sunnuntai 31. lokakuuta 2021

Chinchilla Persialainen Kissa

Recognized by the cat fancy since the late 19th century Persian cats were. گربه پارسی Gorbe-ye Pârsi is a long-haired breed of cat characterized by its round face and short muzzle.


Keskustelu Kissaihmiset Minka Rotuinen Kissa Naissa Kuvissa On Aihe Vapaa Vauva

Ensimmäinen kissamme oli chinchilla persialainen joka muutti meille vuonna 1984.

Chinchilla persialainen kissa. Sen pään tulee olla pyöreä nenän lyhyt ja leveä silmien suuret ja avoimet ja poskien täyteläiset. Burmilla on kissarotuna uusi. Otsa on pehmeästi pyöristynyt silmät ovat suuret ja kaukana toisistaan ja kaikki vihreän sävyt on hyväksytty korvat keskikokoiset tai isot.

Persialaisen leuka on vahva. Syy miksi hänestä luovun on tämä. Hän on tullut luokseni noin kuukausi sitten ja kotona oli ennestään 3 kissaa.

Persialainen kissa ilmestyy 1800-luvulla kun aristokratia pyysi pitkäkarvaista kissaa. Brittiläisten lisäksi on persialainen ja skotlantilainen kissa chinchilla jolla on täysin erilaiset juuret. Jos yhtäkkiä chinchilla tai persialainen kissa on yhtäkkiä koukussa koiran kanssa on olemassa vaara että he eivät tule toimeen.

Persialaiset kissanpennut etsivät sitä omaa rakastavaa kotia. Persialainen ja Exotic yksiväriset ja valkolaikut sähköposti kotisivut. Shell kissat näyttävät miltei valkoisilta.

Ainoastaan karvan kärjessä on hiukan väriä noin 18 karvan pituudelta. Erityisesti Englannissa ja Tanskassa paneuduttiin burmillan jalostamiseen. Mutta hän ei yksinkertaisesti kykene tarttumaan pitkään sotkeutuneeseen turkiaan kielellään.

Chinchilla persialainen ei usein ole kovinkaan standardin mukainenVoithan yrittää jos sitä standardia muutettaisiinjuuri siihen suuntaanjotta saadaan niitä mielestäsi kauniimpia persialaisia. Sen Persiaan viittaava nimi on peräisin farsinkielen sanasta Gorbe-ye irāni eli suomeksi käännettynä iranilainen kissa. Korvien tulee olla pienet pyöreäkärkiset ja sijoittuneet kauas toisistaan alas jolloin päälaki on leveä.

Persialainen on yksi pienimmistä kotieläiminä pidetyistä kissarotuista jolla on tukeva runko pieni runko ja suhteelliset jalat. Nimestään huolimatta nykyisellä persialaiskissalla ei kuitenkaan katsota olevan orientaalisia esivanhempia. Persialainen on rakenteeltaan vankka vahvaluustoinen matalajalkainen ja lyhytkroppainen kissa.

Kuten persialainen eksoottisen lyhytkarvaisen kissan pää on litteä ja litteä ei ulkoneva kuonostaan ja esittää melko leveää kalloa jolla on lyhyt ja leveä nenä suuret ja avoimet aukot. Minulla ei ole varaa nyt laittaa leikkaukseen mutta sillä selviäisi. Sen Persiaan viittaava nimi on peräisin farsinkielen sanasta Gorbe-ye irāni eli suomeksi käännettynä iranilainen kissa.

Eveliina Pousi-Nimell Helsinki 041-525 6599 Värit. Ulkonäöltään pehmoinen persialainen kissa on yksi suosituimmista kissaroduista. Ja lisäksi kissan nuolemisen aikana se varmasti nielee sen pitkät hiukset.

Sisältää muiden rotujen ja koirien kissoja. Kissan turkki on pitkä paksu ja upean pehmeä ja sillä on tiheä pehmeä pohjavilla. Seuraavana vuonna meille tulikin sitten se ensimmäinen ihan näyttelymielessä hankittu creme persialainen jonka kanssa käytiin paljon näyttelyissä.

CH Iv Oma Ratsis etsii uutta kotia. Chinchilla Persialainen kolli kissa. Sääntömääräinen vuosikokous pidetty la 4122021 5 joulukuun 2021.

Persialainen kissa on tietenkin yhtä puhdas kuin kissa yleensä. Tämä johtuu siitä että tämän rodun edustajat ovat aristokraatteja ja tuntevat erityisen paremmuutensa muihin eläimiin verrattuna. Vai tarkoititko häkki elinikä lemmikkinä hoito tai.

Se oli Pietro della Valle joka vuonna 1620 saapui Italiaan pitkäkarvaisten kissojen kanssa Khorasanista ja Persiasta nykyinen Iran. Pisteväritykseen tarkoitetut geenit vastaavat kissanpentujen persian. Kissat ovat rakastetuimpia eläimiä ihailijoita ja ihailtavia.

Tämä johtuu siitä että tämän rodun edustajat ovat aristokraatteja ja tuntevat erityistä paremmuuttaan muihin eläimiin nähden. Mukaan lukien yli muiden rotujen kissat ja koirat. Häntä on lyhyt ja puuhkamainen.

Ulkonäköstä huolimatta kaikilla chinchilloilla on erinomainen ulko- ja rauhallinen temperamentti joten ne ovat erittäin suosittuja ostajien keskuudessa. Tämän värisiä kissoja usein kutsutaan. Kun ne saapuivat Ranskaan niistä tuli suosittuja kaikkialla Euroopassa.

Ja se ei ole pelkästään heidän viileä ilmeensä vaan myös tapa jolla he kommunikoivat kanssamme ja heidän luontaisen rauhattomuutensa. Burmillan tarina alkoi vuonna 1981 kun chinchilla persialainen pääsi vahingossa astumaan väriltään lilan burmanaaraan. Nyt minulla on 5 kissaa.

Kehitys aloitettiin pentueen neljän vahinkopennun myötä. Edullisimmat hinnat alkean 40 euroa. Boris ei tule toimeen niiden kanssa vaan merkkailee.

Samoihin aikoihin kävin ensimmäisiä kertoja kissanäyttelyssä. Toisessa versiossa sanotaan että jalostukseen käytettiin sellaisia lajeja kuin pyhä burma persialainen chinchilla ja Abessinian kissa. Turkki on lyhyt elastinen ja silkkinen.

Nimestään huolimatta nykyisellä persialaiskissalla ei kuitenkaan katsota olevan orientaalisia esivanhempia. Myydään kissa Persialainen golden poika ja shaded silver tyttö ja poika Ikä. Kissan PKD-taudin fenotyypissä potilas on 3-10- vuotias kissa keskiarvo 6 vuotta jolla on suurentuneet munuaiset ja vaihtelevan asteista.

Ulkonäöltään pehmoinen persialainen kissa on yksi suosituimmista kissaroduista. Urokset ovat huomattavasti suurempia vaihdellen 10 - 18 kiloa 54 - 91 kg. Eksoottisen lyhytkarvaisen kissan fyysiset ominaisuudet.

Muuttaessa ovat madotettuja rokotettuja ellterveystarkastamia ja TICA-rekisteröytyjä. Tavoitteena oli saada eläin jolla on kehittyneitä lihaksia ja aristokraattisia tapoja. Virallisesti aasialainen tabby eritettiin erillisessä rodussa vuonna 1990.

Venäjällä nämä kissat eivät ole. Persialaiskissat ry on jokaisen persialaisesta tai exoticista kiinnostuneen oma yhdistys. Jalat hoikat mutta vahvaluiset tassut ovaalin muotoiset ja pienet.

Kokonaisuudessaan 44 myydään netti-ilmoitusta. On melkein varmaa että youtube ei ole olemassa ilman heitä. Syntyneet 229 ja voivat muuttaa alk 14 vkon iässä.

It is also known as the Persian Longhair in English-speaking countriesThe first documented ancestors of Persian cats were imported into Italy from Persia around 1620. Jos yhtäkkiä chinchilla tai persialainen kissa saa koiran joka on koukussa aikuisen kissan kanssa on olemassa vaara että he eivät pääse toimeen. Mitä voimme tehdä jos olemme intohimoisia näistä jumalallisista olosta pehmeistä ja viettelevistä - kissoista.

Täysikasvuinen nainen painaa 5-10 kiloa 24 - 46 kg. Chinchilla on usein sirompi kuin muut persialaiset mutta sen jalat ovat suhteellisen lyhyet paksut ja vahvat. Sen pää kuten otsa korvat ja.

Kuviolliset yksiväriset ja colourpoint exoticit persialaiset sähköposti kotisivut. The Persian cat Persian. Burmilla on keskikokoinen kissa ja burmaa pehmeämpi ruumiinrakenteeltaan.

Ensimmäinen exotic tuli taloon 1989. Jos näin tapahtuu koko ajan voi esiintyä suoliston tukkeutumista ja tukkeutumista.


Vauva Kissa Persialainen Chinchilla Persialainen Kultainen Mustavalkoinen Kissa Kissanpentu Lemmikki Elain Poseeraa Muotokuva Silmat Pikist


Persialainen Kissa Kissarodut Zooplus Tietonurkka


Chinchilla Rotutiedot Purina


Lataa Kuva Chinchilla Silver Persialainen Kissa Pentu Valkoinen Kissa Lemmikit Kissat Persian Kitten Chinchilla Persian Hopea Ilmaiseksi Kuvat Ilmainen Tyopoydan Taustakuvaksi


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Featured Post

Kissalla 6 Varvasta

Vastausta ja 9396 t. Kuinka monta elävää olentoa oli matkalla kaupunkiin. Pin Oleh أم غلا Di Mis Wallpaper Ilustrasi Karakter Wallpaper K...