torstai 9. joulukuuta 2021

Musta Lyhytkarvainen Kissa

Niiden luonne on todella ainutlaatuinen. Lisää pennut listalle itse SUROK Inside-palvelun kautta.


Musta Lyhytkarvainen Kissanpentu Juliste Pixers Elamme Muutoksille

Niitä surmattiin joukoittain ja niin rottaongelma vain paheni.

Musta lyhytkarvainen kissa. Hän on siro ja tyylikäs. Musta itämainen lyhytkarvainen kissa jolla on hypoallergeeninen takki Itämaisten lyhytkarvojen turkki on lyhyt hieno ja irtoa hyvin vähän. Kissan älylliset kyvyt ovat parhaimmillaan.

Brittiläiset lyhytkarvaiset kissat tunnetaan pyöreistä kasvoistaan ja paksusta pörröisestä turkista. Nään aamulla pihalta Vaakamestarintie 3 Tapulikaupunki. Geeni L riittää yksi jotta kissa on lyhytkarvainen joten kissa voi olla pitkäkarvageenin kantaja.

Poikkeuksellisen eloisa hellä ja seurallinen rotu jonka kanssa aika ei käy pitkäksi. Vasta valistuksen aikoihin1700-luvun alussa kissan maine puhdistettiin ja. Mikäli tähän ei ole mahdollisuutta pennut lisätään listalle kasvattajan pyynnöstä.

Kissa on 12 vuotias. Karvan pituus ei vaikuta kissan väriin. Siro elegantti lyhytkarvainen ja villinnäköinen kissa.

Hän on tyylikäs ja tyylikäs. Kun Shu joulukuussa 1981 sai ensimmäisen pentueensa neljä. Musta lyhytkarvainen kissavalkoisin merkeinHuo Näköhavainto 08102017 Näköhavainto Koira.

Ihmiset luulivat että kissat levittivät sairautta. Musta harlekiini lyhytkarvainen kotikissauros Ässä. Niinpä Euroopan lyhytkarva on sopeutumisen lahja.

Kerttu mustaharmaa marmorikuvioinentyttö etsii rakastavaa kotiaKerttu on syntynyt 2952021on tunnistusmerkitty mikrosirullasäännöllisesti madotettu. Normaalihinta 650 Hinta 500. Valko-musta lyhytkarvainen kissa nähty Oulussa Limingantullin Prisman lähellä ennen siltaa.

Kun hän on valinnut pakkauksen johtajan hän alkaa jäljitellä tottumuksiaan. Lyhytkarvaisen kotikissan turkinhoito on helppoa ja lyhytkarvainen kotikissa sopiikin hyvin ihmiselle joka ei ole erityisen kiinnostunut turkinhoidosta. Ei sovellu alle 4v.

Tämä on lyhytkarvainen kissa jolla on mustat hiukset. Jolla on valkoinen läntti ainoastaan leuan alla ja HÄNNÄN PÄÄSSÄ mikä on. Hyväkuntoinen ja kiltin oloinen.

Puheenjohtaja Pia Nyman 050-5432 987 tai sihteeri Kirsi Ovaskainen 050-469 0960. Takkien paksuus vaatii jonkin verran huoltoa ja he ovat erittäin hellä rotu huoltajiensa kanssa. Geeni l on resessiivinen suhteessa geeniin L.

Brittiläinen musta lyhytkarvainen kissa naaras karannut klo8-9 tä. Kissojen henkiset kyvyt korkeudella. Kissaeläimet tai muut lemmikkieläimet Euroopan lyhytkarvainen kissa ei tunnista.

Toinen pentu on luppakorvainen ja lyhytkarvainen tyttö. Rakastavaherttainentulee toimeen muidenkin eläintenkissakoirakanssa. Sellaisen rodun kuvaus on harvinainen.

Tuuhea pörröinen turkki kuin isällänsä katso valokuvaa. Omavarainen kissa ei ole kovin sidoksissa taloon siirtää. Yleinen siro vartalorakenne lyhyt turkki silmien väri.

Tulokseksi saatiin kissarotu jolla on pitkänomainen ruumiinrakenne ja harvinaislaatuinen turkin väritys ja joka villistä sukuperästään johtuen kaipaa aina silloin tällöin kokenutta kissanomistajaa. Nähty sekä 97 että 107. Littlest Petshop musta lyhytkarvainen seisova kissa.

Bombay on lyhytkarvainen kissarotu joka luotiin Yhdysvalloissa vuonna 1958 parittamalla musta amerikan lyhytkarvainen ja ruskea burma. Bombayn luonteessa yhdistyvät burman ja amerikkalaisen lyhytkarvan parhaat puolet. Musta kissa on kuitenkin erilainen.

Siksi on parempi että perhepaketissa vain yksi olento kävelee neljällä jalalla. Meillä ei ole vielä koiraa mutta onpa 3 KISSAAVanhin on 3-vuotias pitkäkarvainen maatiassekalainen musta poikakissa TOMI. Lähetä tässä tapauksessa ylimääräinen kopio astutustodistuksesta SUROKin sihteerille ja.

Lyhytkarvainen heimolaisia tanakampi kissa keltaisin silmin. Siinä on venäläisen sinisen ulkoiset ominaisuudet. Persoonallisimmat väritykset löytyvät juuri harlekiineilta.

Myydään kissa Maine Coon Ikä 15 vko. Musta kissa on kuitenkin luonteeltaan erilainen. Hän syntyi ensimmäisenä ja on hyvin vilkas ja rohkea.

Kehon yleinen tyylikäs rakenne lyhyt turkki silmien väri. Hyvin kekseliäs utelias ja vauhdikas kissa osallistuu kaikkeen siivoamisesta kokkaamiseen ja on mestari hyppäämään. Mustavalkoinen lyhytkarvainen kotikissanaaras Laku.

Tämä on lyhytkarvainen kissa jossa on musta takki. Kakskolmosen risteyksestä noin 08 km tiellä 468 bussipysäkillä omakotialueen lähellä. Valokuvissa on musta aikuinen kissa edellisestä meidän pentueesta se oli lapsena hyvin samanlainen kuin nykyinen musta pentu.

Harlekiini on kissa jonka turkissa on valkoisella pohjalla värillisiä laikkuja. Parhaan tuloksen saavuttamiseksi sinun on harjattava Orientalia säännöllisesti jotta irtonaiset karvat voidaan poistaa ja vähentää siten pudotettavien hiusten määrää entisestään. Pää pomppii sivurajoittimet toimivatAito kuten kaikki LPS tuotteemme.

Pitkäkarvageenejä tunnetaan neljä eri muunnnosta. Oulu Pohjois-Pohjanmaa Valko-musta lyhytkarvainen kissa nähty Oulussa Li. Abyn pidempikarvainen versio on somali.

Ne ovat väreissä raidallinen sininen valkoinen musta kerma ja oranssi. Ei vaikuta koskaan aggressiiviselta mutta kolli on vain tottunut olemaan itsekseen mikä selittää hänen luonteen. Kaarna on luonteeltaan vakava hiljainen ja omaa tilaa arvostava jonka vastaukset muistuttavat enemmän murahduksia kuin sanoja.

Lyhytkarvainen musta harlekiini kotikissanaaras Mira. Eilen oli hammaslääkärissä oli nukutusta siksi kissa on vähän unelias. Hänellä on venäläisen sinisen ulkoiset piirteet.

Irtokarvaa lyhytkarvaisista kotikissoista kyllä lähtee joten jos irtokarvat ovat ongelma kannattaa harkita jotakin muuta rotua. HUIVI Mäykkypainatuksella Hinta 850 Punainen. Harlekiinit ovat poikkeuksetta hyvin hauskannäköisiä kissoja.

Sitten on kirjava 2- vuotias tyttökissa TARU ja viimeiseksi 1- vuotias musta lyhytkarvainen tyttökissa TINTTI. Kaikki pentueen pennut olivat mustia mutta niillä oli burman hieno silkkinen ja kiiltävä turkki. Ensimmäinen ruttoepidemia musta surma iski Turkuun 1350-luvulla ja sen jälkeen uusina aaltoina aina 1700-luvulle asti.

Erikoinen rotu Amerikan Curl on kotoisin Kaliforniasta jossa vuonna 1981 Joe ja Grace Rugan kotiovelle ilmestyi kaksi kippurakorvaista puolipitkäkarvaista tyttöpentua musta Shulamith ja mustavalkoinen Panda. Kissalla täytyy olla tuplageeni ll jotta se olisi pitkäkarvainen.


Kissamaailma Net


Frostnight S Itamainset Rodut Fi Frostnight S Itamaiset Kissat


Bombay Kissa Wikiwand


10 Lyhytkarvaista Kissarotua Care Com Verkkolehti


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Featured Post

Kissalla 6 Varvasta

Vastausta ja 9396 t. Kuinka monta elävää olentoa oli matkalla kaupunkiin. Pin Oleh أم غلا Di Mis Wallpaper Ilustrasi Karakter Wallpaper K...