sunnuntai 10. lokakuuta 2021

Karvaton Kissa Etsii Kotia

Löydät jokaisen sijaiskotikissan luonnekuvauksen perästä puhelinnumeron josta tavoitat kyseisen kissan. Valitettavasti ei sovi kotiin jossa lemmikkinä esim.


Myydaan Sfinx Kissoja Vailla Kotia Turku Varsinais Suomi Nettimarkkina

Utelias Rasse omaa kotia etsimässä.

Karvaton kissa etsii kotia. Keräämme eläinsuojelun tarpeisiin varoja tilillemme FI05 4108 0011 4569 62. Haluatko lemmikin HESYn kautta. Sijaiskodeissa oleviin kissoihin voi tutustua sopimalla tapaamisen sijaiskotivastaavan kanssa.

Eläinten Suojakoti Toivo ryn päävalikko. Kirsi ja Ari Kristola Mäntsälä 050 367 5647. Voit tukea Kodinvaihtajat ryn toimintaa ryhtymällä kannatusjäseneksi.

Suluissa oleva EMS-koodi kertoo rodun lisäksi kissan kuvion ja värin esimerkiksi EUR n 23 on ruskeatiikeri eurooppalainen. Esimerkiksi nuoret pennut eivät ole sivustolla nähtävillä. Kannatusjäsenmaksu on 20vuosi ja se käytetään kokonaisuudessaan eläinten auttamiseen.

Tyttö on madotettu rokotettu ellterveystarkastama ja TICA-rekisteröyty. Yhteydenotot puhelimitse tai sähköpostilla. Jalostus alkoi vuonna 1966 Ontariossa Kanadassa kun lemmikkikissa synnytti karvattoman urospennun.

Pepe tulee toimeen toisten kissojen kanssa. Kaunis Inka etsii omaa kotiaan. Rakastavaa ja liikunnallista kotia etsii 1422019 syntynyt kaunis omakasvatti narttu.

Iikka on hyväluonteinen mutta kouluttamaton. Hei meillä venäjänsinisen näköinen 80 venäjänsininen sekarotuinen terve ja lapsirakas kissa etsii sulhasta. Luonteeltaan hyvin reipas sosiaalinen ja sylissä viihtyvä kehruukone.

Jos haluat adoptoida yhdistykseltämme kissan ole hyvä ja täytä tämä lomake. Mahtava Könsikäs etsii omaa kotiaan. Käy läpi kissan hankkimiseen liittyvät kysymykset ennen päätöksen tekemistä.

Smith ei esiinny tällä videolla. Molemmat naaraita sisäkissoja ja etsivät kotia yhdessä koska ovat tähän asti asuneet yhdessä. Persialainen tyttö etsii omaa rakastavaa kotia.

Mikäli haluat kissasta. Kaikki Kattilassa olevat kotia etsivät kissat eivät löydy sivuiltamme. Omaishoidon asiakkaani nukkui pois n.

Luke on hoidossa Koskella. Halutaan terve ja ystävällinen kolli mielellään s. Olemme sinuun yhteydessä viikon sisällä lomakkeen lähettämisestä.

1-vuotias alaskanhusky narttu Kirppu etsii loppuelämän kotia Lapissa. Sfinx on ensimmäinen karvaton kissarotu joka on jalostettu nimenomaisesti tämän ominaisuuden vuoksi. Kissat ovat iältään noin 13 v.

Aikuiset 150 kissa ja 250 kaksi kissaa. Moikka olisi kissoja jotka etsii pysyvää kotia ja rakastavaa perhettä. Heidi Åhman Raasepori 0500991006.

Seuralliset Unto ja Santtu uutta kotia etsimässä. Käsiteltävä kissa saattaa esimerkiksi antaa laittaa silmätippoja tai lääkkeitä ilman erityisempiä operaatioita mutta se ei itse hae aktiivisesti fyysistä huomiota ihmiseltä. Luke etsii kärsivällistä kotia jossa kissa saa oppia luottamaan ihmiseen ja jossa jatkossa huolehditaan kissan pitkästä turkista säännöllisin harjauksin.

Komea Hurma etsii omaa kotiaan. FIPIKKEEN Syntymäpäivä Födelsedag Date of Birth. Voit täyttää myös valmiiksi adoptiohakemuksen niin olemme sinuun yhteydessä.

Lisätietoja puhelimitse tai spostilla. Kissoja kaneja lampaita jne. Tutustu kotia etsiviin eläimiimme.

Kotia etsivät koirat. Emme ota kissoille katsojia ketkä eivät ole sopineet vierailua ennakkoon. Kaikki kissat luovutetaan vastuullisiin koteihin sisäkissoiksi.

Varaukset lemmikkiin tehdään vain paikan päällä. Huomaathan että lomakkeen täyttäminen on mahdollista vain arkisin noin klo 8-23 välisenä aikana. Hylätyt Kadonneet ja Kotia etsivät Kissat - HKKK.

Uudet aikuiset kissat puolestaan päivittyvät tänne viiveellä. Kotia etsii kiltti ja seurallinen herrasmies Teri. KADONNUT kissa Loimaa 2252021 Posted on 2252021 762021 by kapalamaki Kadonnut leikattu n.

Ei lapsille ja yliherkille aikuisille. Myydään kissa Shaded silver persialainen Ikä. Herttainen Pollo etsii omaa kotiaan.

Pennut 200 kissa ja 350 kaksi kissaa. Hurmaava Purjo etsii omaa kotiaan. Syntynyt 305 yli 14 vko ja on valmis muuttamaan.

Aloita täyttämällä tämä lomake. 5974 likes 145 talking about this. Muistathan että kissa saattaa elää 1520 vuotta.

Sivu pyrkii auttamaan niin kissoja kuin kissojen omistajia. Narttu pian 15-vuotias eka kiima takana. Kissat luovutetaan pysyviin koteihin loishäädettyinä rokotettuina sirutettuina FIV- ja FeLV-testattuina välittömät terveyshaitat hoidettuina sekä sterilisoituina tai kastroituina.

Jos löydät sivulta mieluisan kissan otathan yhteyttä kissan ilmoituksessa olevaan yhteystietoon. Tässä videossa esittelemme Johnin joka etsii yhdessä Smith-kissan kanssa kotia loppuelämäkseen. Useimmat nykyään syntyvät sfinxit polveutuvat kuitenkin kolmesta Torontossa vuonna 1978 syntyneestä kissanpennusta.

Loppuelämän kotia etsii 7 vuotta täyttävä leikattu punahopeatabby valkea MCO ds 09 22cooni uros. Täältä löydät kaikki kotia etsivät kissat MirriRescue luovuttaa kaikki kissat leikattuna madotettuna rokotettuna Fiv- Felv testattuna sirutettuna ja rekisteröitynä Turvasirufi palveluun. 050 338 4698 huomaa soittoaika.

Uutta perheenjäsentä etsiessä sovi tutustumisaika hoitajiemme kanssa joko hoitajatonnentassufi tai puh. Pepe on kesy kissapoika joka tykkää olla sylissä ja ihmisen seurassa. Suloinen ujopoika Frans etsii rauhallista kotia.

2 kotia etsivää kissaa. Uusi ilmoitus Iikasta etsii edelleen kotia. Tulee hyvin toimeen narttukoirien kanssa.

Tältä sivulta löytyy yhdistyksemme kotia etsivät kissat. Kissoja ei luovuteta vapaasti ulkoileviksi eikä yleensä ainoaksi kissaksi paitsi jos kodin ainoana kissana eläminen nähdään kissalle. Tutustuthan ennen lomakkeen täyttämistä sijoitusmaksuihin sekä sopimusehtoihimme.

Omaa sitoutunutta loppuelämän kotia etsii iso ihmisystävällinen voimakas uroskoira Iikka. Ilmajoki Mikko Viitasaari. Käsiteltävä kissa tarkoittaa että kissa saattaa vielä jännittää kohtaamis- ja kontaktitilanteita ihmisten kanssa mutta se ei ole erityisen säikky.

2 vkoa sitten häneltä jäi 2 kissaa jotka etsivät kotia. Klikkaa kuvaa niin saat lisätietoja kissasta. Kotia etsivät lemmikkit.

John ja Smith etsivät kotia.


Myydaan Tytto Canadian Sfinx Helsinki


Eipril Sphynx Cattery Home Facebook


Cuiran Cattery Don Sphynx Home Facebook


Myydaan Tytto Canadian Sfinx Helsinki


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Featured Post

Kissalla 6 Varvasta

Vastausta ja 9396 t. Kuinka monta elävää olentoa oli matkalla kaupunkiin. Pin Oleh أم غلا Di Mis Wallpaper Ilustrasi Karakter Wallpaper K...