maanantai 27. joulukuuta 2021

Burma Kissa Sairaudet

Burman kissa tai pyhä Burma Birman kissa - puolipitkien pitkäkarvaisten kissojen rotu jonka väri on väripiste joka yhden legendan mukaan on peräisin BurmastaTämän rodun kissoille on ominaista valkoisten käsineiden ja sinisten silmien läsnäolo. Mutta uskon että ihan samoin kuin ihminenkin myös kissatkin elävät tulevaisuudessa pidempään johtuen ihmisten lisääntyneestä tiedosta koskien kissan ravitsemusta jolla voidaan jo ennalta ehkäistä mahdollisia sairauksia.


Burma Kissanrodut Zooplus Tietonurkka

Burman kissa on rauhallinen ja lempeä eläin jolla on hyvät käytöstavat.

Burma kissa sairaudet. Tulokseksi saatiin kissarotu jolla on pitkänomainen ruumiinrakenne ja harvinaislaatuinen turkin väritys ja joka villistä sukuperästään johtuen kaipaa aina silloin tällöin kokenutta kissanomistajaa. Kissa vaatii omistajaltaan huomiota hellyyttä huolenpitoa ja rahaa. Maailman vanhin kissa on jopa 39 vuotias.

Elämäntapoihisi sopivin valinta Lue tärkeistä seikoista joihin kiinnittää huomiota kissaa ottaessa kuten ikä karvojen pituus ja minkä kissarodun ominaisuudet sopivat parhaiten elämäntapoihisi. Geneettisesti kissan naamioväritys näkyy sen ns. Luotettavat kasvattajat eivät tietenkään käytä sairaita yksilöitä jalostukseen mutta piilevät sairaudet sekä rodulle luontaiset ominaisuudet jotka voivat.

Sairaudet luonne lisääntyminen pentukuolleisuus ja birman elinikä. Anaalirauhaset sijaitsevat koiran ja kissan sekä muiden petoeläinten lihansyöjien peräaukon molemmin puolin noin kello neljän ja kahdeksan kohdalla. Siitä syystä perinnölliset sairaudet kulkevat helposti sukupolvelta toiselle.

Amerikkalainen burma on tanakkavartaloinen ja leveärintainen kissa jolla on leveä pää ja lyhyehkö kuono. Itse asiassa burmalainen on keskustelupalsta ja hänen jokaista tarvettaan tyytymättömyyttään iloaan tai jopa vessassa käymistään kommentoida monenlaisilla äänillä - lempeästä murinasta kovaan kehräämiseen tai vaativaan miau. Burma on keskikokoinen lihaksikas kissa se painaa paljon enemmän kuin syliinottaja voisi arvata.

Kuitenkaan jokainen naamiovärinen kissa jolla on valkoiset. Tällainen kissa voi hyvällä onnella vain syntyä exotic ja exotic yhdistelmästä mutta usein jälkeläiset kantavat myös pitkäkarvaisuusgeeniä. Kissakin voi kiintyä omistajaansa syvästi ja ainakin pennusta asti vain ihmisen kanssa kasvanut kissa voi leimautua ihmiseen.

Sairaudet aiheuttaa perinnöllinen vika geeneissä jotka säätelevät lysosomaalisia entsymeejä. Burma myös burmankissa tai burmakissa on kaakkoisaasialainen kissarotu. Teksti kopiotu Wikipediasta ja Kissat tietokirjasta.

Jotkut asiantuntijat sanovat että Burma on ehdottoman hiljainen kissa. Päälaki on leveä ja sen tulisi olla pyöreähkö. Burmankissa on ensimmäinen ihmisen kehittämä rotu.

Jos käyttää vain ja ainoastaan exotic kissoja jalostuksessa niin on todella vaikeaa saada niiden turkki säilymään samettisena ja kauniina niinpä mm. Monista kotieläinrotuista roduista vain yhdellä on nimensä pyhä sana ja tämä itsessään puhuu paljon. Anaalirauhaset ovat hajurauhaset ja ne tyhjenevät normaalisti ulostaessa.

Väritys onkin yksi tämän kissarodun tärkeimmistä rotumääritelmistä. Kylmissä ruumiinosissa kun muita kehon kohtia hallitsee valkoinen väri. Oma itsenäinen rotuyhdistys nimeltään Pyhän Birman Kissa Sacred Cat of Burma Fanciers of Finland ry.

Kaunis kissa ansaitsee kauniin kuvauksen sen syntyperästään. Amerikkalainen burma jaetaan vielä kahteen eri sukulinjaan Contemporary ja Traditional joista Contemporary Burmese on erittäin lyhytkuonoinen. Acana aCat liCat aikuinen kissa akvaario Allergia- ja astmaliitto almo nature applaws applawse arvonta AuroraAustralis Axilur barf barffaus Biltema blogihaaste broilerin sydän burma burmakissa burmakissan ystävät ry burmankissa burmankissan värit burmaposti burmapöytä burmese cat burmesecat burmesecatsofinstgram burmesekitten canagan.

Kissan keskimääräinen ikä pyörii siinä 15 vuoden hujakoilla. Burma - kissa legendasta. Kissa voi hengittää suu auki ja limakalvoilla voidaan havaita sinerrystä.

Kissan hankinta burma kissanherkku maatiaiskissa maine coon sfinx siamilainen 9 Comments. 1930-luvulla laivastolääkäri Joseph Thomson toi Burmasta Yhdysvaltoihin ruskean kissan Wong Maun joka on burmankissojen esiäiti. Kissa voi pihistä ja niiskuttaa mutta se ei rohise samaan tapaan kuin bulldogit äänet eivät ole niin raakoja.

Siksi hengitysongelmaa ei välttämättä tunnista. Isosta-Britanniasta lähtöisin olevan eurooppalaisen burman vartalo on sen sijaan. Burma on yksi harvoista kissaroduista jolla on kaksi erilaista rotustandardia sen mukaan onko kyse eurooppalaisista vai merentakaisista kissoista.

Pyhän Birman on sanottu saaneen ulkomuotonsa sinisilmäiseltä jumalattarelta joka palkitsi erään temppelin kissan rakkauden ja omistautumisen hänen papilleen muuttamalla Birman valkoisen turkin kultaiseksi sekä keltaiset silmät siniseksi. Kissa Sacred Cat of Burma Fanciers of Finland ry. Sairaudet ovat harvinaisia.

Acana aCat liCat aikuinen kissa akvaario Allergia- ja astmaliitto almo nature applaws applawse arvonta AuroraAustralis Axilur barf barffaus Biltema blogihaaste broilerin sydän burma burmakissa burmakissan ystävät ry burmankissa burmankissan värit burmaposti burmapöytä burmese cat burmesecat burmesecatsofinstgram burmesekitten canagan. Burmalla on kiiltävä silkkinen vartaloa myötäilevä turkki. Kissa voi elää jopa 20-vuotiaaksi mutta se on moneen muuhun eläimeen verrattuna varsin helppohoitoinen edullinen ja vaivaton lemmikki.

Opi tekemään asiat mukaviksi kotona kun adoptoit kissan. Yhdistykseen kuuluu tällä hetkellä vajaa 650 jäsentä. Pyhä Burma vaikka se on edelleen harvinaisten rotujen joukossa mutta kissojen hyveiden todellisten tuntijoiden keskuudessa se on kiinnostunut koko maailmasta.

Burman päälle on ominaista lyhyt kuono joka pehmeälinjaisesti yhtyy leveisiin poskiin. Gustafsson sanoo että jalostus herättää suuria tunteita ja sitä ohjaavat pitkälti näyttelymenestys ja raha. Yhdistyksen tarkoi-tuksena on toimia pyhä birma -kissojen tunnetuksi teke-misessä säilyttää rotu korkealla tasolla ja koota birmojen.

Siihen vaaditaan riittävän kiinteä uloste eli. Yhdistyksen nimi muutettiin 3132005 kuuluvaksi Pyhä Birman Kissa Sacred Birmans in Finland ry. Ilman terveystietoja kasvattajien on vaikea karsia sairauksia rodusta.


Burma Rotuna Fi Shu Shun


Silloi Ninelli S Burmankissat Ninelli S Burmese Cattery Facebook


Burma Kissanrodut Zooplus Tietonurkka


Burma Kissanrodut Zooplus Tietonurkka


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Featured Post

Kissalla 6 Varvasta

Vastausta ja 9396 t. Kuinka monta elävää olentoa oli matkalla kaupunkiin. Pin Oleh أم غلا Di Mis Wallpaper Ilustrasi Karakter Wallpaper K...