keskiviikko 29. syyskuuta 2021

Sekarotuinen Keskikokoinen Koira

Haen itselleni uutta perheenjäsentä. Ei tietenkään oleteta että hän sen yksin hoitais mutta vastuuta haluaa ottaa sen.


Rescueyhdistys Kulkurit Rescue Association Hobo Dogs Paivitys Koira On Loytynyt Ja Turvassa 4 3 Klo 15 30 Iso Kiitos Kaikille Jakaneille Huomio Tampere Ja Lahiseutu Koira Kadonnut 3 3 Tampereen Takahuhdissa

Jehu beagle-schäfer Jehu 1v.

Sekarotuinen keskikokoinen koira. OTETAAN sekarotuinen aikuinen -. Koira on terve mutta pentuna takajalka leikattu murtuman vuoksi ei ole erityisen aktiivinen koti haussa vaan mieluummin tavallinen rauhallinen koti kerrostalosta tai omakotitalosta tms. Nähdään usein Hollywood-julkkistenkin käsilaukuissa.

Alaskan Husky on keskikokoinen koira. Oppivainen ja innokas eli erinomainen harrastuskumppani. Koiran passi ja puppu kortti löytyy jossa näkee koiran tiedot tehdyt rokotukset ja sukutaulu.

Kajaani Kainuu Lisätiedot hei vain. Kaunis ja hyvää luonteinen. Mikä tahansa koira riippumatta siitä onko se sekarotuinen tai puhdasrotuinen voi periä joitain terveysongelmia.

Tämän dobberin luonteessa oli paljon sitä mistä pidin. Sekarotuinen koira - Wikipedi. Jos kasvattajalla on puhtaat jauhot pussissa ei emän näkeminen ole liikaa pyydetty.

Koiralla on kuitenkin pystyt korvat ja tuuhea kippurahäntä karva on tuuhea ja paksu aluskarva vaaleanharmaa ja päällyskarva musta ja. Mutta tuo meidän koira taitaa kyl olla aikast laiska tapaus et eipä sitä haittaa vaikkei aina ehdittäisikään sille pidemmälle lenkille. ARTYOM Katinkan pennut Kotia etsivä koira.

Sekarotuiset koirat eivät voi osallistua virallisiin näyttelyihin mutta niille järjestetään epävirallisia match show-tapahtumia joihin rekisteripapereita ei tarvita. Haen isoa sekarotuista koiraa joka tulee toimeen kissojen ja toisten koirien kanssa maaseudulle. Koira tykkää kovasti kissoista tulee myös koirien kanssa toimeen.

Ostetaan myydään annetaan otetaan annetaan sijoitukseen tarjotaan astutukseen löydetty kadonnut. Se ei räyhää muille koirille se on ystävällinen ja se tottelee käskyjäni. Koiran rotu vain yksi sana.

Pissatuslenkki aamulla ja illalla päivällä sitten pidempi lenkki. Vaikuttaa melko aralta kun yrittää maanitella luo lähtee karkuun. Vaalea sekarotuinen keskikokoinen lyhytkarvainen koira mahdollisesti naamassa musta maski sekä päällä vihreät valjaat juoksenteli Kuusankosken Tokmannin pihassa ja jatkoi siitä Helsingintietä pitkin Keltin suuntaan.

Etsimme hyv luontoista aikuista koiraa joka tarvitsee uutta kotia. Elli Elli Sekarotuinen Milo Wonderss Heart Of Love Sekarotuinen Huli Miklaus Tornado Cockerspanieli Helmi Helmi Pohjanpystykorva Kristal Pellavan Kukan Desing Siiri Labradorinnoutaja Hyrre Rodogs Delphinus Rottweiler Turre Vuorenkurkun Gary Cooper Cotton de tulear Uffe Hannunsaunan Hannes tanskalais-ruotsalainenpihakoira. Tarkkaille luonnetta ja yleistä terveydentilaa.

Jätti yli 50 kg iso 30-50 kg keskikokoinen 20-30 kg pieni 10-20 kg kääpiö alle 10 kg. NIKOLAY Katinkan pennut Kotia etsivä koira. Me ollaan mahtava kissakaksikko vailla omaa rauhallista kotia.

Sekarotuinen keskikokoinen koira 3 lenkkiä. - Sekarotuinen koira ei ole automaattisesti sen terveempi tai parempi kuin rotukoira. Ja on nytt valmis muttamaan omaan uuteen perheseen lemmikiksi tai vaikka aloittamaan koulutus ja.

Jätkä jarruttelee lumilla 6kk Jator EVPRottweiler Jatta. Saa olla sisäsiisti ja eroahdistusta ei saa olla. 2072021 Kaius on iloinen velikulta joka tulee loistavasti muiden koirien kanssa toimeen.

Kollikaksikko etsii yhteistä kotia. Olemme aviomieheni kanssa ostamassa koirallemme kaveria asumaan meidän kanssamme. Toijalan Nahkialammen ympäristössä juoksentelee vapaana ilman kaulapantaa musta pieni pitkäkarvainen koira.

Muutama vihje sekarotuisen koiran hankintaan. Lempeä koira joka tulee toimeen melkein kaikkien kanssa - ei siis sovi kunnon vahdiksi. Keskikoko Ilmoitus numero 84926 jätetty 02052020.

Koiran rokotusten tulee kuitenkin olla kunnossa ja koira tulee rokottaa Suomen Kennelliiton säännösten mukaisesti. Jehu istuu beagle-schäfer Jekku 11vk. Minä olen 7-vuotias.

Olen aina pitänyt isommista koirista mutta iso koira ei välttämättä kuitenkaan ole sopivin vaihtoehto pieneen kerrostaloasuntoon. Alaskan Husky kasvatetaan ahkera rekikoira joka pystyy juoksemaan pitkiä matkoja ankarissa olosuhteissa. Koira murisee yhdelle perheenjäsenelle.

Koiratori - pentu- ja koiramarkkinat. Ilmianna ilmoitus 30 päivää sitten Sekarotuinen pentu aikuinen koira Jyväskylä Keski-Suomi Lisätiedot moikka. Kauniskarvainen hyväntahtoinen ja iloinen perhekoira.

FEDOR Katinkan pennut Kotia etsivä koira. Ystävällinen seniorikoira Poju etsii kotia. Koiramme on 5-vuotias sekarotuinen keskikokoinen narttu rotuina kenties norjanharmaata porokoiraa ehkä saksan- tai belgianpaimenkoiraa tai vastaavia muita pystykorvaisia rotuja.

Kerrostaloon sopiva vekkuli ei hauku hirve sti keskikokoinen joka tulee. Uskollinen itsenäinen korkea ärsytyskynnys lempeä ja. Miehet vaihtelevat välillä 40-60 kiloa ja naiset 35-55 kiloa.

Minulla on sekarotuinen keskikokoinen koira jonka naama on saksanpaimenkoiran mutta keholtaan hieman pienempi. Pentu nuori aikuinen -. Letty on leikkeliäs ja iloinen pitkäkarvainen Saksanpaimenkoira narttu pentu.

Kaiken A ja O on nähdä vähintään pentujen emä mielellään myös isä. Se on kiltti koira ja omasta mielestä olen onnistunut kasvatuksessa. Pienikokoinen lyhytkarvainen tyttö pentu etsii kotia.

Tätä ilmoitusta on katsottu nyt 84619 kertaa. Emme ole aivan varmoja roduista. Meillä olisi hakusessa koira lähinnä meidän 10-vuotiaalle pojalle.

Mutta keskiverto normi koira nyt kun olisi kaverin tarve. Kahden hengen perhe Minä ja 7 v poikaniKokemusta koirista on myös kovista koirista. Muita koiria menee tervehtimään iloisesti.

Jätkä 3kk Jätkä 5kk Jätkä 6kk Jätkä 7 kk. Turkki näyttää märältä on vissiin ollut koko yön jo. Koiran tulisi olla pentu nuori mutta muuta kriteeriä ei.

Pentu on sirotettu rokotett.


Pentulista Suomen Kennelliitto


Koirien Aggressiivisuus Tutkimus Kertoo Mitka Rodut Ovat Vihaisia


Koirien Aggressiivisuus Tutkimus Kertoo Mitka Rodut Ovat Vihaisia


Kultainennoutaja Miellyttamishaluinen Ja Seurallinen Koira


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Featured Post

Kissalla 6 Varvasta

Vastausta ja 9396 t. Kuinka monta elävää olentoa oli matkalla kaupunkiin. Pin Oleh أم غلا Di Mis Wallpaper Ilustrasi Karakter Wallpaper K...