perjantai 15. lokakuuta 2021

Allergisoiko Karvaton Kissa

Sitten kun meille tuli toinenkin normaali karvainen kissa niin nuo 7 muuta rupesi saamaan myös oireita meillä käydessään. Eli cornish- ja devon rexit saattaa sopia myös allergiselle.


Kissa Allergiselle 10 Suosituinta Rotua Care Com Verkkolehti

Ja se ei tietysti ole mukava tilanne kenellekkään.

Allergisoiko karvaton kissa. Ja kahdeksasta allergisesta tuttavastamme vain yksi sai allergisia oireita siitä. Karvaton kissa tuntuu kuumalta onko sillä korkeampi ruumiinlämpö kuin muilla kissoilla. Karvattomat kissat tosiaan tuntuvat koskettaessa lämpimämmältä koska lämpöä eristävä karvapeite puuttuu mutta niiden ruumiinlämpö on sama kuin muillakin kissoilla eli.

Ja yksi vaihtoehto on sfinx karvaton kissa. Karvahan ei allergisoi vaan nimenomaan se hilse ja sylki ja ennen kissan tuloa on kovin vaikea ennakoida allergisoiko kissa niin paljon että siitä pitää luopua. Jos kissasta ei saisi irrota karvaa siksi että vaatteet ja kaikki paikat ovat karvan peitossa ei kannata silloinkaan ottaa kissaa.


Allergia Fi


Paivaunilta Heratetty Kissa Kissanpentu Lemmikki Brittilainen Lyhytkarva Pentu Tassu Rotukissa Kotielain Dog Cat Cats Pets


Pin On Cuteness Animals


No Photo Description Available Pretty Cats Hairless Cat Beautiful Cats


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Featured Post

Kissalla 6 Varvasta

Vastausta ja 9396 t. Kuinka monta elävää olentoa oli matkalla kaupunkiin. Pin Oleh أم غلا Di Mis Wallpaper Ilustrasi Karakter Wallpaper K...