maanantai 1. marraskuuta 2021

Karvaton Kissa

Sen Persiaan viittaava nimi on peräisin farsinkielen sanasta Gorbe-ye irāni eli suomeksi käännettynä iranilainen kissa. Hän on oikea kuuma pakkaus kokeile vaikka.


Cat S Toilet Kissa Kuvagalleria Karvat

Ulkonäöltään pehmoinen persialainen kissa on yksi suosituimmista kissaroduista.

Karvaton kissa. Jasper ei näytä keskimääräinen kissa ja jotkut eivät ajattele että hän näyttää kissa lainkaan mutta hän on ehdottomasti kissan. Siksi karvattomat kissat kuten Sfinx muuttuvat tahmeiksi jos niitä ei pese säännöllisesti. Karvaton kissa ei kykene nojaa näitä öljyjä iholta kuten karvainen kissa pystyisi tekemään.

Karvaton kissa pitää kylvettää kerran viikossa ja harjata kaikkien taipeiden välistä. Suomessa on eniten maatiaiskissoja rotukissoista suosituin on ragdoll. Rodun kissoilla ei ole myöskään viiksiä tai silmäripsiä.

Kissa ei todellakaan ollut oikeasti sfinx-rotuinen. Tämä kissa on hyvin koiramainen kumppani viihtyen parhaiten omistajan sylissä tai jaloissa. Lisäksi tulostaan lähtien kissa on naukunut muutaman minuutin välein vaikka muuten kotiutui todella hyvin.

Sellanen peukalonpään kokonen karvaton alue jonka keskellä punainen piste. Nainen järkyttyi - kallis karvaton kissa olikin vain tavallinen kissa ajeltuna. Näiden öljyjen puhdistamisen helpottamiseksi karvattomat kissat tarvitsevat viikoittain kylpyammeet lämpimällä vedellä ja käsimyymälän hypoallergeenisen lemmikkisampoon.

Sfinx-kissa tai karvaton sfinx-kissa kanadalainen kissa karvaton meksikolainen kissa tai egyptiläinen kissa nimetty egyptiläisen sfinksin mukaan on 1960-luvulla kehitetty kissarotu jolla on hyvin erottuva ulkonäkö karvaton. Kissarotu on luonnollisen mutaation takia lähes karvaton. Kissa ei raaputa itseään paljon joten olisiko jokin vitamiininpuutos.

Karvattomien kissojen ihon talirauhaset erittävät rasvaa kuten karvallistenkin mutta rasva ei imeydy turkkiin vaan jää kissan iholle. Sfinxin silmiinpistävin piirre on sen turkittomuus. Lue vielä kissan kuvaus uudelleen ja mieti sopiiko se kotiisi.

Emme luovuta pentuja ainoaksi kissaksi ellei siitä ole erikseen mainittu sen kuvauksessa. Kissan iho ja turkki tarvitsevat huomattavan määrän proteiinia toimiakseen ja kasvaakseen tehokkaasti. Rotu on myös erittäin vokaali ja ilmaiseekin itseään äänekkäästi.

Tai en tiiä kaulassaehkä ennemminkin niskan puolella. Nimestään huolimatta nykyisellä persialaiskissalla ei kuitenkaan katsota. Karvattomat kissat tosiaan tuntuvat koskettaessa lämpimämmältä koska lämpöä eristävä karvapeite puuttuu mutta niiden ruumiinlämpö on sama kuin muillakin kissoilla eli noin 38-385 astetta.

äiti meinas et se on tapellu mut mä vähän epäilen kun näyttäs et se alue kutiais kissa on ihan kunnossa muutensyö ja nukkuu ja on pirtee mut ihmetyttää mikä voi olla ja mitä tehdä sille tuli mieleen joku punkin purema tms x. Hurmaavat siniset silmät sekä menevä asenne sulattavat joka sydämen. Ehkä uskomatonta on se että hänellä ei ole silmiä.

Huomasin noin kuukausi sitten että toisella kissalla on karvaton alue hännän juuressa. Lojaali ja ihmisiä rakastava Peterbald on karvaton tai lähes karvaton kissa joka on kotoisin Venäjältä. Moi olen ollut karvaton kissa 4 vuotta karvani kasvavat säännöllisesti 1-765 vuorokauden välein mutta sheivaan ne gillette fusionilla sillä takaat allergisoitumuuden karvaaton kissa on helvetin ruma siksi en omista peiliä.

Karvaton kissa tuntuu kuumalta onko sillä korkeampi ruumiinlämpö kuin muilla kissoilla. Vaikka tätä rotua pidetään ruma näköisenä kissan ystävät rakastavat sitä edelleen. Pää on samanlainen kuin devon rexillä.

Karvaton kissa pitää pestä useammin kuin muut kissat. Ei punoita eikä kissa aristele sitä eikä myöskään kutia. Vatsan alla jo lähtenyt paljon karvaa.

Zmilla Zmilla on oikea aristokatti. Noin 30 sen päivittäisestä proteiinintarpeesta menee ihon uudistamiseen ja rakentamiseen. 13-vuotiaalla kollilla on karvaton.

Merkittävin on luultavasti meksikon karvaton kissa jonka uskotaan olevan peräisin esikolumbiaaniselta ajalta ja joka on mainittu 1900-luvun alussa Frances Simpsonin tunnetussa kirjassa The Book Of The Cat. Se on peukalonpään kokoinen ja siisti. Yhdysvaltalainen nainen maksoi 700 dollaria sfinx-kissasta.

Pää on samanlainen kuin devon rexillä. Hän on karvaton rotu joten hänellä on pörröinen turkki. Onko mitään tehtävissä jos yötä päivää jatkuva naukuminen ei lopu.

Alueet joista karva lähtee lisääntyy koko ajan. Rotu on melko harvinainen ja rodun. Kissa ei kuitenkaan ole täysin karvaton vaan sillä on hieno untuvainen karvapeite joka on kuin persikkaiho.

Kissat olivat arvostettuja lemmikkejä jo muinaisessa Egyptissä. Sen sijaan näet hänen ryppyisen ihon. Hienorakenteinen vartalo on kuitenkin lihaksikas ja rintakehä on.

Siitä huolimatta jotkut lääkärit suosittelevat Sfinskiä lemmikiksi ihmisille. Minulla on kaksi kissaa. Kissanpentu näytti aluksi sfinxiltä eli sphynxiltä.

Sfinskit eivät myöskään ole hypoallergeenisiä vastoin yleisiä uskomuksia. Muutenkin kissa näyttää hyvin voivalle. Viikko sitten alkoi yhtäkkiä kissalla lähtemään karvoja laikkuina.

Ohut karva joka peittää näitä kissoja voi mahdollisesti aiheuttaa allergisia reaktioita. Kalju-Pekka ihmetyttää ja ihastuttaa. Kissanpennut ovat luovutusikäisiä 14 viikon ikäisinä.

Kissa ei kuitenkaan ole täysin karvaton vaan sillä on hieno untuvainen karvapeite joka on kuin persikkaiho. Älä ota kesäkissaa vaan valmistaudu pitämään lemmikkieläimestä huolta koko sen eliniän ajan. Rodun kissoilla ei ole myöskään viiksiä tai silmäripsiä.

Sitruunanmuotoiset silmät ovat syvällä päässä. Sitruunanmuotoiset silmät ovat syvällä päässä. Seurauksena on että karvaton kissa kertyy nämä öljyt iholle.

Aktiivinen pentu ei ole paras mahdollinen kaveri eläkeläiskissalle eikä arka kissa lapsiperheen vilinään tai paljon matkustelevan kotiväen arkeen. Jos kissan ruokavalio ei sisällä riittävästi laadukasta proteiinia tai proteiini. Vatsa alkaa pian olla jo lähes karvaton taipeet on karvattomat ja myös kyljistä myös on alkanut lähteä karvaa.

Nuorella kissalla riittää virtaa ja himoa herkkuihin. Esimerkkejä on löytynyt myös muilta alueilta erityisesti Venäjältä josta ovat peräisin don sfinx ja peterbald.


Sirpa Sylissaan Karvaton Kissa Animals Method Best


Kissaelaimet Felidae Sfinx Karvaton Kissa Kauniit Kissat


Catsfunnyhumorous Sphynx Kittens For Sale Rare Cats Hairless Cat


Sphynx Cat Sphynx Cat Cat Portraits Cats


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Featured Post

Kissalla 6 Varvasta

Vastausta ja 9396 t. Kuinka monta elävää olentoa oli matkalla kaupunkiin. Pin Oleh أم غلا Di Mis Wallpaper Ilustrasi Karakter Wallpaper K...