keskiviikko 3. marraskuuta 2021

Musta Kissa Juoksi Tien Yli

Juoksi tien yli keskustaan päin Mama bear -kahvilan parkkipaikalle. Tuossa se on pyörinyt jo usean vuoden ei se ole huonoa onnea tuonut.


Sylkaisetko Olkasi Yli Jos Naet Mustan Kissan Miksi Jotkut Ihmiset Ovat Taikauskoisia Ja Toiset Eivat Elamantaidot Oppiminen Yle Fi

Onko täällä kellään taipumusta taikauskoon esimsyljeskellä olan yli kun musta kissa menee tien yli tms.

Musta kissa juoksi tien yli. Yli 20 vuotta ihmisten ja varsinkin yksi. Aivan takuulla sylkäisin kolme kertaa olkani yli jotten saanut huonoa onnea. Käsitys siitä vaihtelee vuosisadasta ja maasta toiseen.

Musta maija rimmaa näiden. Talot varrella tien havut portaillaan ja kynttilät ikkunalla - Uuno Kailas. 1820 musta pieni kissa.

Siitä sitten napattiin kissa mukaan. Eilen ollut instapyllistelijöiden kokoontuminen Lindamanuellan myös Rawranen ex stoorissa mainittu myös Sofiabelorf. Musta kissa juoksi tien yli Sanomattakin on selvää että Kaltevalla pinnalla pito jalkojeni alla katosi ja Musiikissa sateen tasainen ropina ja ukkosen jyrähtely ovat Kahdeksas kerros on kamalin Hiiren metsästys on haastavaa hommaa Hirveä ikävä Orgasmipilleri tuottaa orgasmin hässimättä.

Kilistellessä tulee aina katsoa silmiin muutoin joutuu kohtaamaan seitsemän vuoden epäonnen petipuuhissa. Pissasi juostessaan kaikki ei ollut hyvin. Kissa kun silmiä pesee yli korvan siis saajaa kalloia kun käpäliää vaan pureksii siis ei tule mittääSiis sanotaan vieläYli korvais kissaseinSiulle pää miulle häntäja keskipaikka kattilaan-.

Maukui surkeasti koko ajan juoksi tien yli omakotitaloalueelle meinasi jäädä auton alle. Jos musta kissa kävelee tien yli niin se tietää huonoa onnea. Monet uskovat että jos musta kissa ylittää tien juurikin perjantai 13.

Musta kissa ylittää kadun. Musta kissa tien yli. Niin paholaisen välikappaleena pidetty musta kissa tuntui tietenkin tuovan onnettomuutta vain hyville kristityille etenkin jos sen polku ristesi hänen kanssaan ja kisu juoksi vaikkapa tien yli.

Britanniassa tien yli kulkeva musta kissa tuottaa hyvää onnea Suomessa päinvastoin. Musta kissa istui kehä 3 tien reunassa länsipuolella noin Järvenperän kohdilla. Sijaintikaan ei ole tarkka kun en tunne aluetta vaan olin ohikulkumatkalla auton kyydissä.

Kiitos kaiki ja hyvää juhannusta. Keravalla Aseman sillalla tien yli juoksi tumma p Näköhavainto 13112021 Näköhavainto Koira. Koitin etsiä 33An pihalta mutten nähnyt kissaa enää missään.

Joulukirkosta tultua piti kiireesti pyydystää musta kissa nylkeä se ja keittää saunassa luut puhtaiksi koko ajan peiliin katsoen. Kun taas Yhdysvaltain Keski-Lännen muutamissa valtioissa mustan kissan vierailu talossa tietää hyvää onnea mutta huonoa jos se jää taloon. Jos aikoo välttää tässä mustan kissan mukana tulevan onnettomuuden taikka pahan - niin on ehdittävä pysähtyä niin että joku muu menee ensin yli siitä tien kohdasta josta kissa juuri meni.

Nähty Tampereen Laukontorilla n. Kissan pääväri musta mutta myös valkoista tarkemmin ei ehtinyt nähdä. Pahinta on ollut se jos musta kissa kipittää juuri edessä päin juuri sen tien polun taikka kadun yli jota onneton näkijä on kulkemassa.

Se että musta kissa menee tien yli on paha juttu. Kissalla oli ehkä valkoiset tassut ja valkoinen kaulus en ehtinyt nähdä kunnolla. Monet sylkevät yli olkansa kolme kertaa kauhusta kankeana kun musta kissa ylittää tietä tämä uskomus pätee Irlannissa suurimmassa osassa Eurooppaa Intiassa ja Amerikassa.

Naapurimökiltä oltiin kyllä ruokaa käyty hänelle laittamassa. Musta kissa kävelee tien yli. Sofi vastaa vaikka ei olekaan ihan musta pääväri se kuitenkin on.

Myös nämä asiat voivat tuoda sinulle epäonnea. Nähty su 10122017 mustavalkoinen kissa Lahdenväylän keskivyöhykkeellä Keravalla Keskon logistiikkakeskuksen kohdalla. Eilen musta kissa juoksi tien yli.

Ihmeteltiin melkein perillä kun jokin musta juoksi tien yli. Täytyy muistaa sylkäistä kolme kertaa jonkun uskomuksen mukaan peräti seitsemän. Yritettiin lähestyä varovasti juoksi karkuun.

Aiheuttaako musta kissa hyvää vai huonoa onnea. Silloin oli jo piru merrassa. Klo 1015 11118 Valkoinen pannallinen kissa nähty Turun Itäisella pitkäkadulla.

Jokaista itseään kohti kohdistuvaa huonoa ajatusta kohden täytyy keksiä kaksi hyvää juttua. Yli valkean kimmeltävän maan. Älähän säikähdä minulla on musta kissa.

Sehän oli Takku kissa joka oli ehtinyt mökillä muutaman päivän yksin olla. Kerään kaikki irtokolikot aina maasta fobia siitä että onnen jumala kostaa ylpeälle. Mikähän on syynä ettei Soffeli itse raportoinut.

Päivä epäonni seuraa sitä ihmistä hamaan tulevaan saakka. Mutta jos ei ajatella tuota ekaa ajatusta niin voidaan epäillä että se oli noidan kissa. Mustavalkoinen keskikokoinen kissa nähty Tesoman kirkon takana.

Juoksi tien yli Itäinen pitkäkatu 48 Asta luultavasti sisäpihalta vastakkaiselle kerrostalon pihalle 33A. Polvijärvi Kuorenvaara Musta kissa liikkuu Kuorenvaaran alueella Kenen kissa olisi erittäin arka. SanontaKuin kala kuivalla maalla.

Tikapuita harvemmin tulee vastaan kaduilla mutta tarkkaavaisuus ei ole ikinä pahitteeksi. Siksi se on paha että se kissa kulkee vapaana yksinään. Ei tunne ollenkaan oloaan kotoisaksiJos musta kissa juoksee tien yli pitää sylkäistä kolme kertaa.

Jos musta kissa juoksee edestäsi tien poikki niin se on huono enne Silloin pitää sylkäistä vasemman olan yli Jos musta kissa kävelee tien yli niin se tietää huonoa onnea Jos musta kissa kävelee tien yli niin sylkäise kolme kertaa vasemman olan yli Jossain uskomuksessa seitsemän Riimisanakirja. Sylje äkkiä kolme kertaa olkasi yli jos musta kissa osuu kohdallesi. Näet mustan kissan ylittävän tien.

Muuten se tietää jotain pahaa.


Musta Kissa Pahanilmanlintuna Ja Onnentuojana Lue Uskomattomat Uskomukset Mtvuutiset Fi


Varo Naita 10 Ennetta Jotka Tuovat Sinulle Epaonnea Kotiliesi Fi


Mita Tehda Jos Musta Kissa On Ylittanyt Tien Suojelutoimenpiteet


Mita Tehda Jos Musta Kissa On Ylittanyt Tien Suojelutoimenpiteet


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Featured Post

Kissalla 6 Varvasta

Vastausta ja 9396 t. Kuinka monta elävää olentoa oli matkalla kaupunkiin. Pin Oleh أم غلا Di Mis Wallpaper Ilustrasi Karakter Wallpaper K...