sunnuntai 29. elokuuta 2021

Musta Kissa Puree Unessa

Jos käärme puree sinua menetät luottamuksesi ystävään. Usein uni voittaa näyttää oman tilan eläimenkissan kautta tuolloin uni kuvannee vaistokerrosta jolle ei ole annettu tietoista merkitystä.


Musta Kissa Unessa Unien Tulkinta

On mahdollista että ystäväsi pettää sinut ja olet pettynyt kyseiseen henkilöön koska luotit häneen.

Musta kissa puree unessa. Jos joku oli unelma että hän taistelee kissa tai tappoi hänet hän kiinni varas ja pani hänet vankilaan. Ylväs ja kaunis joutsen liitetään symboliikaltaan pyhään puhtauteen. Kissa on hieno varas.

Jos käärme puree jotakuta unessa hän jää häviölle. Hevonen unessa By admin tiistai huhtikuu 26 2011 Useiden hevosten näkeminen unessa merkitsee rikkautta ja yltäkylläisyyttä. Valkea käärme povaa terveyttä ja musta käärme enteilee sairautta.

Kissa voi merkitä myös naisen tunneolemuksessa olevaa viisautta jota on vaikea sanoittaa. Hevonen on hyvä enne sillä jos uneksii näkevänsä tai ottavansa hevosen tai kiipeävänsä hevosen selkään se tietää hyvää unennäkijälle. Unelma leikkiä kissan kanssa.

Unella jossa musta kissa naarmuuntui on sama merkitys. Monet uskovat että jos musta kissa ylittää tien juurikin perjantai 13. Tämä purkaus voi olla puhdistava ja selkeyttävä kokemus mutta se voi olla myös tuhoisa varsinkin jos salama iskee unessa johonkin.

Jos uskot henkilökohtaisesti että mustat kissat ovat huonoa onnea unelmointi niistä voi symboloida jotain epämiellyttävää elämässäsi mutta jätkä mustat kissat eivät ole huonoa onnea tuo usko on jäännös antiikin Kreikan myytistä ja se sidottiin myöhemmin renessanssiajan noita. Unessani on tosi agressiivisia kissoja jotka purevat minua ja pelkään niitä taas viime yönä näin unta jossa olin eräässsä rakannuksessa ja siellä oli monta kissaa yksi niistä oli mennyt. Hän on minulle erittäin tärkeä todellakin kumppani.

Kauneus voi yllättää pinnan alta. Koira unessa voi edustaa monia asioita. Jos vihaisen koiran saa tyynnytettyä tulee valve-elämässä saamaan vastassa olevien ihmisten mielipiteet puolelleen.

Siellä on myös minun kissaeläinkumppanini. Kissa puree unessa. Ystävällinen ja kiltti koira symboloi luotettavaa ja rakastavaa ystävää.

Onkohan uni varoitus katalasta ihmisestä. Katso unessa nähdä miten kissa kiinni hiiri ja näytä kärsi sen saalis muiden kissojen - merkki siitä että tosielämässä olet erittäin turha ihminen. Mustan positiivisia merkityksiä ovat asioiden kätketyt puolet liittyen viisauteen materia henki on kätketty materian sisällemateriaan ja okkulttiset voimat joita käytetään puhtaisiin tai valaistuneisiin tarkoituksiin.

Valkoinen - petollinen ystävä. Jos unessa näkee puremajälkiä kannattaa se tulkita varoitukseksi. On kissa liha unessa tai saada ihon kissa merkitsee paluuta varastettu kohdetta.

Vihainen ja haukkuva koira kuvaa henkilöä joka haluaa aiheuttaa hankaluuksia unennäkijälle. Olemme aika hyvissä väleissä. Jos tulee vihaisesti purruksi jonkun ihmisen toimesta voi varautua harmeihin ja stressiin tämän henkilön taholta.

Yleisellä tasolla tarkasteltuna musta edustaa materiaa ja okkulttisia voimia eng. Unessa joutsen saattaa kertoa viestiä ennakkoluulottomuudesta. Jos unelmoit olet naarmuuntunut kissa se ennakoi sairaus.

Unelma jossa näet unessa leikkivän kissan kanssa on merkki epäluottamuksesta. Olen nähnyt kaksi kertaa unen jossa on musta kissa. 19062014 084037 Näin viime yönä unta jossa meidän oma kissa puri minua yllättäen vihaisesti 3krt kädestä jokainen kerta oli niin että yritin häntä rapsuttaa ja rapsutinkin ja yhtäkkiä kissa puraisi kissamme on oikeasti todella lempeä luonne enkä voisi kuvitella että vihaisesti purisi ketään ihmistä.

Jos sinulla oli unelma mustasta koirasta joka jahtaisi sinua se voi tarkoittaa että haluat että heräävässä elämässäsi olisi uskollisia ystäviä. Unessa on talo jonka lähistöllä on aitaus. Joutsenlaulu sanontana taasen tarkoittaa mahdollisesti edeltäviä parempaa jäähyväisesiintymistä viimeistä suoritusta tai saavutusta.

Jos unissasi oleva musta kissa on purrut sinua se tarkoittaa että menetät luottamuksen ystäviisi seuraavalla jaksolla. Unessa muistan että Vättelin sitä ja ajattelin sen olevan kulku kissa joten en halunnut koskea Kissa oli vihainen ja lähestyi agressiivisesti yritän joillain tavaroilla työntää sitä pois ja löinkin jollain kupilla päähän ja kisalta meni taju. Unessa aitaukseen tulee minulle tuntemattomia ihmisiä jotka päättävät että kissaeläinkumppanini on vakava uhka ja ampuvat hänet.

Eläinten puremilla on jokaisella vähän omanlaisensa merkitys riippuen siitä mikä eläin on kyseessä. Päivä epäonni seuraa sitä ihmistä hamaan tulevaan saakka. Kissat unessa voivat symboloida heidän ainutlaatuista luovuuttaan voimaansa tai tulevaa epäonnea ja kaaosta.

Osaisiko kukaan selittää mitä tarkoittavat unet joita olen nähnyt ajoittain jo useita vuosia. Siinä tapauksessa että puraisija on rakas esimerkiksi unennäkijän. Musta koira unessa.

Musta - avoin vihollinen. Aitauksessa on isoja kissaeläimiä. Haaveilee musta kissa voi olla merkki pelosta käyttää intuitiota ja luottaa siihen.

Monet sylkevät yli olkansa kolme kertaa kauhusta kankeana kun musta kissa ylittää tietä tämä uskomus pätee Irlannissa suurimmassa osassa Eurooppaa Intiassa ja Amerikassa. Kirjoitettu ensimmäisen persoonan kertomuksen muodossa Poe käytti useita hulluuden taikauson ja alkoholismin teemoja saadakseen tuntuvan kauhun ja ennakoinnin tälle tarinalle. Ehkä unelma ehdottaa että ympäristö on turhaan ihmisiä jotka tuovat sinulle suurta epäonnea.

Musta kissa yksi Edgar Allan Poen mieleenpainuvimmista tarinoista on klassinen esimerkki goottilaisesta kirjallisuudesta joka esiteltiin Saturday Evening Postissa 19. Unien tulkinta - Haaveilee mustasta koirasta joka jahtaa sinua. Ukkosen kuuleminen unessa tarkoittaa voimakkaita tunteita kuten kiukkua vihaa joiden täytyisi purkautua.

Jos unelmoit juoksit tien musta kissa niin todellisuudessa sinun pitäisi varoa vaaroja. Haaveilee mustasta kissasta joka puree sinua. Kun jotenkin taloon ilmestyi piki musta kissa.

Tämän tulkitsemiseksi on tärkeää miettiä miltä sinusta tuntuu kissasi ollessa hereillä.


Musta Kissa Tutkimusopas


Miksi Kissa Puree Hellasti


Musta Kissa Unessa Unien Tulkinta


Kissa Unessa Unien Tulkinta


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Featured Post

Kissalla 6 Varvasta

Vastausta ja 9396 t. Kuinka monta elävää olentoa oli matkalla kaupunkiin. Pin Oleh أم غلا Di Mis Wallpaper Ilustrasi Karakter Wallpaper K...