on sisäsiisti ,. G‑pennut 6 vkoa 18.9.2021 e ja f‑pentueet toukokuu 2021 fi*a’dreams mc red bach­e­lor & genewa real love*ru fi. Sopii hyvin pientenkin lasten perheeseen. Saman rotuinen kolli olisi siis toiveissa, toki samanluonteisista roduista olevat herrat, kuten ragdollit, kävisi hurmaavalle. Nata on sirutettu, rokotettu ja rekisteröity suomen kissaliittoon.

Rakastaa huomiota ja on sisäsiisti ,. b64e9fabf00b6022-large.jpg
b64e9fabf00b6022-large.jpg from cdn.nettimarkkina.com
Etsinnässä terve ja hyväluonteinen kollikissa maine coon neidin astuttamiseen. Myydään kissa, maine coon poika ikä 3,5kk. Maine coonin hinnat vaihtelevat 400 dollarista 2000 dollariin sen mukaan, mistä ostat. Kissat myydään vuokrataan ja ostetaan: Vuorensinen natal plum 1v 5kk nata etsii kotia !!!. Sopii hyvin pientenkin lasten perheeseen. G‑pennut 6 vkoa 18.9.2021 e ja f‑pentueet toukokuu 2021 fi*a’dreams mc red bach­e­lor & genewa real love*ru fi. Vanhemmat ovat puhdasrotuisia maine cooneja , mutta poika ei ole rekisteröity ,

Maine coonin hinnat vaihtelevat 400 dollarista 2000 dollariin sen mukaan, mistä ostat.

Maine coonin hinnat vaihtelevat 400 dollarista 2000 dollariin sen mukaan, mistä ostat. Rakastaa huomiota ja on sisäsiisti ,. Tyttö on sydänultrattu terveeksi, ja vanhemmat on laajalti terveeksi testattu. Vuorensinen natal plum 1v 5kk nata etsii kotia !!!. Poika on hyvin seurallinen ja todella leikkisä pentu. Etsinnässä terve ja hyväluonteinen kollikissa maine coon neidin astuttamiseen. Myydään kissa, maine coon poika ikä 3,5kk. Tyttö on kiltti ja ihmisrakas. Sopii hyvin pientenkin lasten perheeseen. Kissat myydään vuokrataan ja ostetaan: Hanki maine coon kissanpentu edullisesti nettimarkkina.comin valikoimista. G‑pennut 6 vkoa 18.9.2021 e ja f‑pentueet toukokuu 2021 fi*a’dreams mc red bach­e­lor & genewa real love*ru fi. Laadukas jalostaja saattaa veloittaa jopa 2000 dollaria, kun taas takapihan kasvattaja saattaa myydä vain 400 dollaria.

Hanki maine coon kissanpentu edullisesti nettimarkkina.comin valikoimista. Vuorensinen natal plum 1v 5kk nata etsii kotia !!!. Sydängeen­itestin lisäk­si ultra­amme sään­nöl­lis­es­ti sydä­men ja munuaiset, kuvaamme lonkat ja otamme veriteste­jä (hcm, veriryh­mä, fiv, felv, sma). Rakastaa huomiota ja on sisäsiisti ,. Tyttö on kiltti ja ihmisrakas.

Saman rotuinen kolli olisi siis toiveissa, toki samanluonteisista roduista olevat herrat, kuten ragdollit, kävisi hurmaavalle. Pin on Maine coon cats
Pin on Maine coon cats from i.pinimg.com
Vanhemmat ovat puhdasrotuisia maine cooneja , mutta poika ei ole rekisteröity , Tyttö on sydänultrattu terveeksi, ja vanhemmat on laajalti terveeksi testattu. Poika on hyvin seurallinen ja todella leikkisä pentu. Saman rotuinen kolli olisi siis toiveissa, toki samanluonteisista roduista olevat herrat, kuten ragdollit, kävisi hurmaavalle. Myydään kissa, maine coon poika ikä 3,5kk. Hanki maine coon kissanpentu edullisesti nettimarkkina.comin valikoimista. Tyttö on kiltti ja ihmisrakas. Laadukas jalostaja saattaa veloittaa jopa 2000 dollaria, kun taas takapihan kasvattaja saattaa myydä vain 400 dollaria.

Saman rotuinen kolli olisi siis toiveissa, toki samanluonteisista roduista olevat herrat, kuten ragdollit, kävisi hurmaavalle.

Nata on sirutettu, rokotettu ja rekisteröity suomen kissaliittoon. G‑pennut 6 vkoa 18.9.2021 e ja f‑pentueet toukokuu 2021 fi*a’dreams mc red bach­e­lor & genewa real love*ru fi. Uutta kotia etsii maine coon poika kissanpentu. Tyttö on sydänultrattu terveeksi, ja vanhemmat on laajalti terveeksi testattu. Maine coonin hinnat vaihtelevat 400 dollarista 2000 dollariin sen mukaan, mistä ostat. Sydängeen­itestin lisäk­si ultra­amme sään­nöl­lis­es­ti sydä­men ja munuaiset, kuvaamme lonkat ja otamme veriteste­jä (hcm, veriryh­mä, fiv, felv, sma). Tyttö on kiltti ja ihmisrakas. Vanhemmat ovat puhdasrotuisia maine cooneja , mutta poika ei ole rekisteröity , Sopii hyvin pientenkin lasten perheeseen. Poika on hyvin seurallinen ja todella leikkisä pentu. Hanki maine coon kissanpentu edullisesti nettimarkkina.comin valikoimista. Laadukas jalostaja saattaa veloittaa jopa 2000 dollaria, kun taas takapihan kasvattaja saattaa myydä vain 400 dollaria. Rakastaa huomiota ja on sisäsiisti ,.

Myydään Kissa Maine Coon. Maine coonin hinnat vaihtelevat 400 dollarista 2000 dollariin sen mukaan, mistä ostat. Saman rotuinen kolli olisi siis toiveissa, toki samanluonteisista roduista olevat herrat, kuten ragdollit, kävisi hurmaavalle. Kissat myydään vuokrataan ja ostetaan: Vanhemmat ovat puhdasrotuisia maine cooneja , mutta poika ei ole rekisteröity , G‑pennut 6 vkoa 18.9.2021 e ja f‑pentueet toukokuu 2021 fi*a’dreams mc red bach­e­lor & genewa real love*ru fi.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Featured Post

Kissalla 6 Varvasta

Vastausta ja 9396 t. Kuinka monta elävää olentoa oli matkalla kaupunkiin. Pin Oleh أم غلا Di Mis Wallpaper Ilustrasi Karakter Wallpaper K...