maanantai 20. joulukuuta 2021

Kissa Cornish Rex

Devon rexien kantaisä Kirlee syntyi Englannissa Devonissa maatiaiskissan pentueeseen vuonna 1960. Cornish rex ry 1 vuotta.


Cornish Rex Kuva Tessa Devon Rex Cats Cornish Rex Rex Cat

SRS b 03 suklaa bicolour selkirk rex lyhytkarva uros.

Kissa cornish rex. Usein kysytyt kysymykset. Cornish rex on lempeä seurallinen kissa joka tunnetusti on leikkisä vielä vanhoilla päivilläänkin. On kuitenkin myös kiharakarvaisia kissoja sekä kissoja joilla ei ole ollenkaan karvoja.

Tällaiset ominaisuudet johtuvat pehmeästä lyhyestä aluskerroksesta ja päähiuksen melkein täydellisestä puutteesta. Näiden kahvien turkki muistuttaa karakulia. SRS h suklaakilpikonna selkirk rex lyhytkarva naaras.

Cornish rexin yksi tärkein tunnusmerkki on pehmeä ja kihara karva ja esimerkiksi näyttelyissä turkki on pistemäärällisesti varsin suuressa roolissa. Devon rexin jalostuksessa on käytetty mm. Rotu sai nimensä syntymäpaikkansa ja.

Kasvattajalla on virallinen kasvattajanimi joko FIFe Suomen. Tästä on hyvä jatkaa. Kauniilla komeilla miehillä on surkea luonne ja korkea älykkyys.

Ne ovat täydellisiä lemmikkejä omistajalle joka haluaa aktiivisen kissan osaksi perheen elämää. Cornish rex on lyhytkarvainen kissarotu mutta siitä huolimatta se voidaan laskea ns. Luonne hyvät ja huonot puolet.

Devon rexien kantaisä Kirlee syntyi Devonshiren maakunnassa Englannissa 1960 maatiaiskissan pentueeseen. Pentu on vähintään kahdesti rokotettu mikrosirutettu terveystarkistettu ja tarkistuksesta on eläinlääkärin allekirjoittama todistus ja pennun molemmat vanhemmat ovat virallisesti sydänultrattuja. Millainen kissa on cornish rex.

Cornish rexejä kasvatetaan Suomessa aktiivisesti ja pentuja on hyvin saatavilla. Paras tuntomerkki on laineikas vartalonmyötäinen pehmeä turkki. Suomen Rex-kissayhdistys ry toimii kiharakarvaisten rex-kissojen ja karvattomien sfinxien tunnetuksi tekemisen puolesta.

SRS j 03 lilakilpikonna bicolour selkirk rex lyhytkarva naaras. Cornish Rex kissa tai kissa juurtuu mihin tahansa perheeseen - vaikka nuoret joilla on pieniä lapsia vaikka ikääntyneessä perheessä se kiinnittää vain vähän huomiota peleihin. Pentueessa oli yksi erikoisen näköinen kiharakarvainen kollipentu joka sai nimekseen Kallibunker.

Kissan hankinta Cornish rex Devon rex German rex Don sfinx Sfinx Selkirk rex Hintatasot Linkkejä. Kallibunker koeristeytettiin emonsa kanssa jolloin huom. Piupaws kissala Cornish Rex kissat.

Ensimmäinen devon rex tuli Suomeen 1971. Tämä testi voidaan vahvistaa rodun kuuluminen Cornish Rex kissoja tai outcrossing jalostukseen ohjelmia. Suomen Rex-Kissayhdistys SUREX 1997- Suomen Rex-Kissayhdistys jäsen 1998-1999 Surex ruusukesihteeri 1999 Pentuvälittäjä 1999-2012 kasvattajajäsen.

Yhdistyksemme täytti 1 vuotta 1492021. Vuodesta 2013 alkaen myös Cornish Rex rodun breed counsiliin. Suuret kiitokset kaikille jäsenille ja yhteistyökumppaneille että olette olleet mukana tämän ikimuistoisen matkan alkutaipaleella.

Ostaessasi cornish rexin pennun Cornish rex ryn kasvattajalistalla olevalta kasvattajalta on pentu rekisteröity ja sillä on virallinen rekisterikirja. Sen niin kuin monien muidenkin kissarotujen syljessä on tietyn tyyppistä ja joitakin allergisoivaa glykoproteiinia. Yleensä ajatellaan että kissoja on vain joko lyhyt- tai pitkäkarvaisia.

Turkista puuttuu muille kissoille tyypillinen väli- ja päällyskarva. Sille Annok Porvoo 040-7444825. Suomen Rex-kissayhdistys ry Rex-kissa ystävät ry Cornish rex ry Devon rex.

Hennosta olemuksestaan huolimatta cornish rex on hyvin jämäkkä rotu. Tämän rodun kissat soveltuvat allergioihin koska ne eivät itse menetä hiuksia myöskään levittäessään. Aluksi kissan kiharan karvan arveltiin olevan saman mutaation aiheuttama kuin cornish rexilläkin mutta risteytys näiden kanssa tuotti suoraturkkisia pentuja.

Cornish Rex kissoilla on pitkänomainen kuono ja suuret korvat kuten sfinksi. Yhdistys aloitti toimintansa vuonna 1990 kiharakarvaisten cornish rex ja devon rex kissojen harrastajien yhdistyksenä. Cornish rexeistä lähtee karvoja yhtä lailla kuin muistakin kissoista.

2003- Fife CRX BC jäsen. Ensimmäinen cornish rex syntyi vuonna 1950 Cornwallissa Englannissa tavallisen maatiaiskissan pentueeseen. Perheeseen kuuluu myös Kiinanharjakoira tyttö nimeltään UnSki joka viihdyttää kissoja parhaansa mukaan.

Cornish rex on melko harvinainen rotu jolla on tavallisesta poikkeava kihara turkki. Cornish rexien kantaisä Kallibunker syntyi Cornwallissa Englannissa 1950 maatiaiskissan pentueeseen. Curly Cornish Rex Seuraava rotu tunnistetaan.

Kasvattajalistalla on yhdistyksen jäsenkasvattajat jotka ovat maksaneet vuotuisen jäsenmaksun. Kuulumme Rex-kissa ystävät ryn. SRS c 03 lila bicolour selkirk rex lyhytkarva uros.

Fife Cornish rex Breed Council. Päällyskarvan puuttuminen ei siis tee cornish rexistä kissa. Silja Tarkiainen kuvan pennut ovat jo löytäneet kodit Kissojen sukutauluja voit tutkailla Suomen Kissaliiton Omakissa tietokannasta.

2014- Hallituksen jäsen varapuheenjohtaja jäsenrekisterinhoitaja. Ja kansainvälisestä Pawpeds tietokannasta. Brittiläistä lyhytkarvaa burmaa ja persialaista.

Käytettävissä oleva rotu testissä. Omia kasvattaja olevia meriittejä on vuonna 2014 ensimmäinen suomalainen Cornish rex joka on saanut National Winner tittelin ja on minulla myös yksi FunkyJams DVM kissa. Cornish rex on keskikokoinen hoikka ja elegantti kissa jonka vartalo on keskipitkä siro ja lihaksikas.

Devon rexin kiharan karvan aiheuttaja on eri mutaatio kuin Cornish rexin. Näytteen tyyppi Tässä on luettelo erityyppisistä näytteistä jotka on hyväksytty tähän testiin.


Seal Point Cornish Rex One Day I Will Own One Of These Divine Creatures Rex Cat Cornish Rex Cat Breeds


Lv Malsan Wicapi Wakan Wicca Drx F 02 Kuva 150060 24 4 2010 Catza Net Devon Rex Cats Rex Cat Cat Breeds


Cornish Rex Br Segata Kludd Cornish Rex Cat Rex Cat Cornish Rex


Martti Cat Heaven Cat Photography Cornish Rex


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Featured Post

Kissalla 6 Varvasta

Vastausta ja 9396 t. Kuinka monta elävää olentoa oli matkalla kaupunkiin. Pin Oleh أم غلا Di Mis Wallpaper Ilustrasi Karakter Wallpaper K...