perjantai 14. tammikuuta 2022

Kissa Allerginen Tonnikalalle

Edellinen kuukauden kymppi elokuun alussa - onko mikään muuttunut. Vuosipäivän kunniaksi avasin viimein krilliherkkupurkin joka on ollut herkkulaatikossa jo yli kuukauden.


Kissan Ruoka Allergiat Onko Kissasi Allerginen Purina

Noralle on ollut todella vaikea löytää sopivaa herkkua allergioiden takia mutta kalaruuille se ei onneksi ole allerginen kuivatulle tonnikalalle kuitenkin on joten ratkaisu löytyi Bilanxin pakastekuivatuista herkuista.

Kissa allerginen tonnikalalle. Hän on allerginen todennäköisesti ainakin tonnikalalle ehkä muillekin ruoka-aineille joten hän syö allergiaruokaa. Kuukauden ensimmäisen aamun ensimmäinen ajatus Mitä kello on ja koska joku olikaan lähdössä ja kuka heräsi jo. Samoin tervehtii innokkaasti kotiin tulevaa ihmistä ja pyörii jutellen jaloissa.

Voiko kissa olla allerginen tonnikalalle. Tästä heräsikin ajatus kokeilla parin-kolmen päivän metsäkeikkaa ilman eväitä. Havaitsin että mustikat alkavat kypsymään ja sateiden ansiosta myös sieniä alkaa löytymään.

Sylissä ei viihdy kuitenkaan. Otan siis mukaan vain kaasukeittimen. Kaikki kissat eivät voi syödä tonnikalaa.

Kissan pedit eivät kelpaa vaan haluaa olla ihmisten lähellä sängyllä tai sohvalla. Merck Veterinary Manual listaa kalat kissojen tärkeimmäksi ruoka-allergeeniksi ja huomautetaan että yleisiä allergisen reaktion merkkejä ovat kutina hiustenlähtö. Molemmilla kotona asuvilla nuorilla oli sunnuntain kunniaksi aikaisia aamumenoja piti kammeta itsensäkin ylös vahtimaan että kumpainenkin pääsee ajoissa matkaan.


Kissan Ruoka Allergiat Onko Kissasi Allerginen Purina


Fanni Rekku Rescue Ry


Kissan Allergia Ruoka Aineallergia Omaelainklinikka


Kissan Ruoka Allergiat Onko Kissasi Allerginen Purina


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Featured Post

Kissalla 6 Varvasta

Vastausta ja 9396 t. Kuinka monta elävää olentoa oli matkalla kaupunkiin. Pin Oleh أم غلا Di Mis Wallpaper Ilustrasi Karakter Wallpaper K...