maanantai 1. marraskuuta 2021

Ostetaan Kissanpentu

Kissanpentu on silloin jo sisäsiisti eli osaa käyttää omaa. Ilmoitettu 22112021 klo 906.


Myytavana Itamainen Lyhytkarva Kissanpentu Available Fi Miado Baranor House Of Beor D O B 11 10 2013 Sys N 03 21 Oriental Cat Cattery Cat Call

320 sisältää 2 x 20 leikkauspantin Yksi aikuinen leikattu kissa ja yksi pentu.

Ostetaan kissanpentu. Käytetyt tavarat autot asunnot ja lemmikit vaihtavat meillä omistajaa. Jätä oma ilmoitus tämän sivun alareunan lomakkeella. Pentu totutetaan normaaliin lapsiperhe-elämän ääniin autoiluun ulkoiluun ja toisiin koiriin.

Synnytämme kilttejä brittipentuja joilla on kauniit oranssit silmät. 260 ei koske pentuja alle 6kk Pentu alle 6kk. Kissaliiton sääntöjen mukaan kissan alin luovutusikä on 12 viikkoa.

Kotikoiraksi koska häntämutka eli todennäköisesti näyttelyistä ulkona. Suomalaisten eläinsuojeluyhdistysten hoitokodeissa ja eläintaloissa olevia kotia etsiviä lemmikkejä. Ihana pieni söpö kissanpentu haussa.

Minulla on yli 20 vuoden kokemus kissoista ja kissa saisi. Ostetaan kissa Scottish Fold Silver chinchilla tai Golden Ikä 3-Ostetaan kissanpentu Scottish Fold silver tai golden chinchilla. Ostetaan kissanpentu hyvään kotiin.

Torifissä on tällä hetkellä 192 Lemmikkieläimet ilmoitusta alueella Koko Suomi. Sivuiltamme löydät tietoa rotukissatoiminnasta Suomessa kasvatuksesta kissatapahtumista yhdistyksistä sekä. Jos kissa tai kissanpentu pääsee sairastumaan sen hoito tulee aloittaa heti ja kissa on toimitettava tarvittaessa eläinlääkäriin.

Se on helppoa ja nopeaa. Kaksi aikuista leikattua kissaa. Täällä tilapäiskodissa pyörii muitakin kaksijalkaisia saavat täällä mun puolesta asua mutta ei mua niin kauheasti kiinnosta heidän tekemiset.

Leikattu kissa yli 6kk. Meillä on ollut aiemmin koiria ja yksi kissa joten kokemusta lemmikkien hoidosta löytyy myös tyttäreltä. Etsin nuorelle leikatulle tyttökissalleni kaveria.

Lupasimme antaa kissanpennun lahjaksi pian 18v-täyttävälle tyttärelle. Aktiivinen sosiaalinen ja kaunis luovutusikäinen kääpiövillakoira poika etsii uutta rakastavaa kotia. Ennen luovutusta eläimet on hoidettu asianmukaisesti.

Autamme sinua toimittamaan kissanpentu mihin tahansa paikkaan maailmassa. Pentulistan tietoja on päivitetty viimeksi 3122021. Pitkäkarvainen myös plussaa mutta ei ehdotonta.

Nämä ovat ns22 musta marmori hopealla ja N22 ruskea. Lisää pennut listalle itse SUROK Inside-palvelun kautta. Olen todella aktiivinen ja aina mukana kaikessa mitä tuo mamma puuhaa.

Säännölliset eläinlääkäritarkastukset auttavat myös havaitsemaan ajoissa mahdollisia sairauksia ja sairastumisen riskiä. Myyntipalstafi on suomalainen netissä toimiva yksityisten henkilöiden tavaroiden myynti-ilmoituksille tarkoitettu valtakunnallinen osta ja myy ilmoituspalsta jossa ilmoitat ilmaiseksi. Perheeseeni kuuluu myös kiltti pieni kissoihin tottunut koira.

Halutaan ostaa Ostetaan kissanpentu. Välityksessämme on toisinaan myös aikuisia UUTTA KOTIA etsiviä persialaisexotic-kissoja. Kasvattajat luovuttavat pennut aikaisintaan 14-viikkoisina ja rokotettuina.

Meillä voit ilmoittaa rakennustarvikkeet tietokoneet pelit ja konsolit tai vaikka naisten vaatteet. Mielellään väritykseltään tumma ruskeankirjava mutta muitakin voi ehdotella. Mikäli tähän ei ole mahdollisuutta pennut lisätään listalle kasvattajan pyynnöstä.

Ainut ehto oikeastaan on että pentu on uros. Härät ovat myös hyvin lojaaleja ja. Kotkan Seudun Eläinsuojeluyhdistyksellä on kotia vailla kissoja joskus myös koiria ja muita eläimiä.

CC BY-NC-ND by noe Kissanpentuja hankkimassa rekisteröinti kissatarvikkeet. Voit ilmoittaa myytäväksi lähes mitä tahansa huonekaluista vaikkapa. Pirkanmaa Nina Hallau.

Koirien kanssakin olen ihan sujut vaikka ei niistä mulle leikkikaveriksi ole. Eläinsuojeluneuvoja Marju Honkasen puhelinnumero on 040 569 1879. Molemmat vanhemmat puhdasrotuisia mutta poika ei ole rekisteröity kennelliittoon.

Ilmoituksia yhteensä 16131 Myydään käytetty ostetaan ja rekrytoidaan. Täällä kaksi kissaa ihanaa Olli ja Olavi noin 2014 vuonna syntyneet kaverukset etsivät yhteistä loppuelämän kotia tositarkoituksella. Tänään on sunnuntai 5122021.

Kisun kissojen suojamaksut ovat. Kuhmonetin tori-sivuilla voit lisätä ilmaiseksi myynti- osto- ja vuokrailmoituksia. Lähetä tässä tapauksessa ylimääräinen kopio astutustodistuksesta SUROKin sihteerille ja.

Pentu madotetaan rokotetaan sirutetaan rekataan ja ell tarkastetaan ennen luovutusta. Herrasmies Teddy etsii omaa kotia. 180 sisältää leikkauspantin 20 Kaksi pentukissaa alle 6kk.

Etsimme yhteistä kotia. Puheenjohtaja Pia Nyman 050-5432 987 tai sihteeri Kirsi Ovaskainen 050-469 0960. 29112021 syntynyt horse coat uros.

Pennut kasvavat voimakkaiksi ja niillä on painettu Turkki mutta ei pitkä. Kissala on erikoistunut kahteen väriin. Suomen Kissaliitto ry on suomalaisten rotukissayhdistysten keskusliitto.

Kissanpentu tottuu helposti uusiin asioihin ja talon tavoille kun taas vanhemman kissan sopeutuminen vie enemmän aikaa. Härät tunnetaan koskettelusta pitävänä horoskooppimerkkinä ja laperm-kissat tunnustelevat jatkuvasti ympäristöään tassuillaan. Happi ja Hiili ovat keväällä 2020 syntyneet tyttökanit.

Eläinfi-sivusto ei käytä eikä ole koskaan käyttänyt evästeitä eikä talleta tietojasi paitsi ilmoitustiedot ei lähetä mainoksia ei seuraa sinua eikä myy tietojasi Facebookille Googlelle tai millekään muulle - Myydään -ilmoitukset. Klikkaa alla olevaa painiketta ja lisää ensimmäinen ilmoituksesi. Kissani on rauhallinen ja kiltti.


Pin On Omat Astiat


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Featured Post

Kissalla 6 Varvasta

Vastausta ja 9396 t. Kuinka monta elävää olentoa oli matkalla kaupunkiin. Pin Oleh أم غلا Di Mis Wallpaper Ilustrasi Karakter Wallpaper K...