torstai 9. joulukuuta 2021

Kissa Villasukat Ohje

Villasukkia vauvan neuleita asusteita. Villit vanttuut vllattomat villasukat Lumi Karmitsa.


Pin Taulussa Neulomista

Villasukat Tähtitaivas Novita Nalle.

Kissa villasukat ohje. Lisäksi jaamme sosiaalisen median mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoja siitä miten käytät sivustoamme. 22 24 26 28 30. Kattiteema jatkuu kissavillasukat.

Pipo ohjeet vauvalle ja aikuisille sekä aikuisten lapaset. Generating energy healing within themselves to help others. - Taito Itä-Suomi ryKenkävero Mikkeli.

Aika vallattomat nämä kissasukat kyllä ovatkin. Upeat villasukat ohje jossa on kissa molemmin puolin sukan varressa mutta jalkaosassa ainakin sukan päällä en tiedä onko jalkapohjassa on kissantassuja. Kudoin ne lahjaksi ystävälle joka myös sattuu olemaan kissafani.

10x10 28s ja 40 krs. Help overcome the problem of physical mental and emotional. Niina Toikkanen 44 neuloi ensimmäiset lapasensa 4-vuotiaana.

Sattumien kautta uusimpaan Kissafani-lehden numeroon 52016 joka löytyy nyt lehtipisteistä. Näissä lapasissa yhdistyy kaksi suurta lemppariani harmaa väri ja kissat. Ei siis ihme että hän pystyy loihtimaan villasukkiin melkein mitä tahansa esimerkiksi corgin hellyttävän ilmeen.

Neulo suljettuna neuleena joustinneuletta 5 56 6 cm. Vaipan jatkopalat 1 villasukat 55 villavaippahousut 20 virkkaus 14. Lankavan villasukkaohjeilla ja langoilla neulot kauniit sukat itselle tai lahjaksi.

Neulo 7 kerrosta oikein ja lisää viimeisellä kerroksella 1 s 63 s. Aloita kantalappu neulomalla I puikon st. Super helpot huovutetut tossut ohjeen kera.

Miaut Lumi Karmitsan kirjasta Villit vanttuut ja vallattomat villasukat. Ohje lisätty postauksen loppuun. Alkuperäisessä mallissa on kissan ylä- ja alapuolella teksti miau.

Tulevan joulun joulumyyjäis valmistelut on aloitettava jo hyvissä ajoin. Näiden sukkien kuvan kun näin en voinut unohtaa kirjaa. Kas lisää kissamaisia pieniä ja isompia käsitöitä Kissakkaassa.

Lapaset on menossa lahjakoppaan eräälle kissa-fanille. Ohje on Villit vanttuut ja vallattomat villasukat kirjasta. Näitä syntyy töiden jälkeen pari päivässä melkeinpä ja ovat mukavaa töllön katselu puuhailuakin.

Meillä tykätään Marimekon kuoseista. Kissakasfi Jori Kallio Heli Lötjönen ja Taija Pesonen. Nämä sukat suorastaan kehrää kuin kissa.

Vaidoin samalla hieman järjestystä olohuoneessa. Alize superwash valkoinen ja vaaleanpunainen. Neule koiralle ohje Sain alla olevan koiran neuleen malliksi ja se näytti aikaisempiin koiran neuleisiin verrattuna niin mukavalta ja helpohkolta tehdä että päätin laittaa ohjeen tänne.

Viime aikoina flunssa on hieman painanut ja neulominen on jäänyt vähemmälle. Nämä sukat suorastaan kehrää kuin kissa. Täydellistä päivää ja ihanaa viikonloppua.

Paljon malleja niin aloittelijoille kuin konkareille mm. Ylimääräinen vapaapäivä keskellä viikkoa ei koskaan ole huono voi vaikka neuloa koko päivän. Valkea Nalle ja vaalpunainen Drops Fabel.

The purpose of learning love and light meditation is. Jos kirjoneuletta ei lasketa tuli näistä ehkä maailman pelkistetyimmät lapaset. Make ourselves channels purest of energies of love and sacred light of god.

Vauvan neulottu junasukka miesten ja naisten perusvillasukat. Ohje Kissan uni -kirjoneulesukkiin Tässä lupaamani ohje edellisen postauksen sukkiin olkaa hyvät. Kundalini and sixth sense becomes active.

On se vaan kummallinenasia tuo aurinko mitä kaikkea. Develop and activate chakras at least 16 chakras. Lanka Novita 7veljestä noin 400g puikot 35.

Hanget hohtivat ja kaikki pölyt näkyivät. Eilen oli ensimmäinen hieno keväinen auringon paiste. Nyt valmistui nopeat villasukat.

Kerroksen vaihtumiskohta on aina I ja IV puikon välissä. Siispä oli pakko alkaa puunaamaan paikkoja lasten nukkuessa päiväuniaan. Suunnittelemani Kissan uni -kirjoneulesukat päätyivät monien.

Neulo vielä sileää neuletta 14 1415 16 cm. Nyt kuitenkin olo alkaa helpottamaan niin eiköhän se tästä taas lähde. Niina neuloo villasukkiin rakkaita lemmikkejä.

Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Kissan uni -sukat Kissafani-lehdessä. Luo sukkapuikoille 40 4448 56 s ja jaa silmukat neljälle puikolle 10 1112 14 s kullekin.

Muutin hieman mallia jättäen kirjoituksen pois koska se ei. Koko n38 varren pituus nilkasta n78cm. Taito Shop myymälöistä on saatavana neulelankoja näihin neulontaohjeisiin.

Neulo suljettuna 60 kerrosta 2o 2n. Näiden kissasukkien ohje on Lumi Karmitsan kirjasta Villit vanttuut ja vallattomat villasukat. Ohje oli ohuemmalle langalle mutta minä käytin näihin lankavarastoistani Novitan Nalle-lankoja.

Nyt on pehmeää lämmintä ja suloista. Ei peukalokiiloja erikoisia resoreita eikä muitakaan. Ohuet villasukat lapselle ohje.

Selaa Lankavan neuleohjeita ja lataa ohjeet ilmaiseksi. Lankamaailman myymälöistä ja verkkokaupasta löydät laajan valikoiman käsityölankoja neulepuikkoja virkkuukoukkuja käsityötarvikkeita norjalaisneuleita ja paljon muuta kymmeniltä eri valmistajilta - lahjaksi tai. Käyttämäni lanka Drops you 4 oli sen verran paksumpaa Puikkosuositus 5 mm että neuleesta tuli hieman isompi kuin esikuvastaan.

Aiemmin neulomani kissalapaset saivat kaverin kun jatkoin teemaa harmaissa villasukissa. Villasukkaohjeiden arkistostamme löydät ohjeet halusitpa neuloa kirjoneulesukat perusvillasukat pitsisukat tai kauniit palmikkosukat. 25mm lyhyet sukkapuikot tiheys 30 silmukkaa 10cm.

Luo 48 48 52 52 52 silmukkaa. Jouduin siksi hieman muokkaamaan ohjetta pienemmälle silmukkamäärälle sopivaksi. Ensimmäinen ikinä tekemäni ohje sukille toivottavasti ovat toteutettavissa.

Koko kirja on täynnä upeita ohjeita joista olen monet jo tehnyt mutta vielä on monta ohjetta neulomatta. Kissasukkien ohje tässä blogipostauksessa. Artikkeli myös Kissakasfi -sivustolla.

Neulo 2 o 2 n 10 kerrosta. Väreinä pinkkiä ja viidakkolanka Kobra. Ohjetta olen soveltanut Novitan ohjeesta sekä silmukkamäärien myös mallin suhteen ja tällä.

Neulo 2 kerrosta oikein ja kavenna tasaisesti 7 silmukkaa 56 silmukkaa 14 spuikko. Ohje on Villit vanttuut ja vallattomat villasukat kirjasta. Tutustu ilmaisiin villasukka pipo- ja lapsohjeisiin.

Simppeleistä simppeleimmät kissalapaset. Neulo 7 kerrosta oikein ja kavenna viimeisellä kerroksella 1 s 62 silmukkaa. Niina neuloo villasukkiin rakkaita lemmikkejä.

Kissasukat neulotaan näin. -juttu on julkaistu myös Kissafani-lehdessä 52016.


Kissasukat Kotiliesi Fi Crochet Socks Pattern Sock Knitting Patterns Knitting Socks


Pin Taulussa Projects To Try


Villasukat Kissa Rk Knitting Socks Sock Knitting Patterns Wool Socks


Kissimirrit Ohje Lumi Karmitsan Kirjasta Villit Vanttuut Vallattomat Villasukat Sock Knitting Patterns Knitting Socks Knitting Patterns


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Featured Post

Kissalla 6 Varvasta

Vastausta ja 9396 t. Kuinka monta elävää olentoa oli matkalla kaupunkiin. Pin Oleh أم غلا Di Mis Wallpaper Ilustrasi Karakter Wallpaper K...