keskiviikko 29. joulukuuta 2021

Kissa Karvaton Alue

Huomasin noin kuukausi sitten että toisella kissalla on karvaton alue hännän juuressa. Vatsan alla jo lähtenyt paljon karvaa.


Kuin Kissa Kermakupilla Sikaripunkki Kylassa

Englanninkielisestä nimestään huolimatta sieni ei ole matotartunta vaan nimenomaan itiötartunta.

Kissa karvaton alue. Kissa on nyt noin 7kk ikäinen naaras maatiaiskissa. Tuttu lääkäri totesi saman kuin me. Huomasin noin kuukausi sitten että toisella kissalla on karvaton alue hännän juuressa.

Kissalla oli kuukausi taaksepäin korvapunkki joka saatiin hoidettua pois mutta muuten se on ollut täysin terve. Se on peukalonpään kokoinen ja siisti. Tää on just tätä.

Ei punoita eikä kissa aristele sitä eikä myöskään kutia. Kissa tunkee syliin ja tiputtaa noin 500 karvaa vaikka se just. Jotkut kissat elävät viisitoista ja jopa kaksikymmentä vuotta ja yli estämättä vakavia sairauksia tai määrittäessään terveydentilaa.

Mistä karvaton alue johtuu. Alue on karvaton ja ärtynyt mutta avoimia haavoja tai märkiä ja tulehtuneita kohtia ei ole. Ilmeisesti syynä jonkinasteinen stressi tai ikävä sekä lisäksi kipu.

Ennen paiseen puhkeamista koira on hyvin kivulloinen läähättää liikkuu levottomasti tai voi kieltäytyä kokonaan liikkumasta ja nuolee voimakkaasti peräaukon seutua. Kun paise puhkeaa helpottuu koiran olo huomattavasti. Olemme ottaneet 12-vuotiaan kissan turvakodista.

Matoja ei pitäisi kisulla olla kun on sisäkissa eikä muita eläinkontakteja ole. Karvatkin ovat kasvaneet vatsaan paitsi on siinä vielä pieni karvaton alue. Kissat näinä päivinä ravitsemuksen ja rokotusten avulla elävät kauemmin kuin koskaan.

Turkin alta paljastunut ihoalue on ehjä ei kuiva verestävä tai punoita. Viaton pyöreä karvaton läiskä kissan naamassa tai korvassa joka alkaa kutiamaan eikä edes välttämättä aluksi kutia. Anaalirauhaspaiseessa oireina on kuuma ja tulehtunut usein karvaton alue anaalirauhasen päällä.

Aboa Vetus Ars Novan pysyvä arkeologinen näyttely uusitaan Anniina Wallius 312. Jos pennulla on yksi tai muutama pienehkö karvaton alue joista löytyy sikaripunkkeja puhutaan paikallisesta juveniilista demodikoosista. Raumalainen 2552015 klo 0827.

Tai en tiiä kaulassaehkä ennemminkin niskan puolella. Kissa ei raavi tai nuole aluetta. Usein se alkaa tosi pienestä.

Poikakisulla joka tytön veli ja samassa taloudessa ei ole mitään oireita. Olen ollut nyt lähinnä kissan tarkkailulinjalla. Edelleen symmetrisesti karvattomat läiskät molempien takajalkojen sisäpuolella sekä mahassa ja mahassa myös jalkojen välissä isompi alue mistä karva lähtenyt mutta ei kokonaan.

Vatsalla on nyt n5cmx6cm karvaton alue. Minulla on kaksi kissaa. Ihossa saattaa olla punoittavia pieniä nystyröitä sekä mustapäitä.

Karvattomat laikut eivät yleensä. Tavallisin syy kaljuille alueille on se että kissa on itse nuollut karvat pois. äiti meinas et se on tapellu mut mä vähän epäilen kun näyttäs et se alue kutiais kissa on ihan kunnossa muutensyö ja nukkuu ja on pirtee mut ihmetyttää mikä voi olla ja mitä tehdä sille tuli mieleen joku punkin purema tms x.

Karvaton alue kuitenkin levisi pian yläleukaan ja toissa iltana emäntä löysi myös patin nenänpielestäni. Arkeologinen Aboa Vetus -museo uusii perusnäyttelynsä. Vuosi sitten kissaa haettaessa huomasimme että kissa oli nuollut karvattomaksi takajalkojen sisäpinnat sekä vatsan alueen.

Kun kissa nuolee karvat pois. Patti oli käytännössä rupi ja kun sitä rapsutti se irtosi jättäen patin paikalle karvattoman hieman punertavan läikän. Elokuuta 2021 klo 1246.

Tavallisin syy kaljuille alueille on se että kissa on itse nuollut karvat pois. Sientä ei näe. Pyyhi kodin pehmeät pinnat säännöllisesti ja imuroi usein.

Minulla on kaksi kissaa. Kissalla karvattomia laikkuja. Onhan lähes karvaton alue puolen kämmenen kokoinen.

Viikko sitten alkoi yhtäkkiä kissalla lähtemään karvoja laikkuina. Meidän 9-vuotiaalta uroskissalta lähti alavatsasta karvat viime kesänä mutta karvaton alue pieneni tavella ja kissa voi muuten mainiosti. Suomen vanhaa pääkaupunkia esitellään pian uudella pysyvällä näyttelyllä jossa keskiaika on edelleen tärkeä mutta aikajänne jatkuu 1800-luvulle.

Sellanen peukalonpään kokonen karvaton alue jonka keskellä punainen piste. Alueet joista karva lähtee lisääntyy koko ajan. Huomasin myös poskessa pienen karvattoman.

Muutenkin kissa näyttää hyvin voivalta. Kissa on aivan normaali itsensä karvaton iho terve ei punoitusta ihottumaa ei mitään. Kun sinulla on kissa sitkeys on avain allergioiden käsittelyyn.

Onhan se lyhyempi kuin muualla ja siksi se näyttää hassulta. Usein karvat lähtevät vatsan alta takareisien sisäsivuilta jatai nivusalueelta joskus myös etujaloista selästä tai miltä tahansa. Ei punoita eikä kissa aristele sitä eikä myöskään kutia.

Pidä mielessä että kissat siistivät itseään ja että sylki aiheuttaa allergisen reaktion samalla tavalla kuin karvakin. Iho-oireina ovat karvattomat joskus punoittavat alueet ihossa. Kaikki kissat eivät muutu oireettomiksi.

Vatsa alkaa pian olla jo lähes karvaton taipeet on karvattomat ja myös kyljistä myös on alkanut lähteä karvaa. Karvaton alue hännän juuressa. Sfinksi on täysin karvaton ja erittäin rakastava rotu.

Pari päivää sitten huomasin että toisellakin kissalla. Eli ei todnäköisesti ole tarttuva tauti. Joidenkin kissojen turkkiin ilmaantuu jossain elämän vaiheessa karvaton alue tai useampia.

Muutenkin kissa näyttää hyvin voivalle. Joidenkin kissojen turkkiin ilmaantuu jossain elämän vaiheessa karvaton alue tai useampia. Kun parantumisen merkkejä ei näkynyt päätimme käydä näyttäytymässä eläinlääkärillä.

Tilanne ei tuntunut akuutilta joten seurasimme kehitystä jonkun päivän. Se on peukalonpään kokoinen ja siisti. Bepanthenhan on ihan syötävää ei tietenkään jatkuvasti ja suurissa määrin ja niinpä katilla on jo uusi karva koko alueella.

Usein karvat lähtevät vatsan. Tarkotus lähtee vähän fiinimmin ulos syömään ja pikkumusta päällä. Jossain vaiheessa pikkuhiljaa tältä kissalta nuoleminen laimeni ja sitten loppui kokonaan.

Alue ilmeisesti kutiaa kovasti koska nauttii kun sitä rapsuttaa. Kissat ovat kyllä herkkiä reagoimaan kaikenlaisiin muutoksiin rutiineissa ei voi kuin arvailla mitä sinun Ruusasi miettii Vastaa Poista. Nyt tänä keväänä karvaton alue vatsassa suureni jälleen ja ulottuu sisäreisiin asti.

Toiselle alkoi nuoleminen siitä kun ensin eläinlääkärissä ajettiin pieni iho-alue paljaaksi ja kissa nuoli mahansa ja myös kylkensä karvattomiksi niin pitkälti kuin ylettyi. Sitä on sivelty kissan karvattomalle alueelle ja hetken kissa antaa sen olla kunnes nuolee pois. Kun kissa nuolee karvat pois.

Kysymys kuinka kauan kissat elää on kysymys eläinlääkärit epäilemättä kuulla lukemattomia kertoja uransa aikana.


Miksi Kissa Nuolee Karvat Pois Firstvet


Kuin Kissa Kermakupilla Sikaripunkki Kylassa


Karvaton Kissa Hatkahdyttaa Valokuvissa Mutta Sulattaa Sydamen Nopeasti


Kalju Karvaton Kohta Rakennustyot


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Featured Post

Kissalla 6 Varvasta

Vastausta ja 9396 t. Kuinka monta elävää olentoa oli matkalla kaupunkiin. Pin Oleh أم غلا Di Mis Wallpaper Ilustrasi Karakter Wallpaper K...