maanantai 1. marraskuuta 2021

Siamilainen Kissa Kasvattajat

Kissan vartalo on atleettinen muttei yhtä solakka kuin siamilaisella. Tarkoituksena olisi aluksi ottaa vain yksi mutta myöhemmin ehkä toinen.


Siam Orient Kissayhdistys Ry

Onhan thairodun kasvatus saanut alkunsa siamilaiskissojen kasvatuksessa.

Siamilainen kissa kasvattajat. Tonkinskajan kissa Toinen kissanrotu samanlainen kuin siamilainen. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. Sillä on sopusuhtainen vartalo ja lihaksikas niskan seutu joten se vaikuttaa vankkarakenteiselta.

Ekaterina Tuomaala Salo 0505443026 Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Kasvattajat lisätään listalle SUROK Inside-palvelun kautta. Vanhanajan siamilainen on tasapainoinen kissa tyylikäs kissa.

Muodostettu ylittämällä siamilaisia pyhän Burman kanssa. Kissa voi elää jopa 20-vuotiaaksi mutta se on moneen muuhun eläimeen verrattuna varsin helppohoitoinen edullinen ja vaivaton lemmikki. Jotkut siamilaiset ovat ylittäneet silmät tai taittuneet hännät mutta näyttelyeläinten kasvattajat eivät suosittele näitä ominaisuuksia.

Lemmikkikissatkin raapivat jo vähintään siitä syystä että niiden on päästävä eroon kynsiin kertyneestä kuolleesta solukosta. Sen jälkeen ne poistetaan listalta. Tämän erittymisen työtä tekivät kanadalaiset jaAmerikkalaiset kasvattajat.

Kaikki kissayhdistykset tunnustavat Siamilaisen kissan. Jos sinulla on vielä myytäviä pentuja sen jälkeen tai aikuisia uutta kotia. Ammattitaitoiset kasvattajat vievät kasvatuseläimet ja niiden jälkeläiset.

03 777 5622 040 770 9033. Thai ja siamilainen sekoitetaan ulkonäkönsä puolesta helposti toisiinsa. Vaikka kissa ei kiipeilisikään suurtaiturin lailla raapiminen on kuitenkin jokaisen kissan luonteenomainen toiminto.

Suomeen ensimmäiset siamilaiset on tuotu jo ennen. Siamilaiset kissat ovat aina suosittuja lemmikkejä ja niitä rakastetaan monissa perheissä. Vanhanajan siamilaisen kasvattajat ovat 90-luvulta alkaen tervehdyttäneet länsimaista kantaa tuomalla kissoja Thaimaasta ensimmäistä kertaa sataan vuoteen.

Siamilaisten kissojen kauneus ja ihana luonne ovat erittäin houkuttelevia. Jos olet SUROKin jäsen voit pyytää itsellesi Inside-tunnukset. Siamilainen kissan hinta on melko kohtuullinen nyt vain noin 400-600 dollaria jokaisesta kissasta joka on kasvatettu vain lemmikkinä.

Siamissa nykyisessä Thaimaassa näitä erikoisennäköisiä naamiokissoja pidettiin suuressa arvossa. Siamilainen on ikivanha kissarotu jonka jälkiä on pystytty seuraamaan aina 1600-luvun Siamiin asti. -10 ale Pupun Puodista.

Siamilainen on taipuisa pitkävartinen kissa jolla on kapeat jalat ja pitkä ohut häntä. Sillä on pitkä kiilan muotoinen pää ja siniset silmät. Heidän mielestään risteyskohdissa heillä olisi oltava kissa jossa on siamilaisia ja Burman lihaksia.

Aikuiset kissat- listalta löydät uutta kotia etsiviä vanhempia kissoja. Pärjääkö tämä kissa ainoana lemmikkinä. Kasvattajat lisätään listalle SUROK Inside-palvelun kautta.

Englantiin ensimmäiset siamilaiset saapuivat 1800-luvun lopussa ja levisivät pian ympäri maailmaa. Kuinka selvittää onko siamilainen kissa sinulle oikea valinta. Siamilainen on naamiokissa mikä tarkoittaa sitä että kissat kasvot korvat jalat ja häntä ovat tummempaa värisävyä kuin vartalo.

Uudet tunnukset ja salasanan palveluun saat lähettämällä tietosi tällä lomakkeella Inside-tuki. Kansainvälinen kissayhdistys tunnustaa myös Thain eli niin sanotun vanhanajan Siamilaisen kissan. Jos olet SUROKin jäsen voit pyytää itsellesi Inside-tunnukset.

Pennut pysyvät pentuvälityksessä automaattisesti 3 kuukautta. Sen turkki on tropiikin kissan turkki hyljemäinen eikä koskaan pörröinen. Se on väritykseltään hyvin samanlainen mutta ulkomuoto on maltillisempi.

Monet ihmiset haaveilevat saavansa siamilaisen kissan sen kauneuden ja tyylikkyyden vuoksi. Kissakin voi kiintyä omistajaansa syvästi ja ainakin pennusta asti vain ihmisen kanssa kasvanut kissa voi leimautua ihmiseen. 2162021 - Uusi jäsenetu.

Siamilainen kissa vaikuttanut myös moneen muun rodun syntyyn. He ovat hyvin älykkäitä eläimiä jotka kiinnittyvät. Neljän alkuperäisen naamiovärin ruskea sininen suklaa ja lila lisäksi on kehitelty useita muita värivaihtoehtoja kuten tabbynaamiot kilpikonnanaamiot sekä kilpikonnatabbynaamiot.

Kasvattajat voivat lisätä aikuisen uutta kotia etsivän kissan tiedot listalle itse SUROK Inside-palvelun kautta. Olen suunnitellut hankkivani Siamilaisen kissan lemmikiksi. Kissa vaatii omistajaltaan huomiota hellyyttä huolenpitoa ja rahaa.

Jos listalta löytyi joku sinua kiinnostava kissa ota yhteyttä suoraan ilmoituksen jättäjään. Tässä muutamia mieltäni askarruttavia kysymyksiä. Siamese kissa tai Thai kissa Wichian Mat mukaan Thaimaan ihmiset on pitkäaikainen Itämainen kissarotu.


Siamilainen Kissa Siamin Valtakunnan Temppelikissa Kissakirja 2021


Thai Kissa Kissarodut Zooplus Tietonurkka


Pin By Paivi Avotie On Cats Cats Animals Siamese


Pentuvalitys Siam Orient Kissayhdistys Ry


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Featured Post

Kissalla 6 Varvasta

Vastausta ja 9396 t. Kuinka monta elävää olentoa oli matkalla kaupunkiin. Pin Oleh أم غلا Di Mis Wallpaper Ilustrasi Karakter Wallpaper K...