perjantai 15. lokakuuta 2021

Rontti Kissa

Toisella meistä on parempi mökötysilme Jukka. Kaksi vuotta myöhemmin Rontti sai seurakseen Miskan joka oli syntynyt samoilla seuduin kuin hänkin.


Kirja Arvostelu Kissaelaimet B Stonehouse Pingviinin Frakki Book Projects Class Activities Teaching

Rontti Kissa on Facebookissa.

Rontti kissa. Tiia Sydänmaa-Kalpion koki perheineen viime sunnuntaina ihmeen kun puhelimeen tuli viesti. Ei siis ihme että Jukkakin vertainen hänen ja kissan mökötysilmettä. Kolliveljesten lähdettyä Tiian perheeseen jäi yksi kissa joka elää edelleen.

Itselläni on reilu vuoden ikäinen leikattu poikakissa Rontti joka on hirveän seurankipeä. Saa nähdä muistavatko nyt 18-vuotias mummo ja Rontti toisensa kun kauan erossa olleet eläimet viimein kohtaavat. Southgate on the female referee at the England match.

Ja nyt 8 vuotta myöhemmin Rontti löysi takaisin omaan kotiinsa. Rontti taivalsi Keravalle yli 30 kilometriä Mäntsälän Jurvalasta josta se aikoinaan karkasi. Avuksi haetaan kissanpentu Rontti joka kuitenkin ymmärtää hiiriongelman hilpeällä tavalla väärin.

Tutkijan mukaan se on harvinaista. Rontti ei kuitenkaan ottanut mielellään vastaan tätä pentua vaan sähiseemurisee. Rontti muutti kesällä 1993 Lohjalta Annan ja hänen äitinsä Tarja Halosen kerrostaloasuntoon Helsingin Kallioon.

Rontti-kissa selvisi hengissä kahdeksan vuoden karkureissusta ja 30 kilometrin matkasta. Kissa löytyi takaisin kotiin sirutuksen ansiosta. Rontti oli alkujaan Anna Halosen kissa.

Turvasirun kautta omistajalle lähti viesti että Rontti-kissa odottelee omistajaansa Riihimäellä. Rontti-kissan 8 vuoden karkureissu päättyi onnellisesti. Facebook antaa ihmisille mahdollisuuden jakaa.

Rontti-kissa katosi kahdeksan vuotta sitten Kaikkien yllätykseksi kissa löytyi tällä viikolla ja janosi kotiväeltä rapsutuksia. Rontti tutustuu ullakolla asustaviin hiiriin joista herkuttelua. Rontti-kissan katoaminen kahdeksan vuotta sitten oli kova paikka koko perheelle.

Kahdeksan vuotta sitten Tiia Sydänmaa-Kalpion perheessä oli surua. BB-talossa hurmannut Jukka söpöilee Instagramissa kissanpennun kanssa. This is important for gender equality.

Rontti oli alun perin livahtanut karkuteille vuonna 2013 Mäntsälästä yhdessä velipoikansa kanssa. Jippu-kissa oli karkuteillä lähes vuoden 3032021 Jippu-kissa oli karkuteillä lähes vuoden löysi kotiin toisen kissan etsintäoperaation ja mikrosirun ansiosta. Korkeus 20 cm leveys 14 cm syvyys 8 cm.

Muutama ihminen Keravalta on ollut yhteydessä Sydänmaa-Kalpioon kissan löytymisen jälkeen ja kertonut kollin liikkuneen heidän lähiympäristössään. Rontti-kissan kummallinen kesä on satu hyväntahtoisesta kotikissasta joka ystävystyy hiirien ja simpanssin kanssa. Mäntsälästä kahdeksan vuotta sitten karannut Rontti-kissa pääsi kotiin.

Rontti-kissa katosi kahdeksan vuotta sitten Kaikkien yllätykseksi kissa löytyi tällä viikolla ja janosi kotiväeltä rapsutuksia. Veli oli jäänyt auton alle Ronttia ei vaan löydetty mistään. Mäntsälässä tuolloin asuneen lapsiperheen kaksi nuorta sisäkissaa Rontti ja Renttu pääsivät livahtamaan vahingossa auki jääneestä ovesta ulos kohtalokkain seurauksin.

About Press Copyright Contact us Creators Advertise Developers Terms Privacy Policy Safety How YouTube works Test new features Press Copyright Contact us Creators. Miten voi olla että kissa vaeltelee ympäriinsä eikä kukaan vuosikausiin tarkista onko sillä mikrosirua ja Rontti oli myös edelleen leikkaamatta. Kissaa ei saa kohdella näin vaan löytäessään kissan sitä kohdellaan selvän kaavan mukaan.

Tiia Sydänmaa-Kalpio ei meinannut uskoa ensin viestiä sen löytymisestä todeksi. Kaukon Luomutilan pitkäaikainen vahti ja maskotti Rontti-kissa menetti tänään viimeisenkin henkensä ja muutti autuaammille metsästysmaille. Mustan kissan paksut posket mutta muuten hoikka olemus viehättää kissan ystävää.

Hyppää mukaan Tassu-postin pariin. Todennäköisesti hyväntahtoiset sorsakorpelaiset auttoivat sitä sillä missään vaiheessa Rontti ei. Päätin hankkia sille seuraksi toisen kissan joka on vasta 3kk ikänen.

Viesti Löytöeläinkoti Onnentassusta ilmoitti että perheen keltaturkkinen kahdeksan vuotta kadoksissa ollut Rontti-kissa 9 oli löytynyt Keravalta noin 35 kilometrin päästä katoamispaikastaan. Tiia Sydänmaa-Kalpio sai Rontti-kissan takaisin kahdeksan vuoden jälkeen. Tarina alkaa Harri ja Ritva Tiittusen hiiriongelmasta.

Rontti vietti suurimman osan kahdeksasta vuodesta Ali-Keravalla Onni-nimisenä noin viiden kilometrin päässä siitä missä kissa oli loukutettu ja toimitettu nyt Orimattilassa asuvan alkuperäisen perheen luokse. Moni haluaisi kissalleen ulkotarhan mutta naapurit pelkäävät sen olevan rumilus katso millaiselta näyttää kissojen näköalatorni. Rontti vietti tyypillistä puolimaailman kissan varjoelämää.

Mutta Rontti-kissa ei ole hurja saalistajakissa vaan pieni ja kiltti kotikissa jolla on taipumusta joutua kummallisiin tilanteisiin. Kyseisellä kissarodulla on varsin nyrpeä perusilme. Rontti tutustuu maailmanhiiri Pömpöttiin ja tämän pikkuserkkuihin kohtaa metsässä kauhtuneen leijonan ja.

Tuo Rontti-kissan tarina ärsytti ja harmitti minua kovasti. BB-Jukka on Rontti-kissan isäntä. Kissa loukutettiin kiinni Keravan Sorsakorvesta jossa se oli pyörinyt useamman vuoden.

Kissan vaiheista kertoo keravalainen mies jonka vuokralaispariskunta toimi kissan sijaisperheenä. About Press Copyright Contact us Creators Advertise Developers Terms Privacy Policy Safety How YouTube works Test new features Press Copyright Contact us Creators. Liity Facebookiin ja pidä yhteyttä käyttäjän Rontti Kissa ja muiden tuttujesi kanssa.

Kyseessä on persialaisrotuinen kissa. Perheen pienin kaksivuotias Tuikku Kalpio ei ollut vielä syntynyt kun Rontti-kissa katosi.


Kirjoittajakoulutus Ja Tutkintokeskeisyys Yritys Irrottautua Kahden Va A Ra N Sanan Ansasta Luutii Neon Signs Get The Job Learning


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Featured Post

Kissalla 6 Varvasta

Vastausta ja 9396 t. Kuinka monta elävää olentoa oli matkalla kaupunkiin. Pin Oleh أم غلا Di Mis Wallpaper Ilustrasi Karakter Wallpaper K...