lauantai 1. tammikuuta 2022

Musta Persialainen Kissa

Mustavalkoinen eläin lemmikki- turkki kissanpentu musta kissa yksivärinen poskiparta silmä selkärankainen persialainen. Persialainen on pitkäkarvainen litteäkuonoinen kissarotu.


Kissat Our Cats Preciousice Persians Exotics

Rakastunut kuin lukkarin kissa - Sanonta ei ole kovin yleinen mutta ei aivan harvinainenkaan ja se on tullut meille Ruotsista.

Musta persialainen kissa. Urokset ovat huomattavasti suurempia vaihdellen 10 - 18 kiloa 54 - 91 kg. Sen Persiaan viittaava nimi on peräisin farsinkielen sanasta Gorbe-ye irāni eli suomeksi käännettynä iranilainen kissa. Persialainen kissa Murlyka Silo Green.

Ulkonäöltään pehmoinen persialainen kissa on yksi suosituimmista kissaroduista. Kilpikonna persialainen IC Aamukasteen Little Richard. Puheenjohtaja Pia Nyman 050-5432 987 tai sihteeri Kirsi Ovaskainen 050-469 0960.

On myös mahdollista että se periytyy Turkkilaisesta angorasta. Persian valkoiset kissat voittivat kasvattajien erityisen rakkauden. Persialaisen värimuunnoksia on peräti 300.

GC Preciousice Cloud 9 x GC RW Jovan Dazzle of Preciousice. Ruskeatiikeri exotic Aamukasteen Graceful Beauty. Hoidon ominaisuudet ja.

Tulee täyteetÄiti musta valkoinen väri maatiaiskissa isä on sekarotuinen lupakorvanen skotish fold ja. Kun persialainen kissa antaa äänen se on yleensä vaatimaton ja melodinen. Tabby Tabby Cat-presidentti Abraham Lincoln.

Schipperke on pieni ja vanttera pystykorvan näköinen runsas karkea turkki selän päälle kiertyvä häntä ellei koira synny hännättömänä kettumainen pää ja pystyt korvat koira. Täyskasvuisena koira on noin 21-33 cm. Punanaamio persialainen CH Aamukasteen Elegant Jewel.

Persialaiset kissat eivät ole äänekkäitä. Nimestään huolimatta nykyisellä persialaiskissalla ei kuitenkaan katsota olevan orientaalisia esivanhempia. Bugs Bunny on Fun Tunesin pupu.

20112021 syntynyt tyttö kissa luovutettavissa 260222 jolloin 14 vk. Voi kuvitella että jossakin Taalainmaalla on maaliskuisena kuutamoyönä istunut kivisen kirkkoaidan päällä lukkarin musta katti klockarkatten joka ympäristön harmiksi on kovaäänisesti ilmaissut rakkautensa. Kuten monet puhdasrotuiset kissat persialaiset joutuvat tiettyjen sairauksien kohteeksi.

Suhteellisen äskettäin joku näki että mustan villan taustalla nämä siniset vihreät tai ruskeat silmät näyttävät epätavallisen kirkkailta ja ulkonäkö on salaperäinen. 27 x Best in Show 3 x Best of Best. Kissat ovat epäilemättä johtavassa asemassa lemmikkien joukossa.

Musta Valkoinen beige harmaa vaaleanpunainen Punainen Ruskea viininpunainen vihre. Graham Ed Sheeran Kissa. Kissakin voi kiintyä omistajaansa syvästi ja ainakin pennusta asti vain ihmisen kanssa kasvanut kissa voi leimautua ihmiseen.

Kissa voi elää jopa 20-vuotiaaksi mutta se on moneen muuhun eläimeen verrattuna varsin helppohoitoinen edullinen ja vaivaton lemmikki. Persialainen on rakententeeltaan lyhyen tanakkakeskisuuri tai suuri kooltaanSe on vahvarakenteinen kissaPää on pyöreäsilmät suuretnenä lyhyt ja leveäkorvat ovat pienet ja pyöreäkärkisetJalat ovat matalat ja paksuthäntä lyhyt ja tuuhea ja tassut vankat turkki on hyvin hoidettuna upeasiksi sitä pestään ja hoidetaan säännöllisestiPersialainen pitää turkin. Lataukset Ilmaisia Kuvia.

Kerttu mustaharmaa marmorikuvioinentyttö etsii rakastavaa kotiaKerttu on syntynyt 2952021on tunnistusmerkitty mikrosirullasäännöllisesti madotettu. Kissa on arka mutta kilttijoten mieluummin ainoaksi kissaksi eikä pikkulapsiperheeseen. Mikäli tähän ei ole mahdollisuutta pennut lisätään listalle kasvattajan pyynnöstä.

Myydään kissa Maine Coon Ikä 15 vko. Kissat Kissa Makaava Persialainen Musta. Etusivu Kissat Pennut Kasvatit Linkit.

Se on väriltään yleensä musta mutta yksivärinen turkki voi olla mitä tahansa muutakin väriä. He voivat tervehtiä ihmisiä hiljaisella meowlla mutta he eivät huijata tai huutaa jos he ovat järkyttyneitä. Kissat Kissa Makaava Persialainen Siamilainen Väritys.

Lisää pennut listalle itse SUROK Inside-palvelun kautta. Persialaisen kissan alkuperä on hiukan epäselvä mutta nimensä mukaisesti se on ilmeisesti kotoisin Persiasta eli nykyisestä Iranista. Valkoinen persialainen EC Aamukasteen Conqueror.

Kuvaus luonne tyypit ja hoitosuositukset. GIC Snowdrops Howard Jones DM x Nipsu-Nappulan Its MyParty DM. Kissa on steriloitu ja rekisteröity kissaliittoon.

Täysikasvuinen nainen painaa 5-10 kiloa 24 - 46 kg. Rakastavaherttainentulee toimeen muidenkin eläintenkissakoirakanssa. Persialainen on suosittu ja tunnettu kissarotu.

Pitkään uskottiin että musta kissa tuo epäonnea ja mustien pentujen populaatio oli sukupuuton partaalla. Kissa vaatii omistajaltaan huomiota hellyyttä huolenpitoa ja rahaa. Sinikilpikonnatabby harlekiini persialainen naaras kastraatti Dilutecalico tabby harlequin persian female.

Kilpikonna persialainen Tortoiseshell Persian. EC Nipsu-Nappulan Lollapalooza DSM26122000 9102015. 3900 sisältää alvn.

Persialainen on yksi pienimmistä kotieläiminä pidetyistä kissarotuista jolla on tukeva runko pieni runko ja suhteelliset jalat. Kairossa räppärin Maclemoren raidallinen peto. Best of the Best -voittaja.

Pisteväritykseen tarkoitetut geenit vastaavat kissanpentujen persian. Loppuelämän luotettavaa kotia etsii 4-vuotias kilpikonnatåplikäs exotic-tyttö. Tom on kuuluisa kissa Tomista ja Jerrystä.

Voit palauttaa mieleen moni- elokuvahahmot jotka liittyvät jotenkin väri. Lähetä tässä tapauksessa ylimääräinen kopio astutustodistuksesta SUROKin sihteerille ja. Marja-Leena Niemi Ilmajoki 0505363087 Sähköposti Ilmoitus jätetty 8102021.


Mimosan Persians Exotics


Mimosan Persians Exotics


Lataa Kuva Persialainen Kissa 4k Musta Kissa Porroinen Kissa Kissat Kotimaan Kissat Lemmikit Musta Persialainen Kissa Persian Ilmaiseksi Kuvat Ilmainen Tyopoydan Taustakuvaksi


Persialainen Primacat


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Featured Post

Kissalla 6 Varvasta

Vastausta ja 9396 t. Kuinka monta elävää olentoa oli matkalla kaupunkiin. Pin Oleh أم غلا Di Mis Wallpaper Ilustrasi Karakter Wallpaper K...