maanantai 27. joulukuuta 2021

Kissa Juo Paljon

Kissa voi juoda outoista paikoista äärimmäisen janon takia. Se kuinka paljon kissa juo riippuu kissan iästä koosta siitä syökö kissa märkä- vai kuivaruokaa ja monesta muusta asiasta.


Oravanpesa Kisu Juo Maitoa 2 By Katja Tukiainen

Esimerkiksi kissa laihtuu vaikka ruokahalu lisääntyy se on normaalia aktiivisempi ja levoton.

Kissa juo paljon. Tämä tarkoittaa että a terveen kissan täytyy virtsata kaksi-kolme kertaa päivässä. Eläin syö paljon juo paljon laihtuu oksentelee ja ripuloi mutta on silti virkeä. Täältä voit lukea lisää siitä kuinka paljon kissasi pitäisi juoda.

Kuppi on kooltaan n2dl. Suurin osa juo paljon mieluummin vettä. Hoidettuna ennuste on hyvä.

Mittaa kissan juoma vesimäärä. Ongelmana on että sillä on taipumus juoda vettä hyvin harvoin mutta virtsatessa se tekee liian paljon. Joskus se mitä mielestämme on liikaa.

Turkki on monesti hoitamaton kissa juo paljon ja. Kissan ruokkiminen ei ole ainoa huomionarvoinen asia elämäntyylillä on aivan yhtä tärkeä osuus kissan painonhallinnassa. Siksi on tärkeää tarkistaa hiekkalaatikko puhdistuksen.

Kuitenkin yleisimmät syyt ovat munuaissairaus diabetes syöpä ja kilpirauhasen liikatoiminta. Ensioireina kissa juo paljon ja sen myötä virtsaa aiempaa enemmän turkki on huonossa kunnossa kissa ei syö kunnolla ja se laihtuu. Meillä on kohta 4 kk vanha kissanpentu.

Kissan luontainen janontunne on heikko. Oireina voivat olla kissan oksentelu syömättömyys heikkous väsymys ja anemia sekä virtsan haju h. Juo outoja paikkoja pesuallas hanat wc uima-altaisiin jne Hän näyttää menossa hänen vesikuppi useammin.

SPS Kissanpentu ei juo vettä. Hänen kulhoon täytetään useammin. Yritä saada käsitys siitä kuinka paljon vettä kissasi yleensä juo ja kuinka paljon se juo nyt.

Monet syistä kissa juo liikaa ovat samat kuin koirilla. Merkit kissa juo enemmän. Kissa juo paljon.

Itse asiassa eivät kissat nyt niin hirveän persoja maidolle ole. Näin paljon kissasi tulisi juoda. Meille muutti ennen jouluaattoa kodinvaihtaja 2-vuotias leikattu kolli.

Muutos juomiskäyttäytymisessä tarkoittaa lähes aina sitä että kissa alkaa juoda aiempaa enemmän. Pelkkää kuivamuonaa syövä eläin. Uskoisin että juominen johtuu kuivaruuasta.

Aikuiset kissat tarvitsevat juomakseen ainoastaan vettä osana terveellistä tasapainoista ruokavaliota. Sinun ei tarvitse mitata nestettä kissan seuralainen on vettä kulhoon tarkistaa kuinka paljon vettä hän juo. Lisääntynyt juominen ja pissaaminen ovat tavanomaisia oireita ikääntyvillä eläimillä.

Jos kissa syö pääosin kuivaruokaa ja vaikka kissa vaikuttaisi juovan paljon näillä niin sanotuilla raksukissoilla on jatkuva krooninen nestevaje. Kissan saatavilla pitää aina olla tuoretta puhdasta vettä. Annamme sille puhdasta vettä ja vaihdamme sitä säännöllisesti mutta pentu ei juo.

Sen sijaan maitotuotteet varsinkin hapatetur kelpaavat erinomaisen hyvin. Muuten kissa on pirteä ja leikkisä ja aivan normaali. Pääasiassa tämän vuoksi kissa on altis virtsatietulehduksille.

Ollaan nyt pantu merkille että kissa juo erikoisen paljon ollakseen kissa ja mietityttää että onkohan se vielä normaalin rajoissa. Jos kissa juo liian paljon lemmikkieläinten vanhemmat voivat huomata että he ovat siivoamassa hiekkalaatikko useammin tai että kissa on yhtäkkiä roikkuu ulos vettä kulhoon koko ajan. Eli huomasin juuri kun vesikuppi oli taas tyhjä että kissa on alkanut juomaan todella paljon Kun illalla täytin kupin aamulla se oli puolillaan.

Toisin kuin koirat kissat eivät juo kovin paljon vettä ja niiden virtsa on voimakkaampaa. Myös ruoan mukana saatava nestemäärä tulee huomioida. Miksi on minun kissa juo paljon vettä.

Nesteen kulutusta arvioitaessa tulee kuitenkin suhteuttaa juominen aikaisempaan veden kulutukseen. Kuinka paljon vettä kissa juo. On normaalia että kissat juovat 50100 millilitraa vettä päivässä painokiloa kohti.

Kissa juo paljon vettä onko normaalia. Eläinlääkäri haluaa joskus tietää paljonko kissa juo vuorokaudessa. Kissan normaali vedenkulutus on vuorokaudessa noin 0305 dl kiloa kohden.

Onkin tärkeää että kissa juo paljon jotta kuona-aineet huuhtoutuvat pois kissan elimistöstä munuaisten kautta. Kissan aineenvaihdunta kiihtyy liiallisen kilpirauhashormonituotannon vuoksi mikä johtuu yleisimmin kilpirauhasen laajentumisesta tai hyvänlaatuisesta rauhaskasvaimesta. Hoitamattomana johtaa sydämen maksan ja munuaisten vajaatoimintaan mutta on lääkityksellä hoidettavissa.

Sitten voit nähdä jos kissa juo enemmän vettä kuin keskimääräinen kissa tai jos määrä he juominen on kasvussa Jos kissa näyttää juovan paljon vettä kannattaa varata aika eläinlääkärille. Liiallinen jano on oire kissojen lukuisista sekä fyysisistä että henkisistä sairauksista. Eläinlääkärit suosittelevat kissan kuluttaman veden tarkkailua.

Juomista pidetään lisääntyneenä jos eläin juo vuorokauden aikana yli 100 mlkg. Mikäli kissasi vaikuttaa terveeltä sillä ei pitäisi olla mitään hätää. Se vain leikkii vedellä ja pesee sillä tassujaan.

Fysiologisesti kissa on aavikkoeläin joka tiivistää virtsansa sen sijaan että joisi enemmän ollessaan janoinen. Mikäli kissa syö paljon kuivaruokaa uskoisin että juominsen paljous johtunee siitä. Virtsatietulehdukset ovat kissoilla tavallisia mutta ne ovat kuitenkin häiritseviä ja kivuliaita.

Edennyt vajaatoiminta johtaa vähitellen uremiaan eli virtsa-aineiden kerääntymiseen elimistöön. Muussa tapauksessa on vaarana että eläin kärsii nestehukasta. Pidä kuitenkin aina raikasta vettä kissan saatavilla.

Jos epäilet että kissasi juo tai virtsaa normaalia enemmän on tärkeää että sillä on aina vettä tarjolla. Kissa on 8kk vanha. Pystyminen kertomaan eläinlääkärillesi että kissasi juo kaksi tai kolme kertaa enemmän kuin normaalisti on hyödyllistä tietoa kuin vain sanoa että kissasi juo paljon.

Kissa on sopeutunut saamaan lähes kaiken tarvitsemansa nesteen saaliseläimistä. Sen sijaan voit katsella näitä merkkejä. Se syö sekä märkää ruokaa että kuivaa muonaa.

Kissathan eivät yleensä juo paljon sillä saavat nesteen ruuasta niin luonnossa kuin kotonakin. Jaa kissasi päivittäinen ruokamäärä pienempiin useammin tarjottaviin annoksiin sillä tämä voi auttaa painonhallinnassa. Kissani ei juo paljon vettä ja on harvinaista että juon vettä sillä on jo 2 kuukautta tai ehkä enemmän totuutta jota en voinut sanoa tarkalleen koska se on pelastettu kissa.

Pidä kuitenkin lukua siitä mitä ja kuinka paljon annat kissallesi. Terve kissa juo tavallisesti erittäin vähän. Pissaa paljon jos juo noin paljon.

Aiheuttaa kissan aineenvaihdunnan kiihtymistä.


Kissa Oli Alun Perin Aavikkoelain Joka Joi Harvoin Tassa Vinkit Miten Saat Lemmikkisi Juomaan Vetta Kesahelteella Kaleva


Kissa Tai Koira Juo Paljon Mahdollisia Syita Runsaaseen Juomiseen


Pin On Oravanpesa


Kissa Tai Koira Juo Paljon Mahdollisia Syita Runsaaseen Juomiseen


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Featured Post

Kissalla 6 Varvasta

Vastausta ja 9396 t. Kuinka monta elävää olentoa oli matkalla kaupunkiin. Pin Oleh أم غلا Di Mis Wallpaper Ilustrasi Karakter Wallpaper K...