tiistai 7. syyskuuta 2021

Siamilainen Kissa Sairaudet

Viimeaikaisissa tutkimuksissa HCMn osuus. Kissa perinnölliset sairaudet rotukissa vakuutus.


Pin By Paivi Avotie On Cats Cats Animals Siamese

Tonkinskajan kissa Toinen kissanrotu samanlainen kuin siamilainen.

Siamilainen kissa sairaudet. Harmi etten yhtään yksilöä ole nähnyt ihan livenä mutta seuraavalla Kaakkois-Aasian matkallani toivon näkeväni tämän ihan itse Singaporessa synnyinseuduillaan. Onhan thairodun kasvatus saanut alkunsa siamilaiskissojen kasvatuksessa. Yleisesti ottaen kissarodut joilla on vähiten sairauksia ovat niitä joille on tehty pienin geneettinen valintaprosessi toisin sanoen ne jotka ovat lähimpänä tavallista eurooppalaista kissaa.

Kissa pysyy terveenä kun sille annetaan päivittäin sopivaa ja hyvänlaatuista ruokaa sekä raikasta vettä ja sen elinympäristö kuten kissankoppi ruokailuastia ja nukkumapaikka pidetään puhtaana. Keski-ikäinen siamilaisrunko on lihaksikas ja ohut. Tämän kissan turkin rakenne on hyvin poikkeava sillä sen aluskarva on yhtä pitkää päällyskarvan kanssa jolloin se.

Vaikka kissa ei kiipeilisikään suurtaiturin lailla raapiminen on kuitenkin jokaisen kissan luonteenomainen toiminto. Antropinen valinta saa eläimet kärsimään synnynnäisistä patologioista jotka muuten eivät ilmestyisi luonnossa tai eivät lisääntyisi. Thaikissaa nimitetään usein vanhanajan siamilaiseksi sillä se on ulkoiselta olemukseltaan siamilaisen näköinen.

Siamilainen on lyhytkarvainen aktiivinen ja tempperamenttinen kissarotu. Pölynimuri kissakotiin raketit Reviiri ripuli rokotus rotukissa rotukissayhdistys rotuyhdistys royal canin SEY shu-shun siamilainen. Älä ota kesäkissaa vaan valmistaudu pitämään lemmikkieläimestä huolta koko sen eliniän ajan.

Se on kuitenkin hieman siamilaista voimakkaampi ja pyöreämpi kuin moderni. Se on melko suhteellinen. Kissat voivat kärsiä sydänsairaudesta usean vuoden ajan ennen.

Syyskuuta 2013 klo 13. Terve kissa on energinen aktiivinen valpas ja utelias. Tämän erittymisen työtä tekivät kanadalaiset jaAmerikkalaiset kasvattajat.

Venäjänsininen on keskikoinen kissa jonka silmiinpistävin piirre on sen kaksinkertainen hopeanhoitoinen siniharmaa turkki. Kuonon puolelta katsottuna pää muistuttaa kolmiota jonka suorat linjat päättyvät hienoon. Kissat olivat arvostettuja lemmikkejä jo muinaisessa Egyptissä.

Jostain syystä tämä singapura on sirolla olemuksellaan ja suurilla silmillään oikea söpöläinen ja luonteeltaan tyypillinen aasialainen kissa. Lue täältä lisää siamilaisista kissoista ja niiden hoidosta. Siamilaiskissa on keskikokoinen kissarotu jonka pitkä ja hoikka vartalo on elegantti ja aistikas mutta vaikutelma on kuitenkin lihaksikas.

Siamilainen kissa kasvaa 3-5 kg. Jos tiedetään että kissa ahmii ruuan ja oksentaa. Mutta piilevät sairaudet sekä rodulle luontaiset ominaisuudet jotka voivat aiheuttaa sairauksia siirtyvät geeneissä eteenpäin.

Muodostettu ylittämällä siamilaisia pyhän Burman kanssa. Opi tekemään asiat mukaviksi kotona kun adoptoit kissan. Yksi ainut pieni kissa luo sen tunteen ettei tule tyhjään taloon - tulee KOTIIN.

- Rokotettuna madotettuna - Mikrosirutettuna - Piilovirhevakuutettuna Agria yhtiössä 3 vuoden ajaksi. Pentua ei ole mahdollista hankkia kissa allergiseen kotiin. Suomessa on eniten maatiaiskissoja rotukissoista suosituin on ragdoll.

Aikuiset kissat joilla on sinisilmäinen eivät ole. Kissanpennut syntyvät sinisillä silmillä. 8 sinisilmäistä kissarotua.

Koska suolistoperäiset sairaudet ovat huomattava yksittäinen oksentelua aiheuttava tautiryhmä ruokavaliolla on suuri merkitys kroonisesti oksentavan kissan hoidossa. Kissanpennut ovat luovutusikäisiä 14 viikon ikäisinä. Pahoinvoinnin hoito on hyvinvointikysymys.

Kissa syö normaalisti ja sen turkki ja silmät voivat hyvin. Elämäntapoihisi sopivin valinta Lue tärkeistä seikoista joihin kiinnittää huomiota kissaa ottaessa kuten ikä karvojen pituus ja minkä kissarodun ominaisuudet sopivat parhaiten elämäntapoihisi. Lemmikkikissatkin raapivat jo vähintään siitä syystä että niiden on päästävä eroon kynsiin kertyneestä kuolleesta solukosta.

Kaikilla alalajeilla ei ole tunnusomaisia kohtia - tassujen korvien hännän ja kuonon merkkejä. Thai ja siamilainen sekoitetaan ulkonäkönsä puolesta helposti toisiinsa. Kissalla on tasapainoinen ja urheilullinen rakenne hoikat raajat ja pienet soikeat tassut.

Oksentelun syy on aina syytä selvittää. Se näyttää majesteettiselta tyylikkäästi ja sulavasti. Takki väri Siamese vaihteli.

Ne voivat pysyä sellaisina mutta yleisemmin väri alkaa muuttua kypsyessään ja pigmentti-melaniinin tuottaminen tapahtuu. Heidän mielestään risteyskohdissa heillä olisi oltava kissa jossa on siamilaisia ja Burman lihaksia. Maine coon persialainen siamilainen sphinksi rex ragdoll brittiläinen lyhytkarva ocicat ja himalajankissa.

Hankitut sairaudet diagnosoidaan yleensä. Väreinä kullanruskea Hopea ja Lumi Leopardiruusukkeisia täplikkäitä. Perinnölliset sairaudet todetaan yleensä hyvin nuorilla potilailla.


Thai Kissa Kissarodut Zooplus Tietonurkka


Siamilainen Rotutiedot Purina


Siamilainen Kissa Kissarodut Kissanhoito Org


Millainen Kissan Tunne Kuulosta On Noti Cats


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Featured Post

Kissalla 6 Varvasta

Vastausta ja 9396 t. Kuinka monta elävää olentoa oli matkalla kaupunkiin. Pin Oleh أم غلا Di Mis Wallpaper Ilustrasi Karakter Wallpaper K...